Şimdi Ara

en iyi ince şık kompakt fotograf makinesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 450ytl'ye kadar bu özelliklerde hangi makineyi tavsiye edersiniz...
    özellikleri önemli değil optik zoomu olsun ince olsun şık olsun yeter cepte taşınabilir olması önemli...



  • sony nin eski t modellerini alabilirsin tabi spot olarak...
  • OLYMPUS MJU 600. CARREFOUR DA 372 YTL.
  • Carrefoura gidersen bir de Konica minolta x1'e bak..
    Ben ondan aldım ve çok sık bir alet ve de özellik açısınan da iyi.
    Şu anda fırsat reyonunda. Fiyatta gayet uygun gibi.. 499 YTL
  •  en iyi ince şık kompakt fotograf makinesi


    CASIO EXILIM Z110
    375 YTL

    6 MP
    3X Optik, 4x Dijital zoom
    2.0 inch LCD ekran
    640*480 PİXEL , 30 fps sinirsiz ve sesli video kaydi
    Anti Shake DSP(titreşim korumasi)
    Boyutlar (mm) 90x60x27.2
    ve daha neler neler

    Daha Ayrıntılı Bilgi İçin :
    http://www.letsgodigital.org/tr/news/articles/story_3965.html
    http://www.letsgodigital.org/tr/camera/specification/1023/show.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrah_Tr -- 20 Mart 2006; 4:42:22 >




  • casio exilim z110 u asla tavsiye etmem. bir ara ben de onu düşünmüştüm ama iyi ki balıklama atlıyıp ta almamışım.görüntü kalitesi olarak bence beş para etmez. zaten olympus la casio karşilaştırmak çok yanlış olur bence. olympus sadece bu işte ve yılların deneyimi var. özellikle de olympus lensleri casio nunkileri katlar kesinlikle. bana sorarsan canon ixus 50 al derim ama o mju 600 den 150 ytl kadar daha pahalı ama bana sorarsan aradaki farka değer o 150 ytl. z110 alma da ne alırsan al.
    bu arada z110 kullanıcıları lütfen alınmayın bu laflarım size kasti yapılmış değil., bu sadece benim casio üzerindeki izlenimlerim.
  • Sevgili Comen Bizler Bu Cihazı Düşünerek Para Vererek Aldık. Burada Yazdıklarınız Bir Digital Fotoğraf MAkinesi Değerlendirmesimi Yoksa BoşLafmı (Beş Para Etmez Demişsiniz).Okuyan Herkes Bunu Böyle Anlar.Bu Şekilde Yazıyorsanız İddianızı İspatlayın.Bizlere sizin Tavsiye Ettiğiniz Bir Makine İle Birde Z110 ile Çekilmiş(Aynı koşullarda Çekilmiş Video ve Foto ) Örnekleri Sunarsanız Seviniriz.
  • memnuniyetle sayin egemensahin. ayrıca ben o beş para etmez lafını kendi açımdan söyledim ve yazımın en sonunna da bir not ekledim. sizin kararlarnıza tabiki de saygım sonsuz. para verip aldınız iyi yaptınız güle güle kullanın fakat ben olympus mju 600 le karşılaştırılmasını doğru bulmadım ki bu benim fikrim. siz de haklısınız beş para etmez lafı ağır oldu ama kusura bakamyın artık sizden özir diliyorum bu konuda. kanımca z110 un foto kalitesi güzel değil fakat bu görüş herkese göre değişebilir. z110 la çekilmiş bir çok fotoğraf gördüm ve hiç hoşuma gitmedi kaliteleri. tabi beklentilerimin fazlalğından da kaynaklanan bir durum olabilir çünkü ben bir a610 kullanıcısıyım ve z110 un kalitesini de a610 a göre değerlendirdiğim için de bu durum ortaya çıkmış olabilir. tekrar sizi kırdıysam özür dilerim. ayrıca eğer karşılaştırma yapmak istersenizwww.pbase.com/cameras adresini kullanabilirsiniz. iyi günler.




  • Verdiğiniz Link"te Farklı Fotolar Var Kıyaslama Bence Bu Şekilde Olmaz Açıkcası 220 ytl lik Bir Farkı Ben Göremedim.
  • istiyorsanız siz kendi çektiğiniz bir fotoyu yollayın bende kendi çektiğim bir fotoyu. bir de ööle karşılaştıralım , bakalım sonuç ne olacak: gerçi belli de yine de yaparız isterseniz. a610 la z110 u karşılaştırmak ne kadar doğru bilemem ama neyse!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: egemensahin

    Verdiğiniz Link"te Farklı Fotolar Var Kıyaslama Bence Bu Şekilde Olmaz Açıkcası 220 ytl lik Bir Farkı Ben Göremedim.

    bende goremedim pek
    ama elbette vardir
    220 YTL az para değil. elbet bir farki vardir ki bu fiyat farki var aralarinda
  • İddia Sahibi Sizsiniz Gidin Bulun Bir Z110 Çekin ben nereyi çekeyim siz söyleyin forumda zaten takip ederseniz resimler yoolamıştım tekrar yollarım sizin resimleride görelim
    Şu da varki ben makinamı alırken 610 a baktım cepte taşınması imkansız hatta birde çanta yada kılıf içinde mümkün değil Z110 ise ceket cebine rahatça sığıyor çok hafif 2 kalem pille çalışıyor.pil sarfiyatı ***** fotolar mükemmel + kimse a610 kötü demiyor hatta gidip birtane alabilirim canon karşıtı asla değilim.

    yani parayı bassam alsam bir d70s sizede desem çekitğiniz fotolar para etmez benim itirazım bunadır tabiiki beğenmeme hakkınız var.
  • e tama işte bak kendin de sööleüyorsun. ben kendi açımdan beş para etmez diyorum. zevkler ve renkler tartışılmaz. ben casio ların fotoğraf kalitesini beğenmiyorum o kadar.
  • BOŞ LAF NE ÖRNEK AMA Cevap vermeye Değmez.
  • komedi bi cevap olmuş casio ya "beş para etmez" yazmak , casio nun ex-z40 ını kullanıyodum ve çok memnundum şimdi ex-z600 aldım ve bundan dahada memnunum görüntü kalitesi rakibi diye geçen hiç bir makineden daha düşük kalitede değil ama artıları saymakla bitmez pil ömrü exilim teknolojisiniz hızı , 0,8sn de fotoğraf çekmeye hazı kaç tane makine var ?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: furkan_

    komedi bi cevap olmuş casio ya "beş para etmez" yazmak , casio nun ex-z40 ını kullanıyodum ve çok memnundum şimdi ex-z600 aldım ve bundan dahada memnunum görüntü kalitesi rakibi diye geçen hiç bir makineden daha düşük kalitede değil ama artıları saymakla bitmez pil ömrü exilim teknolojisiniz hızı , 0,8sn de fotoğraf çekmeye hazı kaç tane makine var ?

    Kime anlatıyorsun bunlari hocam...
    forumda oyle bir canon furyasi varki birisi "adsl modem tavsiyesi " diye topic acsa hemen oraya da Canon yazacak bunlar
    bi ara da Zoom adsl modem furyasi vardi. dunyada dogru durust satilmamasina ve bilinmemesine ragmen turkiyede epey tutulmustu

    kimse canon'a birsey demiyor, bence de cok iyi makineler uretiyorlar. ama lutfen birşeyi overken baska birseye mesnetsiz iddialarla mok atmayın. unutmayın o kotulediğiniz şeyleri kullanan arkadaslar var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrah_Tr -- 22 Mart 2006; 0:59:42 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Emrah_Tr

    Kime anlatıyorsun bunlari hocam...
    forumda oyle bir canon furyasi varki birisi "adsl modem tavsiyesi " diye topic acsa hemen oraya da Canon yazacak bunlar
    bi ara da Zoom adsl modem furyasi vardi. dunyada dogru durust satilmamasina ve bilinmemesine ragmen turkiyede epey tutulmustu

    kimse canon'a birsey demiyor, bence de cok iyi makineler uretiyorlar. ama lutfen birşeyi overken baska birseye mesnetsiz iddialarla mok atmayın. unutmayın o kotulediğiniz şeyleri kullanan arkadaslar var



    burda yorum yapan adamlar kaç tane makine kullanmışlar çok merak ediyorum kaç tane ayrı markayı test etmişlerde konuşuyolar illaki içlerinde çok fazla makine kullanan çıkmıştır ama saçmalamadan önce sadece kendi makineleriyle ilgili yorum yapmasınlar . bu senin söyledğin zoom modemlerdede var bu modeme b.k atanlar yada deli gibi övenler kaç farklı modem kullandılar ?




  • Casio ,Foto Kalitesi Gayet İyi ,Körü Körüne Markaya Bağlanmayı ve Diğer Üreticileri Görmezden Gelmek Kimseye Birşey Kazandırmaz Ne Casionun Nede Canonun Bizim Övgülerimize İhtiyacı Olduğunu Düşünmüyorum Ve yorumumuda kullandığım makine için yapıyorum Mükemmel,videosuda mükemmel.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: egemensahin

    Casio ,Foto Kalitesi Gayet İyi ,Körü Körüne Markaya Bağlanmayı ve Diğer Üreticileri Görmezden Gelmek Kimseye Birşey Kazandırmaz Ne Casionun Nede Canonun Bizim Övgülerimize İhtiyacı Olduğunu Düşünmüyorum Ve yorumumuda kullandığım makine için yapıyorum Mükemmel,videosuda mükemmel.


    aldiniz mi cevabinizi? Siz körü körüne m.k atmaya devam edin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrah_Tr -- 22 Mart 2006; 11:48:59 >




  • casio nun makinalarını görmedim bişey demiyorum baştan yazayım....


    bende canon ixus40 var. gerçekten fotoğraf kalitesi ve ergonomi olarak çok güzel bir makina. kesinlikle tavsiye edilir...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.