Şimdi Ara

Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth (2006) [ANA KONU] (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
712
Cevap
0
Favori
43.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Kule_Net

    Geçtim orayı kaçış sahnesinide geçtim ama kaçış sahnesi oyunun sonumu bende videoları izlerken tıkanma oldu ekranın aşağısı beyazlamış böylemi bitiyor..Yoksa devammı ediyor.


    evet oyun bitiyor bundan sonra.ama ben hiç beğenmedim sonunu.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: asabii


    quote:

    Orjinalden alıntı: moonshine traffic

    asabi arkadaş cevap için sağol. Yalnız aşağıdaki büyük taşın karşısındaki kürsüyü hatırlayamadım. Öyle bir yer mi var?


    war war.assagi inince saga donuyosun ya.hem onunde kursu onun onundede buyuk tas war..


    yaw bu dediğin yeri hala bulmaya çalışıyorum. Bana tam bir tarifini yapar mısın? Hangi aşağıdan bahsediyorsun? Geçişi kapalı olan merdivenlerden mi yoksa dönerek çıktığımız merdivenlerden mi? Sanırım sende yanlış yeri hatırlayıp, yanlış yeri söylüyorsun.

    Mesela bundan önce biri kasanın içinden çıkanları ajana vereceksin diyordu, halbuki bir tanesi hydra'nın odasındaki aynaya kullanılması gerekiyormuş.

    Yardım edin..




  • O bölüm çok karışık didik didik gezmen gerek oraları her yere gir ajana sadece silah vereceksin o da kasada sanırım.. En yukarda bi oda var duvarda ilginç yazılar olan yer orayada git duvara dön ve kitabı kullan oraya bişiler söyleyecek adamımız...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kule_Net -- 23 Nisan 2006; 11:27:27 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Kule_Net

    O bölüm çok karışık didik didik gezmen gerek oraları her yere gir ajana sadece silah vereceksin o da kasada sanırım.. En yukarda bi oda var duvarda ilginç yazılar olan yer orayada git duvara dön ve kitabı kullan oraya bişiler söyleyecek adamımız...


    Onları yaptım. Kitabı kullandım. Birşeyler söyledi, sonra yine aynı oluyor. Etrafta dolanıp duruyorum. Bunun tam çözümünü çıkarmadılar mı hala yaw?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Kule_Net

    Arkadaşın dediği gibi iki canavarı öldürdükten sonra suya gir ve mahusu brak hiç sallama sallarsan canavar moduna girmiyor az bekle canavar moduna girecek ondan sonra heykellere git.


    yaw tamam.canavar moduna gectim.heykellerede cıktım.ama arkalarındaki basliklari indiremiyom assagiya.basiyom basiyom olmuyo??naapcaz yaaa?????
  • asabii arkadaş, ya gözünü seveyim hatırla şu bahsettiğim bölümü. Bir yardım et.

    Bu arada canavar modu falan ne oluyor yaw. Bütün sürprizi kaçtı yaw. Tüh keşke okumasaydım.
  • Canavar moduna geçince heykelin yanına git mahus'un sol tuşuna bas pençe at o kola kol aşağıya inecektir orası kolay aslındsa bu işlemi 4 heykelede yap en son Küçük havuza silahla kırmızı olana kadar bekle eteş et..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kule_Net -- 23 Nisan 2006; 15:49:16 >
  • moonshine traffic Oradaki işlemleri yaptıktan sonra en son mavi ışıklı kapıya gideceksin Orada kitap heralde onu kullanarak kapıyı açacaksın tam hatırlayamıyorum..
  • Kule net aslansın sen aslna. Dile benden ne dilersen?

    Yukarıdaki odada dürülü olan kağıdı duvara kullandıktan sonra birşeyler söylüyor. Onu yukarı kattaki mavi ışıkla korunan kapıya söyleyeceksin bu kadar. Yaw başlarda o kadar bölümü geç yardım almadan, bir şunda takıl kafayı yedirtecekti bana yaa.
  • Tıkandığın yerleri detaylı anlatırsan hatırlama şansımız olacaktır. Ama bişi söyliyimmisana çok yolun var ne yollardan geçeceksin kolay gelsin valla ..Pes etme sakın sonuna kadar savaş bu oyun bitmeli ancak o zaman rahata kavuşacaksın benim gibi...




  • Yaw şu internetin gözünü seveyim. Valla başlarda o kadar takılmama rağmen, internet olmadığı için soramıyordum ve uğraşıp, didinip geçiyordum sonunda. Şimdi internet olduğu için en ufak takıldığım yerde sorasım geliyor. Şimdide heykellerde takıldım iyi mi yaw? Cevap verebilecek misiniz yoksa "kolay orası, biraz uğraş geçersin" mi diyeceksiniz?
  • Elini çabuk tutacan burada Sırayla heykellerin arkasına bas Sıralama Şöyle: Dagon, Hydra, Dagon, Cthulhu, Dagon, Cthulhu

    Hızlı olmalısın ok...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tugce11

    ya yeter artık resmen utanıyorum ama bu kırık pencere ve kutular tam olarak nerde? ::utanan smiley::

    http://img174.imageshack.us/img174/4327/clipboard016qq.jpg bi bakınız

    Baktığın yöne git. (Soldan) Yolun sonuna varınca kutulara çık. Karşında pencere olacak.(Yani ben böyle hatırlıyorum) Oradan zıpla. sağa dön. Havalandırmadan in.
    Yine yapamazsan save dosyanı yolla(Sıkıştırmayı unutma ve Autosave olmasın). Kule_net'e bu şekilde yardımcı olmuştum. Wertoni ne yaptı acaba
    devartoi@mynet.com




  • arkadaşlar merhaba.
    ısıklı sılahla denızyıldızlarını hallettıkten sonra denız atı gıbı bısı cıkıo..tırmanmaya baslıyorum ama...napıcam sonra?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Kule_Net

    Elini çabuk tutacan burada Sırayla heykellerin arkasına bas Sıralama Şöyle: Dagon, Hydra, Dagon, Cthulhu, Dagon, Cthulhu

    Hızlı olmalısın ok...


    Vay be sıralamayı doğru bulmuşum da bastım birşey olmadı. Demek hızlı basacağız.
  • bistrobellman Deniz altı gibi bişeymi hatırlayamadım orayı canavar olmasın büyük ucuyorlar iki tane orasımı. ?
  • arkadaşlar CoCMainWin32.exe dosyamı bozdum.Elinde fazla olan bana bi yollayıversin.Tercihen hızlı koşma modlanmış.
  • Arkadaşım Denetim Masasından windows ekle /Kaldır a gir oyunu kaldır de sonra orada çıkan seçenekte repair var onu seç ve ileri de böylece system dosyalarını onaracak... Hızlı koşma modu yerine ölümsüzlük al daha iyi forumda nasıl yapacağın anlatılıyor...
  • Kafayı sıyırdım artık ya Rafinery bölümündeyim jeneratore zincir gibi bişi taktım sonra jeneror çalışmaya başladı sonra asansör gibi rafinerinin içini gezen şeylerede bindim ama yapıcak hiç bişi yok administrator bölümünde bişiler daha var ama anlamadım bi türlü ya ben nasıl geçicem burayı....
  • Asansörle giderken biraz ileri geldinmi asansörden aşağı atla orada atlanabilecek biyer var...
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.