Şimdi Ara

SAPPHİRE X 1900 XTX BLİZZARD.!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu kart hakkında yorumlarınızı almak için bu konuyu açtım türkiye ye ne zaman gelecegini ve fiyat hakkında bilgisi olanların yardımına ihtiyacım var ayrıca bu kartla ilgili incelemler var mı sziin açınızdan diger x 1900 xtx lere göre nasıl? birde tabi konuyu nvidia ati kavgasına dönüştürmeden 7900 gtx ile hiç karşılaştırması var mı bu kartın... bilenler yardımcı olursa sevinirim.. sizce hangi kart sapphire x 1900 xtx blizzard mı yoksa asus 7900 gtx mi? bu arada bi başka sorumda olacak acaba ati çipsetli mesela rd580 çipsetli anakartlarla atinin yeni nesil kartlarının performansı artar mı ? yani bu anakartlarla daha mı uyumlu çalışır x 1900 serisisi önerileriniz ve görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim....



  • Bildiğimiz X1900XTX o VGA ama stock soğutma yerine basit bir su soğutma sistemi ile birlikte geliyor ve diğer X1900XTX'lerden daha pahalı olur.(Özellikler aynı)
    Bence gereksiz, çünkü over clock yapınca o minicik su soğutma sistemi hiç bir işe yaramaz

    Türkiye'ye gelirmi bilinmez...
  • saol ama dediğin gibi mi yani overclock performansı digerlerinden bi farkı yok yani bu kartın bide x 1900 xtx alcak olsanız asus mu alırsınız sapphire mi çünkü asus 35$ daha ucuzda?
  • Sapphireden şaşma testlerinde daha iyi overclock oluyor kontrol edebilirsin reviewlarda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.