Şimdi Ara

Sony Toyota Cd Changer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben 2001 Avensisime Cd Changer taktırmak istiyorum. Internette böyle bi alet buldum. Sizce bu cihaz benim arabamın müzik sistemiyle sorunsuz olarak çalışır mı? Daha önce böyle bi şey taktıran var mı? Changerın yanında bi aparat geliyor. Onunla changer ve araba teybi arasında bağlantı kuruluyormuş. Gayet mantıklı geliyor insana. Bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.
    http://www.otozone.com/DisProduct.asp?Pid=SONY%20CDX-T70MXTOY&SID=606e00263a7a57a284778b7b733dee1c9af



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecar limon -- 18 Mart 2006; 23:24:24 >







  • http://www.morfare.com/asp/show_stock.asp?product=CDX-T70MX%20TOY

    Bu linkte yanındaki aparatla birlikte görünüyor.
  • Yok mu bilgisi olan birisi ya? Lütfen.......
  • ewet beyler bilgisi olan var mı urun hakkında?
  • Evet böyle bir ürün var. Sizin aracınızda da problemsizce çalışabilir ancak yine de yetkili servise sormakta fayda var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuz -- 20 Mart 2006; 9:58:54 >
  • ben aracı alırken servise mp3 calar alıp getirsem garantiyi bozmadan siz takatmısınız dedigimde araca orjinal olnıyan bir şey takıldıgında aracın garantisinin bitecegini söylediler.bilginiz olsun
  • Peki bu urunu alıp kullanan var mı yada gören? Nasıl bağlantı sağlıyor bu cihaz aracın cd playeri ile? Arkadan orjinal kablo bağlantısı olsa cihazlar aynı marka olmalı toyotanın cd playeri ne marka bu arada?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanyo -- 20 Mart 2006; 22:56:06 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ankara33

    ben aracı alırken servise mp3 calar alıp getirsem garantiyi bozmadan siz takatmısınız dedigimde araca orjinal olnıyan bir şey takıldıgında aracın garantisinin bitecegini söylediler.bilginiz olsun

    arkadaşin aracı 2001 model
  • Orjinalden alıntı: ecar limon

    Arkadaşlar ben 2001 Avensisime Cd Changer taktırmak istiyorum. Internette böyle bi alet buldum. Sizce bu cihaz benim arabamın müzik sistemiyle sorunsuz olarak çalışır mı? Daha önce böyle bi şey taktıran var mı? Changerın yanında bi aparat geliyor. Onunla changer ve araba teybi arasında bağlantı kuruluyormuş. Gayet mantıklı geliyor insana. Bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.
    http://www.otozone.com/DisProduct.asp?Pid=SONY%20CDX-T70MXTOY&SID=606e00263a7a57a284778b7b733dee1c9af
    [/quo



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RECEP____KOVBOY -- 20 Mart 2006; 23:01:30 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: sanyo

    Peki bu urunu alıp kullanan var mı yada gören? Nasıl bağlantı sağlıyor bu cihaz aracın cd playeri ile? Arkadan orjinal kablo bağlantısı olsa cihazlar aynı marka olmalı toyotanın cd playeri ne marka bu arada?


    Toyota'nın o modelde kullandığı teyp Panasonic üretimi imiş. Panasonic changer hiç bi sorun olmadan atkılabilir sanırım. Sony takacakken de bu iki ayrı markanın verdiği sinyallaeri birbirlerine dönüştüren ek bi parça bu işi görüyormuş. Ama kullanmadığım için net bi bilgi yok. Ama bi arkadaş cihazı 2002 Corolla ile sorunsuzca kullandığını yazmış başka bi foruma.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ankara33

    ben aracı alırken servise mp3 calar alıp getirsem garantiyi bozmadan siz takatmısınız dedigimde araca orjinal olnıyan bir şey takıldıgında aracın garantisinin bitecegini söylediler.bilginiz olsun


    Aynen! Getirdiğim Bluetooth araç kiti takılırsa garantisinin geçersiz olacağı söylendi. Ne hayal kırıklığı.. . Bir çok firma bu kitleri arabalarına monteli satıyor artık.
    Ayrıca Bugün Corolla için MP3 çözümü olmaması büyük eksiklik. En azından Avensis'te bile kaset çalar var. Bir kaset adaptörü ile MP3 çalınabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.