Şimdi Ara

gmail upload limiti nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar mp3 lerimi gmaile aktarmak istiyorum kaç tane aktarabilirim?yani gmailde ne kadar upload edebilirim?şimdiden teşekkürler..



  • 2.7 gb civarında şu an.Ama saniyede 4 byte artıyor.
  • 15 tane mp3 attach yaparken "sistem işleminizi gerçekleştiremedi az sonra tekrra deneyin"hatasını weriyor.

    nasıl yapabilirim?

    makhan şimdiden teşekkürler.
  • ayrıca gmailde attach yaparken "dosya ekle" seçtiğimde klasör halinde kopyalayamıyorum.klosörü nasıl seçebilirim?ya da bi klasör içindeki tüm dosyaları nasıl seçip attach yapıp yollayabilirim?(mp3 dosyası)
  • Öncelikle dosya isimlerinde türkçe karakter kullanma.Gmaile yollamak istediğin parçalarını klasör içinde değil de tek olarak yolamalısın.Fakat bu demek değil ki tek tek uğraşacaksın.Yollamak istediğin klasörü seç parçaların hepsini seç ve gmail drive ına sürükle o kendisi sırayla hepsini yollıyacaktır.Ama dediğim gibi türkçe karakter ve uzun dosya ismi olursa göndermeyi yarıda kesiyor.Ben bu şekilde yapıyorum ve 2 gb ivarında bir parçayı gmailime gönderdim.

    Edit:Parçaları attachment olarak yollama bilgisayarına gmail drive kur masaüstünden sürükle bırak yaparak yükle.



    Bu arada Çelik'ten de özür diliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makhan -- 19 Mart 2006; 0:43:06 >
  • "hepsini seç " nasıl yapabilyorum? gmail drive a nasıl sürüklüyorum attach değil mi yapılan şey?
  • arkadaşın dediği gibi gmail drive kurabilirsin ama o da başka yere gittiğinde sorun olabilir. aslolan 10 MBlik dosya ekleme sınırını aşmamak.. yani her maile 2 tane mp3 korsan sorun yaşamazsın. bununla birlikte mp3 dosyalarına belki yasak koymuş olabilir, eğer 10 Mb'yi geçmediğin halde böyle bir sorun varsa, dosyaları ziplersin veya uzantısını değiştirirsin...

    ama daha güzeli eğer bu mp3leri kısa süre içinde bi yerden bi yere taşımak için kullanacaksan r a p i d s h a r e . d e gibi paylaşım siteleri kullanmandır.. 100 MB'ye kadar yolu var...
  • Hayır mp3 yasağı yok.Aşağıdaki linkten gmail drive programını indirip bilgisayarına kurarsan gmail adresini aynı bilgisayarındaki bir sürücü gibi göreceksin.Gmailine yollamak istediğin dosyaları bunun içine sürükleyerek oraya yolayabilirsin.Güle güle kullan.


    http://rapid_share.de/files/8681407/gmailfsnew109.zip.html



    aradaki _ işaretini kaldır.




    Bu arada Çelik'ten özür diliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makhan -- 19 Mart 2006; 14:03:54 >
  • Bu programı denedim kullanımı pratik ancak yaptığı şey çok basit

    SMTP olarak gmail accountunuza dosyayi emailliyor.

    Gozden kacirdigimiz birşey drive a tıkladığınızda gmail kullanıcı adı ve şifresini soruyor. Bu şifreyi alma ihtimalleri her zaman güçlü o nedenle şayet özel bilgileriniz fazla ise bu programı kullanmanızı tavsiye etmem . Ben kullandıktan hemen sonra sifremi degistirdim.

    Bu konuda biraz şüpheci olmak lazım çünkü program yapan kişilerin her zaman bir motivasyonu olabilir (email hacklemenin yeni yöntemi bence)

    Aynı drive neden yahoo veya hotmail icin uretilemiyor nedeni - bu emaillerin smtp protokolunu desteklememesi.

    Yanıtı olası gmail hacklerinden arkadaslari kurtarmak icin yazma geregi duydum :)

    selamlar
  • evet enthusiasm dogru soylemis
    dikkatli olmak gerek
    sifre gidebilir
  • Yaklaşık bir yıldır bu programı kullanıyorum şu ana kadar çalmadılar bundan sonrada çalmazlar herhalde. Artı çalsalar da bişey olmaz zaten burayı mp3 depo olarak kullanıyorum paylaşım için.
  • mp3 deposu olarak kullanıyorsan hiç sıkıntı yok. giden mp3 lere olsun :)

    benim kullanacak arkadaşlara önerim bu iş için yeni bir gmail adresi edinmeleri ve sadece kaybetmeyi göze alacakları dosyaları burada depolamaları.
    1 senedir birşey olmadığı için baya şanslısın ama yazımda da belirttim önleyici davranmak için ben bunu kimseye kullanmalarını tavsiye etmiyorum.

    Alternatif olarak ;

    Outlook expresste gmail accountunu yapılandırsın arkadaşlarımız. Bununla ilgili gmail sitesinde outlook express sihirbazını edinebilirler.

    Daha sonra outlook expresste gonderici : kendi email adresi - alıcı ise gene kendi email adresi olarak dosyalari kendilerine yollasinlar.
    Cok daha guvenli ayrica drive dan bir tek dezavantaji surukle birak mantigi . Her iki durumda da dosyanin gmail inboxa ulasmasi esit suredir.

    Boylece daha guvenli bir gmail depolama alani yaratabilirsiniz.

    Program bir tek arayuz avantajı sunmus yoksa yeni birşey yok . Kendinden kendine emaili sanal bir sürücü ile gönderme destegi vermis.

    Benim onerimde risk sıfır tabiki :)




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.