Şimdi Ara

MEGANE II SEDAN FISMIŞ.... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
5.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: dire depeche

    toros da yurdumuzun malı ama hiç sahip çıkasımız gelmiyo

    dire depeche arkadaşımız için 5 dk. saygı duruşu lütfen. Yüzyılın cevabı diyorum
  • benim anlamadığım şey 15 sene önce üretilmiş arabalar şu anki teknolojiylemi üretildide torosları yerden yere vuruyorsunuz övdüğünüz arabalar 15 sene sonra hala trafikte olacakmı bakalım
  • Gene bir honda & renault karşılaşması..

    gene bir kavga ..

    lütfen arkadaşlar biraz daha sakin olsun herkez.. kendı goruslerınızı yazın ama gıdıpte 2,0 175 beygır dızel aracımız var honda 2,2 140 beygır bızım araba sızın arabadan daha iyi muhabbetleri çok komik..

    honda sınırları zorladı en fazla 140 beygırmı oldu motor sanki.. bır konfor arabası accord cokda basarılı bır motor var..

    ama bu tartısmalar da renault daha ıyı motor uretıo dıyemessınız.. herkez hangi firmanın neyi iyi ürettiğini yıllardır biliyor .. biraz daha mantıklı konuşalım..
  • 15 sene önce üretilen arabalarda ABS kullanılalı 5 sene oluyodu.4 camı elektrikli olan 20 yaşında çok fazla araç gördüm ben.Bir markaya ve o markanın modeline kaliteli denebilmesi için malzemeden çalmaması,maliyeti düşük olsun diye,insanların hayatını tehlikeye atıpta sağını solunu plastikten üretmemesi gerekiyor o firmanın
  • quote:

    Orjinalden alıntı: dire depeche

    söylentilere göre megan 2 hb kaliteliymiş ama sedan versiyonu sağlam değil dyorlar, aracın aksamı birkaç yıl sonra patlayacak diyorlar,bu konuda bilginiz var mı?


    walla autoshowda 100.000km testinden taş gibi cıkmıstı onno ustanın yalancısıyım
  • quote:

    Orjinalden alıntı: anshered..byhonda
    ama bu tartısmalar da renault daha ıyı motor uretıo dıyemessınız.. herkez hangi firmanın neyi iyi ürettiğini yıllardır biliyor .. biraz daha mantıklı konuşalım..

    niye diyemiyoruzki.. öyle bir kural mı var.?

    dizelde Renault un dCi teknolojisi önde işte
  • ya ne kadar kolay dimi türkiyenin yarısı bu arabaya biniyor delinin biri kuyuya taşı atıyor siz akıllılar çıkartamıyorsunuz
    gelmeyin böyle oyunlara araba çok satıyor diye meyve veren ağacı taşlamaya hacet yok
  • bu tartışma daha çok sürer.
    Renault kullananlar renault u tutuyor,Honda kullananlar hondayı.Kimsenin objektif bakmaya niyeti yok.Herkes at gözlüklerini takmış araç kötü bile olsa kendisi o aracı kullandığı için mükemmel oluyor.

    Meganı kullanmadım ama öyle hemen dağılacak bir araç değil bence.Hatta renault bu araçla imajını dahada güçlendirdi.renaultun en popüler aracı ,bu kadar kişi kullanıyor.renault kalitesiz üretimi göze alamzdı zaten.Makyajlı serilerdede ilk versiyondaki birçok problem ortadan kaldırılmış Kalite kontrol şefinin söylediğine göre.

    Ama hondanında motorunun ne kadar kaliteli bir motor olduğu belli.92 93 model civicler hala modifiye edilip kullanılıyor ve popülaritesi en fazla olan eski araçlardan birisi.(modifiye açısından) motor eski olduğu halde modifiyeyi kaldırabiliyorsa bence honda bu işi başarmış demektir.Zaten ellerinde 2.0 olup 9000 üzerinde devir çevirebilen ve rekor kıran bir motor var.




  • Aslan Yürekli arkadaşım, keşke cevap yazmadan önce en son yazılan mesajın yazılma tarihine baksaydın böylece aylar önce tartışılan bir konuyu hortlatmamış olurdun.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: SARSLAN

    Aslan Yürekli arkadaşım, keşke cevap yazmadan önce en son yazılan mesajın yazılma tarihine baksaydın böylece aylar önce tartışılan bir konuyu hortlatmamış olurdun.

  • ya arkadaslar herseyi yapın ama lagunayla accordu karsılastırmayın yani
  • benim renault araçlardan en sevdiğim araç renault 12 ler.yani toroslardan önceki yuvarlak göğüslü olan modeli.bu araçların ciddi anlamda karizması ve dayanıklılığı vardı bence.renault da bu araçlarla Türk insanına kendini sevdirdi.toros için aynı şeyleri söyleyemem.ancak megane şekil şemal olarak iy ancak dayanıklılığı düşük bi araç.özellikle diresiyon problemi var.son modellerde onuda düzeltmşler.ancak geçenlerde bi arkadaşımın megane 2 aracının alüminyum jantlarının eğildiğini ve düzelttirmekten gına geldiğini söylemesi beni şaşırttı.ben hondada böyle şeyler duymadım. motor teknolojsini de f1 e göre baz almamalıyız.çünkü teknolojiyi alt segmentaraçlara uygulayan bazı firmalr var.bazıları ise uygulamıyor.şaşırtan ise pilotun kendi yeteneği olabiliyor.sumaher de sırf lastik yüzünden birçok yarış kaybetti.buf1 de yaşanan olaylar ferrarinin kötü bi araç olduğunu göstermez.renault kazandı buda onun çok kaliteli bi firma olduğunu göstermez.




  • jantın kolay kolay yamulması mümkün değil bizde kullanıyoruz bizim başımıza gelmedi vuran arkadaş kaldırımlara vuruyordur kesin
  • kuşadası mimar oto servisinin müşteri sorumlusu arkadasımdır bıkdım dediği 2 sorunu yazıyorum

    1) ön göğüsden gelen tıkırtılar
    2) kapılardan gelen tıkırtılar

    hadi arabanın motorunu bilmiyorum ama bu tıkırtılar ve kalitesiz iç mekan adamı sinir eder



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeaDMasH -- 18 Temmuz 2006; 1:25:24 >
  • Bende oldum olası bu yeni meqana ısınamadım.Neden acaba
  • Valla bu akaryakıt fiyatları ile biz ancak yok honda iyi yok renault iyi diye oturup forumda tartışırız. Güzelim arabalar da kapı önünde yatarlar.
  • yatarsa honda kapı önünde yatar:) . 4.6 lt / 100 km yapıyorum şehir içi. Peder bey de bu ortalama ile 2.5 yılda 66.000 km yaptı. Hiç sorun yaşamadı.
    Yani anlarsanız araba dökülmedi. 27000 ye sattı. Bu mu kötü araba sorarım size. Çekemeyenler fısfız haberler yayınlıyor hala torosdan bahsediyor. Bir araba toros dan bu seviyeye kadar gelebiliyorsa helal olsun diyemiyorlar.
  • 1 Ay kadar önce sıfır Megane II dCİ aldım , km si çok düşük daha motor açılmadı bile diyebilirim , kullanımı bana hiç zevk vermedi direksiyon tepkilerine daha alışamadım önceki aracım caddy tdi idi , belki caddy ile 110bin km yi bir yılda yapmamdan kaynaklanıyor olabilir neredeyse arabada yatıyordum onunla bir bütün olmuştuk sanki , ama ne bileyim o tadı daha alamadım daha renault'tan , ha niye renault diyeceksiniz ...Birkaç arkadaşımdan bu modelin çok ekonomik olduğunu duymuştum , evet klima açık göztepe - gebze arasını bağdat caddesi , sahil yolu , e5 karışımı ile 100km de 4.3 ortalama ile yapıyorum git gel 10ytl ye felan gelir ki 4 kişilik bir aile için minibüs parası değil , durum bu ekonomik şartlarda olunca mecburen ekonomi. Yıllarca kahrımızı çeken emekçi arabası olmuş renaultları doğu seyehatlerimde çok sık görüyorum 2.-3.-4. el olarak gittikleri ücra köşelerdede hizmetlerini veriyorlar. Araç değerlendirmelerini kullanıcı olarak yapınız gerisini profesyoneller halleder , bunun dışındaki doldurma geyiklikler tamamen mamülün piyasa şartlarındaki marjinal durumudur ki burada rant fayda ilişkisinden aynı yahudi lobisi gibi lobiler oluşuyor boş verin bu işleri , her araba iyidir , bu yerine - kimin elinde olduğuna - ne amaçla kullandığına - onu nasıl gördüğüne değil nasıl görmek istediğine bağlıdır. En azından bence sevgiyle....




  • Katılıyorum ADAC kardeş. Araba arabadır. Her aracın artıları ve eksileri vardır. Herkes kendi arabasına baksın ve onu kullansın. Başkasının arabasına bakıyorsan ve eksilerini sayıyorsan kendi arabanın da kötü yanları oludğunu kabul ediyorsun demektir. Eğer bir araba çok satıyorsa beğeniliyordur ve alanları memnundur Başka da diyecek yoktur sanırım. Saygılar.
  • Benim bildiğim Avrupada satılan Megane lar sadece TR de üretiliyor...

    Hatta sanırım tüm dünyaya Bursadan gidiyor....

    Bunlar şehir efsanesinden başka bişi değil...

    Bir R12 yi , bi Reno 9 u çıktığı zaman düşünün, özellikle Reno 9 un zamanı için inanılmaz aşmış bir araç olduğunu anlardınız sınıfıjnda... O motorun sessizliği ,ataklığı vs. vs.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.