Şimdi Ara

cpu yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
90
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bilgisayarda C veya D nin içinde herhangi bir dosyaya sag tıkladıgım zaman (bu arada başka hiçbir işlem yapmadan sadece fareye sag tıklayıp bekledim.) işlemci full kullanılmaya başlıyor ve işlemci sıcaklıgıda buna baglı olarak artıyor. sebebini anlayamadım ve normal oldugunu sanmadıgım için size sorayım dedim.

    http://img86.imageshack.us/my.php?image=ilk7yr.jpg
    bu ilk durum

    http://img86.imageshack.us/my.php?image=son0fw.jpg
    bu da sonraki durum

    sağ alttaki sistem kullanımını gösteren bara bakmanız yeterli, bu durum 5 dk. içinde herhangi bir işlem yapmamama rağmen oluyor.







  • kardeş sistem özelliklerini bi yazsaydın daha iyi olurdu.ama benim ilk aklıma gelen flyosx programı pc yi baya bi kasar belki bununla alakalıdır.bi de görev yöneticisini aç ve onun resmini yolla arkada işlemciye yüklenen işlemlere bakalım
  • kardeş amd athlon 64 2800+ , 512 ddr 400 asus k8n anakart, 80gb segate harddisk(sata), g-force 4 mx 440 özelliler böle. resimleride aşagı ekledim.
    http://img157.imageshack.us/my.php?image=gynetci9la.jpg

    http://img102.imageshack.us/my.php?image=gy25ec.jpg

    ilk ekledigim reslere baktıysan sorunun fly osx ten olmadıgını düşünüyorum.anakart ayarlarında bi sorun olabilir factory seting yapmam ın bi sakıncası olmaz degilmi?? 2. neden olarakta trojen olabilir diye düşünüyorum.

    benim tek korkum donanımda bi sorun olması olasılıgı . ewet arkadaşlar benim düşüncem böle ama bişey yapmadan önce bi danışayım dedim cevaplarınızı bekliyorum.........




  • başlat + çalıştır + msconfig yaz enterla başlangıç sekmesindeki virüs programı hariç (gereksiz şeyler) tüm programların tick lerini kaldır yeniden başlat ve şimdi dene ???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.