Şimdi Ara

Peugeot 206RC ses izolasyon yardım(Dynamat)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar
    Baslıktan anladıgınız gibi yeni bi tesisat topladım ve okuduklarımdan etkilenerek arabama kopmle dynamat extreem serisi izolasyon malzemesi aldım.Ancak bi montajcı arkadasla konusunca biraz hayal kırıklıgına ugradım cunku arkadas peugeot 206 tek kapı aracların on kapılarından ıcerı herhangı bır izolasyon malzemesını sokup montajlayacak kadar yer olmadıgını soyledi.Haliyle yıkıldım tabi.
    Siz anladıgım kadarıyla bu ıslerle gonulden ugrasan arkadaslarsınız ve epey bi tecrube sahıbısınız.Simdi bana bu konuda yardımcı olabılecek bırılerı varmıdır.
    Gercekten on kapılarda el gırecek bı yer yokmu bu arabalarda.Yada bı formulu varmı bu ızolasyon malzemesını dosemenın.
    Topladıgım tesısat
    Alpine CDA 9855
    Alpine MRV F345 (4*75 WATT @ 4Ohm.)
    Alpine SPX 177R
    Alpine SPR 134A
    PIONEER TSWX20LPA
    Ayrıca Alpine I Pod adaptoru ve orjinal direksiyon kumandası aparatı







  • hayırlı olsun güle güle hırsızlarla denk gelmeden kullan inşallah :)
    sana yardımcı olabilcek arkadaşlarımız war istanbul şirinewler yakasında Extreme Sound özhan war yaptığı işlere bakarak çok deneyimli kaliteli bir yer iyi bir usta olduğunu söylerim düşünürsen yakınsada telefonunu yarın alıp söyleyebilirim.Mdf ni yalıtımını bağlantısını her şeyini yapabilir
    ben açıkcana müzik sisteminden pek anlamam hiç de hewesim olmadı şu ana kadar yaptım ama hewessiz yaptım .
    bu iş ayrı bir kültür istiyor. egzoz sesi dinlemek daha cazip bana göre ama gerekli bişey bu modifiye işindede hayırlısıı
  • Arkadasım eyw .Ancak ben bursadayım malesef.Birde su izolasyon isini kendim yapmak istedim.Nette dosemesi cıkarılmıs halde 206 on kapısı resmi aradım ama bulamadım bı resım olsaydı neyse genede sagolasın.
  • Hımm , bursa. Rc mavi mi gri mi ?

    Birde izolasyon için kime danıştın ?

    Gama da 206GTI yapıldı bi tane onların bilgisi vardır bu konuda yardımcı olurlar sana.

    Kolay gelsin.
  • Kırmızı olan.İzolasyon hakkında almak ıcın kımseye danısmadım ama dosetmek ıcın 2 arkadasla gorustum tesısat yapan arkadaslar bunlar Bursa da ama ıkısıde aynı seyı soyledı.206 nın on kapılarında yeterlı alan yok dedıler dosemek ıcın.Ama sen gama dan bahsetmıssın .Bursada mıdır bu firma ?
  • Evet bursada tabi Beşyolda. Bursa istikametinde sağda kalıyor. GAMA SOUND .


    Bende bursadayım bu arada. Daha önce bi gti yaptıkları için bilgileri vardır.
  • Yaw Murat ı diyorsun tamam tamam.Zaten önce onunla konustum o soyledi iste el girmez o kapılara dıye.Bende merak ediyorum iste neresinde ne bosluk vardır nasıl yapılır diye bu is.Cunku cok detaylı bi gorusme yapmadım Muratla bası kalabalıktı biraz.Tesisatı oraya taktırıcam zaten.
  • Dynamat in kalınlığı topu topu 2mm civarı bişey diye biliyorum ben. Dynamatin arkasındaki koruyucu kağıdı çıkartıp kapı sacına (plastik kaplamanın hemen altındaki kısım) bir güzel yapıştır. Plastik kapağı üzerine oturt............. hepsi bu kadar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.