Şimdi Ara

avea öğretmen tarifesinden ( kurumsal ) daha avantajlısı yoktur. Duyurulur (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
0
Favori
129.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Öğretmen hattı ve sms paketleri ile ilgili avea.com.tr de herhangi bir bilgi yok, yada ben bulamadım. Acaba öğretmen hatları ile ilgili bilgilendirme yapmıyor mu site.

    quote:

    Orjinalden alıntı: k.s.d.

    500 mesajlık paket almıstım ama hepsi ucretlendırılmıs, fatura farkı da bundan:((((((((((

    Parasını ödeyip aldığın ücretsiz sms paketinden kullandığın smsler ücretlendirilmiş mi? Eğer böyle müşteri hizmetlerini arayıp durumu belirt muhakkak düzeltilmesi gerekir.

    Bir de sanıyorum normal öğretmen hattında sms ler ücretli, peki bu ek bedava smsler nasıl alınıyor? Yani sen 500 lük pkaet aldım demişsin bunun ücretlendirmesi nedir? sitesinde bulamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiveMaster -- 4 Ocak 2007; 0:42:20 >
  • Smsler ücretli ama kasım ayında bir kampanya vardı, mesaj olarak geliyordu şu kadar sms şu kadar, istiyorsanız mesajı onaylayın diye, ben de o sekilde aldım, hepsi ücretlendirlmiş, Aveayı arıyorum hat sahibi arasın diyorlar, bu başka zamanlarda gerekli olabilir, anlıyorum, ama diyorum ki siz haksız bir fatura gönderip benden 40 ytl fazla alıyorsunuz ve ben bu hatayı aktardıgımda hala benden bişey bekliyorsunuz demek ki size adam kazıklamak normal geliyor, hala derdimi anlatamadım onlara, hala diyorlar ki hat sahibi arasın, ben de ısrarla hat sahibine aratmıcam, çünkü Avea hatalı, demek ki Avea müşterisini kaale dahi almıyor, söylediği vaadettiği şeyi yerine getirmiyor, iki katı fatura yolluyor, hala da çözüm için hat sahibi arasın diyor; bu bizim hatamız, hemen düzeltelim demiyor. Durumu anlatan bir mail atıyorum alakasız bir cevap geliyor! Sikayetvar ve tüketici derneğine yazdım, bakalım ne olcak? Hat sahibine aratsam belki 2 dakikada çözülcek ama burda etik olmayan bir durum var. Avea göz göre göre adam kazıklıyor.
  • Biraz araştırdıktan sonra MEB Tarifesine geçmeye karar verdim. Öğrenci tarifesi özellikle mesajlaşma konusunda çok iyiydi. Her ne kadar 10 dk. 2 kontör olsa da dış mekanlarda, iyi çekmeyen yerlerde ve yolda hat düşüyordu böyle olunca da tekrar ara tekrar ara derken bir seferde 5-10 kontör harcayabiliyor, aylık neredeyse 350-500 arası bir kontör & para gidebiliyordu. Oldukça yüksek bir ücret...

    MEB Tarifesinde her ne kadar mesaj ücretli olsa da konuşma açısından çok rahatlatıyor insanı. Ben zaten öyle saatlerce konuşmuyorum telefonda, gün içerisinde 5' er 10 'ar dk.'lık ara ara görüşmek, bir yardıma ihtiyaç olduğunda veya detaylı konuşmak istediğinde bunu kullanabilmek güzel oluyor.

    Ama tabiki bu sınırsız konuşma hakkınının da suyunu çıkarmamak lazım. İhtiyaca göre görüşme en mantıklısı. Zira iş veya özel hayatı çok etkiliyor...

    SMS paketi uygulamasını sordum MEB Hattını alırken, kaldırılmış. Ancak Aylık 40-45 YTL'lik ödemelerden sonra 13 YTL gibi bir sabit sınırsız görüşmenin yanında ücretli bile olsa zorunluluk durumlarında sms kullanmak oldukça hesaplı...


    quote:

    Durumu anlatan bir mail atıyorum alakasız bir cevap geliyor! Sikayetvar ve tüketici derneğine yazdım, bakalım ne olcak? Hat sahibine aratsam belki 2 dakikada çözülcek ama burda etik olmayan bir durum var. Avea göz göre göre adam kazıklıyor.

    Ama olaya şöyle bakmakta fayda var. Özellikle GSM firmaları hat sahibi dışında hiçbir işlem yapmıyorlar. Çok öncelerde Faturalı Turkcell hat almıştım, faturalıya ısınamayınca abimin eşine vermiştim. Hat benim üzerime olduğu için onlar tarife vs değişikliklerinde herhangi bir problemde sorunu çözemiyor ben aramak durumunda kalıyordum. Bu güvenlik açısından olması gereken bir durum. Tüketici derneklerinin buna bir çözüm getirebileceğini sanmıyorum, başının ağrımasından veya zamanının boşa gitmesindense hat sahibine arattırıp yanlışı düzelttir derim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiveMaster -- 16 Ocak 2007; 14:56:53 >
  • Ben bugün öğretmen hattı hakkında bilgi almak için gittim ve aylık 1000 dk SINIRLI ücretsiz görüşmenin geçerli olduğunu söylediler..

    aylık sabit ücretin de 9.5 TL olduğunu..

    Burda yazanların mı bayiideki kişilerin söylediklerinin mi doğru olduğu konusunda bilgi alabilir miyim acaba..
  • arkaddaşlar sağlık bakanlığı hattıda aynı ücretleri mi kullanıyor acaba??
  • [Deleted by Admins]
  • arkadaşlar avea da çekme durumu nasıl son zamanlarda sizce

    fıstık gibi çekiyor mu çekmiyor mu?

    herkese saygılar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: theia

    Ben bugün öğretmen hattı hakkında bilgi almak için gittim ve aylık 1000 dk SINIRLI ücretsiz görüşmenin geçerli olduğunu söylediler..

    aylık sabit ücretin de 9.5 TL olduğunu..

    Burda yazanların mı bayiideki kişilerin söylediklerinin mi doğru olduğu konusunda bilgi alabilir miyim acaba..



    şimdi müşteri hizmetlerini aradım MEB Personel hattında (Öğretmen hattında) herhangi bir sınırlama bulunmamaktadır dediler

    Eğer sizde emin olmak istiyorsanız 4441500'den 0' ı tuşlayarak müşteri temsilcisine sorun.....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nesta48 -- 1 Şubat 2007; 23:26:25 >
  • Arkadaşlar bu sınırlama kalkıp kalkmadığını; daha önce sınırlamaya girdiğinde msj la bildirmişlerdi şimdi kalktı diye duyumlar var ama ortada aveadan bir msj gelmedi.
  • Sınırlama kalktı mı kalkmadı mı acaba? Avea bir açıklama yapsa artık
  • Sınırlama yok arkadaşlar, MEB hattı aralarında limitsiz konuşma süresine sahip.

    1,5 ay önce MEB hattımı aldım, ilk ay faturam ilk verginin 3 taksidinden biri ile beraber 22 YTL geldi. İlk 3 ay byunca 22 YTL ödeyeceğim, 3 aydan sonra 13,5 YTL ödeyeceğim. Tabi başka yerleri aramamak ve sms kullanmamak kaydıyla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiveMaster -- 26 Şubat 2007; 16:16:56 >
  • evttt arkadaslar.bende avea mobil ogrenciden annem ogretmen oldugu icin ogretmen hattına gecicektim kız arkadasımla birlikte.ama sınır var diye telsim cepaileye bi baktım nasıl olur diye.
    ama az once musteri hizmetlerini aradım ve aramızda gecen konusmayı aynen aktarıyorum.
    b==avea ogretmen kurumsal hatlardaki 600 yada 1000 dk lık sınırlama gercekten varmı?
    mt==hayır,sınırlı dk uygulaması bazı diger kurumlar icin gecerli.meb ogretmen paketinde gorusmelerde herhangi bir sınır yoktur fakat abartılı konusmalarda (mesela tel acık bırakıp yatma banyo yapma balıga cıkma daga tırmanma....) uyarı msj ı gelecektir.
    b==kısacası su an icin ogretmen kurumsal paketinde herhangi bir sınırlama yok istedigimiz kadar grup ici gorusmeyi ucretsiz yapabiliriz(gunde 24 saat olmaması sartıyla)
    mh==aynen oyle.
    b==cok tesekkur ederim ii calısmalar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maglor Nenharma -- 7 Mart 2007; 0:14:23 >
  • benim sorum şu: ben öğretmn hattı kullanıyorum, arkadaşım da öğretmen hattından personel plusa geçmiş bu durumda o beni ücretsiz arayabiliyo peki ben onu öğrtmen hattımdan ücretsiz arayabilirmiyim???
  • quote:

    Orjinalden alıntı: nazzan

    benim sorum şu: ben öğretmn hattı kullanıyorum, arkadaşım da öğretmen hattından personel plusa geçmiş bu durumda o beni ücretsiz arayabiliyo peki ben onu öğrtmen hattımdan ücretsiz arayabilirmiyim???


    bildigim kadarıyla evt ama yinede 500 u arayıp musteri temsilcisine yada bi bayi ye sorarsan daha saglıklı olur. yazık olmasın paralarına
  • 3 senedir avea öğretmen hattım var. geçen 36 ayda 80 in altında fatura ödediğimi hatırlamıyorum. öğretmenlerle çok konuşuyorum. ancak bir ayda toplasan 10 dk anca başka operatörleri aramışımdır. son ay biraz fazla aradım bi 100 filan kesin bekliyodum fatura. avea saolsun beni şaşırtmadı yine 190 milyonluk bir fatura göndermiş. fatura adresim başka bir şehirde olduğundan detaylara bakamıyorum,baksam da birşey değişeceğini sanmıyorum. mümkün olduğu kadar kullanmamaya daha çok aranmaya çalışıcam.
  • Dökümlü fatura mail adresine isteyebilirsinizya da online işlemlerden fatura adresinizi değiştirebilirsiniz. Son ücretler ne kadar oldu acaba? Bilmeden zam da yapıyorlardır.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: k.s.d.

    Dökümlü fatura mail adresine isteyebilirsinizya da online işlemlerden fatura adresinizi değiştirebilirsiniz. Son ücretler ne kadar oldu acaba? Bilmeden zam da yapıyorlardır.


    avea online işlem merkezini kullanmak istemiyorum. sebebi : http://forum.donanimhaber.com/m_12494330/tm.htm
  • Yani sonuçta bu tarifeler sınırsız diye tanıtıldı. Eski alanlara sınırlı yapamazlar bu imkansız. Dava konusu olur. Fakat yeni alanlara sınırlama yapmış olabilirler. Dikkatli olmak gerekir..
  • 23 Mart 2007 itibariyle
    AVEA MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI-K709 tarifeleri hakkında bilgisi olan var mı acaba?
    Tabi tüm vergiler dahil olmak üzere.
    Sadece sabit ücretin vergiler dahil 13,5 YTL olduğunu biliyorum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Timu®

    23 Mart 2007 itibariyle
    AVEA MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI-K709 tarifeleri hakkında bilgisi olan var mı acaba?
    Tabi tüm vergiler dahil olmak üzere.
    Sadece sabit ücretin vergiler dahil 13,5 YTL olduğunu biliyorum.



    arkadasım ben bugün bir ögretmen hattı aldım. vergisi 26 ytl bunu 3 aya bölüyorlar. her ayda 13 ytl
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.