Şimdi Ara

LİG TV yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaslar ben uydu konusunda acamı bırıyım kusura bakmayın sımdıden..Bende next8000xcam plus var buna lıg tv kart aldık merak ettıgım bız sadece lıg tvmı ızlıyecegız yoksa elmax... gıbı kanallarda acılacakmı. Bırde lıg tvde guıde cıkması lazım degılmı yanı saatlere gore yayın akısını gostermesı gerekmıyormu ben guıde tusuna bastıgımda hıc1sey cıkmıyor sadece saatler var... Sımdıden tesekkurler..



  • bıldıgım kadarı ıle ayda 30 ytl sadece mac 32 yel elmax vs vs 3-5 kanal da var se n aldıgın paketın bı musteru 444 lü hızmetlerıne ararsan ordakı gusel konusan ablalar hemen halledıyo ısını.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: erkan_163

    Selam arkadaslar ben uydu konusunda acamı bırıyım kusura bakmayın sımdıden..Bende next8000xcam plus var buna lıg tv kart aldık merak ettıgım bız sadece lıg tvmı ızlıyecegız yoksa elmax... gıbı kanallarda acılacakmı. Bırde lıg tvde guıde cıkması lazım degılmı yanı saatlere gore yayın akısını gostermesı gerekmıyormu ben guıde tusuna bastıgımda hıc1sey cıkmıyor sadece saatler var... Sımdıden tesekkurler..


    Evet aldığın paketin fiyatı 30 YTL ise sadece Lig TV olur.
    Guide çıkar tabi ama receiverın saatinin doğru olduğuna emin ol ve kanalı açıp biraz bekle.
  • kurulum dahil değilmi ?
    benim bildiğim kurulumda olması lazım
    tabi tam olarak bilemiyorum hergün kampanyalar değişiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7evren -- 19 Mart 2006; 22:20:55 >
  • Evet arkadaslar benım 30ytl olandan o zaman gerek yok dıgerlerının acılmasına sımdı ugrasmaya degme yanı ama su saat olayını ayarlayıp bı daha guıde bakacagım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.