Şimdi Ara

iriver h320 video olmuyor.lütfen yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selam arkadaşlar
    cuma günü iriver h320 aldım. burda yazdığınız mesajları okudum ve video için pocket divx encoder ı yükledim. (son versiyonu) fakat seçeneklerinde h340 var. onu seçip encode yaptığımda h320 göstermiyor. aletin içine atıyorum videoyu seçtiğimde not support diyor.lütfen bilenler yardımcıolsun!!!çok acil... iriverter kullanmak istemiyorum. çünkü pocket divx encoder çevirdiğim daha kaliteli oluyor(görüntüde)



  • biliyorum yeni konu açmama gerek yoktu ama ordaki 17 sayfanın içinden bulmak pek kolay olmuyor:)
    zaten şuan o 17 sayfayı okuyup sorunumu çözmeye çalışıyorum. şuan 5. sayfaadayım daha bişey bulamadım. birisi pocket divx encoder ın developer versiyonunda h320 ayarı var demiş ama ben developer versiyon bulamadım internette. biliyosan link verebilir misin?
  • Öncelikle hayırlı olsun arkadaşım.Bende yeni aldım h320.Pocket encoder ile çevirdiğim videoları bende açamadım aynı hatayı veriyordu sonra iriverter yükledim pc ye ve ordan çevirdim.İriverter ile çevirdiğim bütün videoları sorunsuz bir şekilde izliyorum.Bence sende pocket encoderı bırak google dan iriverter ı arat,yükle ve sorunsuz bir şekilde izle videolarını.Kolay gelsin
  • benım anlamaıdıgm ne sorun var ben o procektle fılm cevırdım püf noktaları bı daah sölkiyim en son fırmvare yukle
    ondan sonra zaten vıdeo menusu gelır
    sen ana menude yanı root klasöründe VİDEO dıye klasör ac vıdeoları onun içine at
  • ya ben şöyle sırayla neler yaptığımı söyliym.
    1.29 kore firmware yükledim
    içinde VIDEO adlı bi klasör açtım
    iriverter ile çevirdiğimde görüntü kalitesi çok iyi olmuyor. pocket divx encoder da önizleme ile bakınca kalite çok iyi. o yuzden pocket divx encoder kullanmak istiyorum.
    pocket divx encoder da advenced options a giriyorum sağ üstteki resme tıklıyorum fakat orada h340 var. onu seçip çevirdiğimde ise h320 kabul etmiyor. not support diyor
    diğer konuda okuduğum kadarıyla bir arkadaş developer versiyonda h320 var demişti. fakat ben developer versiyon bulamadım.
    bide maniac1987 kardeş senin verdiğin iriverter 0.14 linkinden indirdim ama hata verdi. "it maybe possible to skip this check using the /NCRC command line switch(not recommended)" yazdı.
    daha ayrıntılı bir açıklama oldu heralde. şimdi daha iyi yardım edebilirsiniz
  • gözüm senı msn e ekledım msnı acarsan daha ıyı yardımcı olurum
    al bı daha verıyım snmn ı sen sımdı kulandıgın msn ı ac
    maniacmania-1987@hotmail.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.