Şimdi Ara

Yeni Server 'EDANA' Beklentileriniz ve Önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar mrb, ben Olympia server ında oynuyorum Assasin lvl 53 KARUS um. Ama inanın hiç mi hiç memnun değilim. Bir çok şeylerle karşılaştım. Neler görmedim ki, DUPE, TORPIL, YARDIMLAŞMAMAK, SAHTEKARLIK YAPMAK, BIR SW İÇİN PARTY E ALIP PARTY DEN ATMAK, LVL I YUKSEK OLAN ŞAHISLAR KENDINDEN DÜŞÜK LVL LERLE KİŞİNİN KONUMU İLE DALGA GEÇMEK GIBI VS. Ama arkadaşlar en ilginç olanı nedir biliyormusunuz? +60 diye nitelendirilen pelerinli clan ların %90 ı sırf arkadaş hatrı, kardeş, dost hatrı diye daha yeni civcivleri patlamış, 30-45 lvl li adamların pelerin giymeleri. Bir de kendilerini 30 - 35 lvl olupta başkasının lvl i 50 - 55 iken başkalarıyla ezik muhabbeti yapiyor.. Bir pelerin giymesine bağlı bişey bu.
    Pelerin giymek marifet değil ama neden lvl leri ezikken aynı düzeyindeki kişilerle ya da kendinden alt kişilerle dalga geçiyorlar? Öyle clan isimleri var ki, bunları vermeme gerek yok çünkü Master (Shadow) Clan indakiler hariç, Olympia server ındaki clan lar bunlar..
    Bunlar beni çok yıldırdığı için yeni açılacak server ı bir umut kapısı olarak görüyorum..
    Bende sizler gibi yeni açılacak server da kasmayı düşünüorum. Ve bunun içinde daha oyunun başlarında birlikte takılabileceğim arkadaş grubuna ihtiyacım var.
    Assasin veya Mage KARUS açmayı düşünüyorum. Bazı arkadaşlar şimdiden nicklerini belirtmişler ama server açılınca nicki belirleyip buradaki forumdan bildirmek benim kanımca daha sağlıklıdır.
    P.tesi gününden itibaren yeni server a geçen ya da geçecek arkadaşların belirledikleri nickleri buraya yazarak ondan sonra ne yapacığımıza karar vermemiz daha iyi olur. Bu benim düşüncem tabi..







  • ya bu edena serveri e 1 den 5e 6 ya kadar olsa süper olur
  • walla yeni bi server ın açılması çok güzel geçenler kadar geçmeyenlerde yararlanacak
    bölece dier serverlardaki doluluk oranı azalacak vee premiumsuzlar (ben) daha rahat girebilicez
  • Benim oynadığım xigenon çok iyi çok memnunum ama çok pahalı insanlar çom yardım ediyor birbirlerine mesela bi kere 30 görevini ypcaktım ama priest le kesemem 60 warrior vardı... keilan kesiyodu yardım pls dedim el dedi çatı çatır kesti atttı bir de 50 görevini yaptırdım çok yardımcı olsu bunu yapan 60 warrior Ecellerfor_ce dir ona çok tşk ederim ve her gördüğümde tekara tşk ederim... ama ben de yeni servere geçip asassian olmayı düşünüyorum ama ırkımı belirleyemedim biri yardımcı olsun orc mu olayım insan mı??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.