Şimdi Ara

LEADTEK PX6600GT TDH EXTREME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • LEADTEK PX6600GT TDH EXTREME
    bu kart ile oyunlarda yaşanan yeşillenme sorununun nedeni nedir??
    Yeni aldım bu kartı ama oyunlarda ekranda yeşil dokular oluşuyor?? En son driveri indirip kurdum fakat düzelmedi?
    Nedir çözümü???



  • arkadaşım ısınmadan kaynaklanıyor al bitane zalman vga soğutması sorunun hallolacaktır bizzat iki tane 6600gt ext modeline denedim sorun çözüldü
  • abi öyle diyosun da bende 6600gt normali var 500/1000 iken ben onu 550/1,09 ghz yaptım overclock ile.ısınma sorunu çıkarmadan çalışıyor oyun açık değilken 33derecelerde geziyor oyun açılınca da 45-50derecelerde geziyor.karttaki bir sorundan kaynaklanmasın?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hunter26

    LEADTEK PX6600GT TDH EXTREME
    bu kart ile oyunlarda yaşanan yeşillenme sorununun nedeni nedir??
    Yeni aldım bu kartı ama oyunlarda ekranda yeşil dokular oluşuyor?? En son driveri indirip kurdum fakat düzelmedi?
    Nedir çözümü???





    Arkadasim senin derdinin dermani bende ayni karttan bendede var ve 3ay once aldim ve 3aydir gezmedigim forum tartismadigim konu kalmadi.Sorun bu kart kendiliginden oc!'li yani duz 6600gt ler 500/1000mhz de Extreme modeli ise 550/1100Mhz de calisiyor, ama adamlar sogutmayi kotu yapmislar fan ramleri ortmuyor ve yetersiz kartta haliyle asiri isindigindan yesillenme yapiyor yani o sorunun adi "Airfact" Simdi sana 2secenegim var birincisi eger performanstan odun vermek istemiyorsan iyi bir sogutucu alip ustune takacaksin 2.secenek ise ndivia ayarlar menusunde saat/frekans ayarlari var orda nasil overlock yapiyorsan bu sefer ise bu islemin tam tersi olan downclok yapacaksin yani degerleri yavas yavas dusureceksin taki stabil olana kadar! Ama bu olay kartın performansını dusurmen anlamına gelir. Bende 543Mhz/1.07Ghz de stabil tercih senin kolay gelsin problemi baska bir yerde arama cunku benden cok arastiramazsin! Kafana takma kartin arizali degil kolay gelsin




  • quote:

    Orjinalden alıntı: erencaner

    abi öyle diyosun da bende 6600gt normali var 500/1000 iken ben onu 550/1,09 ghz yaptım overclock ile.ısınma sorunu çıkarmadan çalışıyor oyun açık değilken 33derecelerde geziyor oyun açılınca da 45-50derecelerde geziyor.karttaki bir sorundan kaynaklanmasın?


    Kardes bu arada senin olctugun sicakliklar bostayken normal fakat oyun oynarken yanlis olctugunu dusunuyorum cunku oyun esnasinda olcmenle oyunu hemen kapatip olcmen arasinda en az 15 derece oynar, kasani buzdolabinada soksan o sicaklikta calismaz 60dereceden asagiya calismasi cok zor oyunlarda, heleki kendi sogutma sistemiyle!
  • @karakaan53 : +1.Bu kartların normal değerleri 500/1000MHz. Kendinden overclocklu geliyor.Yapılacak şey GPU veya RAM hızını yada ikisini birden Winfox ile düşürmek.Stabil çalıştığı en yüksek hız idealdir.

    @erencaner : Hardware monitoring'den 60C'ye alarm koy,oyunda 50C mi,yoksa 70C demi çalıştığını anlarsın.
    En az 65C olması lazım oyunlarda.Hele ki 550 MHz GPU hızında çalıştırıyorsan.

    @hunter26 : Leadtek'de yeşillenme=GPU veya RAM'de aşırı hız demektir.Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.