Şimdi Ara

Mini Fırın tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
5.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Öğrenciyim evde poğaça vs küçük şeyler yapmak niyetiyle mini fırın almayı düşünüyorum.
    Hiç anlamam piyasasından.
    Tavsiyelere açığım..



  • Ne kadar verebilirsin hocam fırın için?
  • 150-200 diyelim
  • Luxell LX3575 inox börekçi'ye bakabilirsin. Fiyatı oldukça uygun ve kaliteli bir ürün. 139 TL görünüyor şu an.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dusty

    Luxell LX3575 inox börekçi'ye bakabilirsin. Fiyatı oldukça uygun ve kaliteli bir ürün. 139 TL görünüyor şu an.

    Borekci hakkinda cok sikayet var yalniz bende alicaktim ama sikayetleri okuyunca sogudum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dusty

    Luxell LX3575 inox börekçi'ye bakabilirsin. Fiyatı oldukça uygun ve kaliteli bir ürün. 139 TL görünüyor şu an.

    Bir de diğer başlıkta börek tarifi alsak çok şey mi istemiş olurum:-)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende var profilonun yalıtımından kalitesi belli ediyor kendini öyle lüxell simfer gibi içi kadar odayı ısıtıp enerji kaybı yaratmıyor midi fırın..Zaten akakceden bak görürsün..230 tl civarı.
  • Arkadaş öğrenci olduğu için uygun fiyatlı tavsiyede bulundum. Yoksa benim Beko fırınım da arkasında gözü kapalı duracağım bir üründür.

    Bu arada börek tarifini de verelim o halde diğer başlıkta
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

    Bende var profilonun yalıtımından kalitesi belli ediyor kendini öyle lüxell simfer gibi içi kadar odayı ısıtıp enerji kaybı yaratmıyor midi fırın..Zaten akakceden bak görürsün..230 tl civarı.

    Bekar yada öğrenci için uygun mudur acaba? Model neydi hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dusty

    Arkadaş öğrenci olduğu için uygun fiyatlı tavsiyede bulundum. Yoksa benim Beko fırınım da arkasında gözü kapalı duracağım bir üründür.

    Bu arada börek tarifini de verelim o halde diğer başlıkta

    Model ne acaba belki ilgisini çekebilecek bir arkadaşımıza yada bana faydası olur :-)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beko BMF 35B zannediyordum ama bendeki BMF 48B modeliymiş. Çok benziyor, hacim farkı var sadece. 213 liraya düşmüş BMF35B, düşünülebilir aslında.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: spiegel

    150-200 diyelim

    Profilo HG 1503 T hadi gene akakceden bak diycektm şanslısın..Şahsen beko vestel arçelik hotpoint ariston altus indesit gibi markaları mümkün olduğunca evden içeri sokmamaya çalışıyorum..Şanlarını ve ünlerini biliyorsunuzdur..ilk dediğim 3 markanın buzdolabı alınabilir sadece onlarda normalden çok pahalı oluyorlar....Ama arkadaş demiş beko fırın diye hiçbir tecrübem yok o fırınla ilgili...Onuda inceleyebilirsin..
  • Elektrikli küçük ev aletleri ve buzdolapları oldukça sağlamdır Beko'nun. Diğer ürünlerini denemedim ancak okuduğum kadarıyla pek tavsiye edilmiyor.

    Bu fırının en güzel özelliği alt üstü aynı anda eşit ısıda pişirmesi. Özellikle fırında yapılan karnıyarık, et yemekleri, pizza vs. gibi yemekler için ideal pişirme ayarı oluyor. Kek performansından da memnunum, hamur işi performansından da. Tek olumsuz tarafı mini fırına göre biraz büyük ve ağır olması. Sürekli indir, kaldır yapamadığım için mutfak tezgahımda epey yer kaplıyor ama sık kullandığım için sorun olmuyor.
  • Cevaplar için teşekkür ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende çeyiz için midi fırın düşünüyorum kaliteli önerebileceğiniz modeller var mıdır?
  • bugün hediye midi fırın alacağız tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • Arçelikin bu sene çıkarmış olduğu MF4* serisi fırınlar güzel onada bir bak derim.
  • Ben Vestel midi fırın kullanıyorum. Çok memnunum. Izgara balığından böreğine, dolmasından etine kadar her türlü yemeği yapıyorum fırında, tam kıvamında pişiriyor. Bazı fırınların ısı ayarları çok yüksek olup pişirmeden kavuruverir yemekleri, Vestel'de böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım. Özellikle et yemeklerini yaparken tepsiyi alüminyum folyo ile kapatıyorum, hiç kuruma olmadan pişiriyorum. Vestel iyidir, fiyatı da 219 TL görünüyor internette.
  • teyzemin 1 senedir kullandığı arçelik mini fırınını kullanma şansım oldu ben kendi evimize renginden dolayı mutfağa uyum açısından blue house kırmızı rengini aldım teyzemdede arçelik var eşit zamanlarda alındı ve tek söylediğim şey 100 tl daha fazla vereydik onu alaydık gerçekten iyi teyzemdekinde iç aydınlatma falan herşey vardı herhalde arçelik bekodan tek memnun kaldığı ürün o çamaşır bulaşık ve buzdolabından hiç memnun değil yani ucuz bir ürün alma kumtel luxell falan alma
  • Arçelik'in MF4, MF6 vb. modellerini hiç beğenmem ama yeni çıkardığı MF35 ve 48 epey başarılı. Bayide ilk gördüğümde hayret Arçelik nasıl böyle kalite çıtasını artırmış diye şaşırmıştım. Bugüne kadar Bosch'u beğenirdim ama Arçelik'in yeni serisi daha da güzel. Sadece çok derin olduğundan ön ile arka tam eşit pişemeyebiliyor, onu da yiyeceği kontrol ederken çeviriverirsiniz :) Bizzat kullandım ve memnun kaldım. 218TL vermeye değer.

    Vestel'in fırını da ICF firmasının ürünü, o da iyi.

    Benim tavsiyem öğrenci iseniz sıfırına para dökmeyin sahibinden.com'da birçok ilan var. 3 sene kadar evvel arkadaşıma 40TL'ye Siemens midi fırın aldım ve sıfırından ayırt edilmeyecek gibi temizlemiştik. Halen kullanıyor ve çok memnun :)

    Luxell, Kumtel gibi tenekelere asla para vermem şahsen. Sadece Simfer kötünün iyisi.

    Benim kişisel tercihim ise mikrodalga+fırın+ızgarayı birlikte almak. 2 sene kadar evvel Arzum AR245 aldım. Başlarda sorun yaşamış olsam da fırının dilini çözdüm, şimdi performansından memnunum. Tek şikayetim sürekli parmak izi yapması, beni birdaha inox ürün aldırmaya tövbe ettirdi. Sırf o yüzden buzdolabımı beyaz, tost makinemi kırmızı aldım valla. Birdaha da asla inox ürün sokmam eve. Fırını silmekten, ovmaktan haşat oldu her yeri.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 24 Ağustos 2012; 3:25:54 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.