Şimdi Ara

RAM ve DVD-RW Soruları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sisteme ram ve dvd-rw alacağım.Öncelikle everestte baktım ve resmini ekliyorum.Resimdeki anakarta linkteki ram kesnlikle uyar mı ?Ayrıca cpu-z'den de resim ekliyorum.

    Bu everst

    http://img522.imageshack.us/img522/8190/12fx.jpg

    Bu cpu-z

    http://img135.imageshack.us/img135/5627/28lo.jpg

    Bu da almak istediğim RAM

    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=770&productid=bd24049

    Bana uyar gibi gözüküyor.Cevabınızı bekliyorum arkadaşlar.Bir de diyelim 400 MHZ RAM alsam anakartın desteklediği kadar ki hızda mı çalışır yoksa hiç mi çalışmaz ?

    İkinci sorum aşağıda linkini verdiğim dvd-rw dual yani çift katman cd'lere yazabiliyor değil mi ?Ayrıca kalite olarak nasıl ?Ancak kutusuz.NEC var kutulu ama onun için de yazması iyi okuması kötü diye duydum.

    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=2154&productid=bd7733







  • dostum almak ıstedıgın ram uyar sorun cıkarmaz gelelım nec konusuna nec dvd-rw mın ben daha su ana kadar bı okuma veya yazma hatasını gormedım sadece cd lere 24 x ten yukarı hızda yazım yapmıyo dvd yazması ıse gayet guzel tabı asus uda dusunebılırsın oda gayet guzel ıkısındende memnun kalırsın karar senın
  • Dostum ram uyar rahat ol ama dvd konusunda kafan bu forumda çok karışıcaktır..Nec alabilirsin..ben lg kullanıyorum daha hiç bi problem yaşamadım..asus'ların biraz sorun çıkardığını duymuştum..philips'ler zate forumda meşhur..DVD'yi nası istiyorsan öle al..
  • dostum bende asus kullanıyorum cok memnunum yazma okuma bi problem cıkarmadı nec alırsan 3540 'ı tavsiye ederim benim asus 1608 p2 arkadasta nec war oda cok memnun yani ikiside güzel birazda kımet meselesi ne diyelim hayırlı olsun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.