Şimdi Ara

Satılık yada takaslık SONY 1GB Mp3/ATRAC3+ HI-MD Şok Fiyat !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Satılık yada takaslık SONY 1GB Mp3/ATRAC3+ HI-MD Şok Fiyat !!

    Çok az kullandım .Cihaz kusursuz çalışmaktadır.Hiçbir sorunu yoktur.Canada dan alınmıştır.2003-2004 model.Canada'da garantisi geçerli ama Türkiye de ya da uluslararası geçerli mi bilemem. Yeni PSP aldığım için satıyorum.
    Sony nin walkman olarak ürettiği cihazlardaki en iyi ses MD lerde vardır.Profesyonel ses studioları MD formatını kullanır.
    Hi-md ile 1Gb lık disklere istediğinizi yazın.USb disk olarak kullanabilirsiniz.10 Ytl den alacağınız 1Gb lık diskleri aynı sd kart takılabilen mp3 palyerlar gibi kullanabilirsiniz.Tabii ki 10 YTl lik disklerle bu işlem çok ekonomik olmaktadır.Cihaz tek kalem pil ile çalışmaktadır ve dağda bayırda pili biterse hemen bir kalem pil alıp cihazı kullanmaya devam edebilirsiniz. tek kalem pille kullanma kılavuzu 27 saat müzik dinlendiğini belirtsede ben Duracell plus pil ile 31 saat dinleyebildim(üşenmedim full açık bıraktım test için) .ATRAC 3+ formatı sayesinde bir Hi-md diske 350 adet şarkı atabilirsiniz(ortalama 4 dakika / şarkı olarak) .Bu da yaklaşık 45 saatlik şarkı etmektedir ve alacağınız bir 10 YTL lik disk ile bu 45 saati katlayabilirsiniz .

    Yanında 40 YTL ye aldığım 2 üst modelde bile bulunmayan arkadan aydınlatmalı LCD li kumandasını + 1 adet 1 Gb Hi-MD diski(10 YTL değerinde) + 5 adet Normal MD disk (25 YTL değerinde) + 1 adet 2000mAH Panasonic şarjlı ni-mh pil (3 YTL değerinde) vereceğim .


    Cihaz hakkında bilgi için Tıklayın
    Fiyat bilgisi için : http://www.pcsatis.net/site/page.asp?dsy_id=2066
    http://www.siberstore.com/urun_bilgisi.php?products_id=28856&Store=7550deebb


     Satılık yada takaslık SONY 1GB Mp3/ATRAC3+ HI-MD Şok Fiyat !!




    İstediğim fiyat 225 YTL !!..



    << nikon,canon,konica minolta,pentax,sony,panasonic,fujifilm ya da olympus compact digital fotoğraf makinesi>> ile takas olur.


    REFERANSLARIM : mrrain,relo,mag,kalpakci,tsunami41,imparatore,enginguzelsoy,mec,Sons_of_liberty,mtaylan,braveheart11,Grimalkin,Comiser Hellangel,ereneren,kond,Cemtuna,divxmaker,bytepire



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • GARANTİSİ İLE İLĞİLİ Bİ YAZI GÖREMEDİM.
    GARANTİSİ VARMI KARDEŞ?
  • Dostum 3. cümlede yazıyor.Gaantisi canadadan alındığı için devam ediyor ama türkiye garantisi geçerlimi bilemiyorum.Zaten türkiyede bir arızalı cihaz lduğunda yurtdışına gönderiliyor.
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.