Şimdi Ara

format problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaslar! benim cok enteransan bir problemim var ... bilgisayara format atamiorum... herseyi denedim, ctrl ye basip guvenli kipte calistirip format c: fln olmuyo... bilgisayar ilk acilirken sirf command den yapiorum ayni seyi, veya win 98 cd si koyup yuklerken bicimlendir secenegi... hep ayni seyi soyluyor bozuk veya corrupted veya cd den okutmadan direk windows u baslatmaya kalkarsam MISSIN OPERATING SYSTEM diyo LUTFEN BIR EL ATIN bilen arkadaslarim... Cok tesekkur ederim saolun var olun!



  • bilgisayar çalışırken zaten format atamazsın(yani command yazarak gelen ekranda format c: desende format atamazsın). at win98 cd sini cd-rom a bilgisayarı yeniden başlat. daha sonra cd-rom desteği ile başlat de. sonra yapman gereken format c: yazıp entere basman. kolay gelsin (tabi bunun daha değişik yoluda var ben sana en kolayını, daha doğrusu elinde win98 cd si olduğu için bu yolu önerdim)
  • istediğin sadece format atmaksa, yani windows yükleme olayını hallederim diyorsan, floppy diski copy sistem files seçeneği ile formatla, sonra format.exe dosyasını floppy diske kaydet ve disk takılı iken restart et, sistem a: dan açılınca format işlemini halledebilirsin, ancak bu tür konularda tecrübeli değilsen hiç bulaşma çünkü daha sonra cd romu tanıtmak, windows98 yüklemek işkenceye dönüşebilir, o yüzden @ilhdmr in dediği gibi win98 kurulum cdsi varsa bilgisayarını cd ile başlatıp format, yükleme vs işlemlerini bu cd ile yapmanı tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.