Şimdi Ara

6600 ve edge özelliği

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, nokia 6600 almaya karar vermiştim. Ancak, bu telefonde edge özelliği yokmuş. Bir arkadaşım notebook üzerinden internete bağlanırken bu özelliğin eksikliğini hissedersin, çünkü edge gprs 'den çok daha hızlı int. bağlanır dedi. Bu edge gerçekten bu kadar önemli bir özellik mi + arkadaşımın tespiti doğru mu? Bu konu kafama takıldı, cevaplara göre 6600 alacağım yada almayacağım.



  • Bendede 6600 var, telefonumu satıp n70 veya n80 almak istiyorum, bunun sebeplerinden biride 6600 da EDGE özelliği olmaması. EDGE gerçekten de GPRS ten çok daha hızlı, 3-4 kat hızlı ve bu gerçekten farkediyor. Yazın tatildeyken iş için laptop la çalışırken farkettim nekadar farkedebileceğini. Üstelik GPRS ile EDGE arasında fiyat farkı yok turkcell de, yani telefonun EDGE ise daha hızlı internette geziyosun, edge yoksa standart gprs hızında geziyosun ama iki şekildede aynı parayı veriyosun, o yüzden eğer laptop da MSN de chat yapmak dışında işlerin olacaksa, mail alıp vermek sayfalarda adam gibi hızlı gezmek gibi, EDGE teknolojisine ihtiyacın olabilir.
  • Eğer arkadaşın anlattığı gibi yoğun iş temposunda çalışıyorsan laptopla internete girmen gerekiyorsa yada sürekli telefondan internete gireceksen .. 6600 alma.. Ama eğerki ben arada bir internete cepten girerim. dersen 6600 dan vazzgeçme derim...
  • teşekkür ederim arkadaşlar. demekki duyumum da haklılık payı var. peki mesela 3230 ysds 6630 mu almalıyım o zaman? bu konuda ne dersiniz?
  • 6600 da edge yok zaten çıktığında edge yoktu daha türkiyede :D Londrada bi arkadasım edge var burda diodu ne olduğundan bile haberim yoktu acıkcası sonra öğrendim ama süper bişi gercektende
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.