Şimdi Ara

doktorlardan gıcık kapıyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,
    Bugün rahatsızlığım nedeniyle hastaneye gittim. Oradan oraya gönderilme sonucu 1 saat içinde 3 kere muayene oldum. Sağolsun cefakar doktorlarımızın kasıntılarından civarlarına yaklaşılamıyor sanarsınız ki istanbulun yedi tepesinin beşini beyfendiler yaratmış(haşa). Bir ilaç temsilcisini karşısına alıp sohbete koyulan bi diğeri ise sağolsun beni gözleriyle muayene edebilme başarısını(!) gösterdi. Bir diğerinin ise gözlerini bile göremedik reçeteyi önüne alıp neyin var diye sorduktan sonra bişeyler karalayıp gönderdi.
    Bunların topunu bırakın doğuyu kuzey kutbuna sürmek lazım. (YAZDIKLARIM İŞİNİ HAKKIYLA YAPAN HEKİMLERİMİZİ HEDEF ALMAMAKTADIR)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaiser I -- 20 Mart 2006; 14:38:18 >







  • BENİMDE BASIMA SÖYLE BİRSEY GELMİŞTİ BEN SPOR YAPTIM ASIRI DERECEDE SONRA ERTESİ GÜN AGRI OLMAYA BAASLADI BENDE DOKTORA GİTTİM DERDİMİ ANLATTIM DEDİM SUAN AGRI YOK AMA ARADA BİR OLUYOR ..... BANA DÖNÜP DEMEZMİ OZAMAN NİYE GELDİN ŞOK OLDUM BENDE DİREK İLLA AGRIM OLDUMU GELMEM LAZIM DEDİM .. SUSTU... NE DANGALAK DOKTORLAR VAR ...... AMA HAKKIYLA YAPANLARDA VAR ..... DOKTORLUK KADAR MUKADDES MESLEK YOK.... NE KADAR DUA ETSEK AZ....


    BİR KEREDE BURNUM KANIYORDU DOKTORA GİTTİM DEDİ BURUN DAMARLARI YAKALIM İYİ DEDİM YAKALIM.......SONRA DMEZMİ GEÇMEYEBİLİRDE. . GEÇMEYECEKCE NİYE YAKTIRIYORUMKİ. DEDİM BİRSEY DEMEDİ..... BASKA DOKTORA GİTTİM... DÜZGÜN BİR TESHİS KOYDU ......
  • Soyut suçlamakla neyi amaçladın anlaşılmadı. Bir tanıdığım almanya'dan yeni döndü ve o da Allah alman doktorlara akıl versin dedi. Çok rahatsız olmuş. Buradaki doktorların eşi almanya da yoktur dedi. Şimdi hangisi doğru aklım karıştı. Dedikleri de orada bir temas kurmak için bile doktor yüzü görene kadar kırk yere imza atıyorsun hemşire seni sorguluyor. Asla istediğin yere gidemiyorsun. Ölsen bile sadece acile gidiyorsun acillik durumun yoksa hiçbirşey yapmadan bakılmıyorsun. Ayrıca teşhis koymakta zorlandıkları için alakasız tetkikler ve tahliller yaptırıyorlar ve sonuç alınmıyormuş. Oradaki doktorla muhatap olmak bile başbakanla görüşmeye eşdeğemiş. Asla istediğin soruya cevap verilmezmiş. Çünkü orada yasalar her sözden sorumlu tutuyor. Hele doktor randevusuna ve dediği talimatlara uymamışsan sigorta hakkını kaybediyorsun.

    Tanıdığımın ciddi kalp tansiyon ve prostat hastalığı vardı düşünün artık. Buraya geldi iki günde her ilacı yazıldı eksik tetkikleri yapıldı teşhisi konuldu ve rahatladı.

    Bir de gelecek doktorlar azeri kazak doktorlar gelecek. Onların başarısı ise sondan %10 a giriyorlar dünyada. Alman ingiliz doktor ise dubainin açacağı hastanede çalışmak için gelecekler.

    Beni Türk hekimlerine emanet ediniz. Kemal Atatürk.




  • Öncelikle benim almanyanın sistemi hakkında herhangi bir bilgim olmadığı için yorum yapmayacağım.Soyut suçlamak demişsin eğer üç doktora muayene oluyorsam ve üçüde birbirinden uyuz insanlarsa tabii ki suçlarım.Yaptıkları kutsal işte bu kadar lakayt olmaları kendilerini ulaşılamaz görmeleri bence yeterince büyük bir suç ve hergün muhatap oldukları insanların haklarındaki düşüncelerini öğrenmeleri onlarında hayrınadır.
    quote:

    Orjinalden alıntı: nakka

    Soyut suçlamakla neyi amaçladın anlaşılmadı. Bir tanıdığım almanya'dan yeni döndü ve o da Allah alman doktorlara akıl versin dedi. Çok rahatsız olmuş. Buradaki doktorların eşi almanya da yoktur dedi. Şimdi hangisi doğru aklım karıştı. Dedikleri de orada bir temas kurmak için bile doktor yüzü görene kadar kırk yere imza atıyorsun hemşire seni sorguluyor. Asla istediğin yere gidemiyorsun. Ölsen bile sadece acile gidiyorsun acillik durumun yoksa hiçbirşey yapmadan bakılmıyorsun. Ayrıca teşhis koymakta zorlandıkları için alakasız tetkikler ve tahliller yaptırıyorlar ve sonuç alınmıyormuş. Oradaki doktorla muhatap olmak bile başbakanla görüşmeye eşdeğemiş. Asla istediğin soruya cevap verilmezmiş. Çünkü orada yasalar her sözden sorumlu tutuyor. Hele doktor randevusuna ve dediği talimatlara uymamışsan sigorta hakkını kaybediyorsun.

    Tanıdığımın ciddi kalp tansiyon ve prostat hastalığı vardı düşünün artık. Buraya geldi iki günde her ilacı yazıldı eksik tetkikleri yapıldı teşhisi konuldu ve rahatladı.

    Bir de gelecek doktorlar azeri kazak doktorlar gelecek. Onların başarısı ise sondan %10 a giriyorlar dünyada. Alman ingiliz doktor ise dubainin açacağı hastanede çalışmak için gelecekler.

    Beni Türk hekimlerine emanet ediniz. Kemal Atatürk.




  • ÖSS de ilk tercih tıp yazarsınız.Ondan sonra da kazanamayınca doktorlara vurun abalıya yaparsınız.Hadi oradan ...
  • dün akşam acil deydim. olaya biraz doktor yönünden baktım. her adam doktorlara çatıyor. benim hastamla ilgilensene diye başlayıp bağırmaya başlıyorlar. allah yardım etsin doktorlara dedim. cahil insan çok. doktor diyorki. tamam kardeşim müdaheleyi yaptım .başka yapacağım bişey yok. başka hastalara bakmam lazım diyor..
    ben anlamam kardeşim benim hastamla ilgilenin diyor hasta yakını
  • Benim yazımdan iki önceki ve bir önceki iki mesaja da katılıyorum.
    kaiser1,
    Gittiğin yer devlet hastanesi ise günde 150 kişiye polklinik veren Dr.'dan daha fazla ilgi bekleyemezsin.
    Aldığı 1.000-1.200 YTL maaştır.
    Bu maaşa 6 sene tıbbiye+5 sene uzmanlık eğitimi+2 sene mecburi hizmet yaptıktan sonra ulaşmıştır.(asistanlık ve mecburi hizmette de maaş alınmaktadır)

    Eğer ciddi bri hastalığın varsa kıyacaksın parana vereceksin 80 YTL-100 YTL muayene paranı gidip özelde adam gibi muayene olup,adam muamelesi göreceksin.
    Şimdi diyeceksin ki benim SSK,Emekli sandığı,Bağ-kur karnem var.Niye özele gideyim.Onun hesabınıda vergi yatırdığın sayın devletimize soracaksın.

  • quote:

    Orjinalden alıntı: x_fi

    ÖSS de ilk tercih tıp yazarsınız.Ondan sonra da kazanamayınca doktorlara vurun abalıya yaparsınız.Hadi oradan ...


    tabi oda bi yaklaşım .doktormusun.

    (ki eğer öyle isen arkadaş burada haklı çıkıyor.
    bknz: Yaptıkları kutsal işte bu kadar lakayt olmaları kendilerini ulaşılamaz görmeleri )
  • türkiyenin sağlık sistemi iflasin eşiğinde arkadaslar bu yüzden özel firmalara teşvikler ve sevkler artmış durumda ssk borc batagında doktorlar günde 100-200 hastaya bak(m)ıyor göz ucu ile istenilen ilacı yazıp sepetliyorlar kesinlikle ilgi alaka dogru teşhis yok cogunda doktor hastanın kendisi zaten bu ilaci istiyorum diyor yazılıyor. Sistem göçmüş durumda malesef. Bunun sebebide yıllardır sömürülen ssk ve devlet organları yolsuzluk rüşvet adam kayırma vs. vs.
    o yüzden ucu hepimize dokunuyor. mümkün olmadıkca hasta olmamak lazım veya eğer acil bir durumsa ssk anlasmali bir hastaneye gitmek lazım .
    Acı ama gerçek

    Bugune kadar tüm devleti soyup sogana çeviren bu sisteme yüzsüzlere dolandırıcılara ilaç firmalarına bunlara destek veren doktorlara




  • benim ise %99 midem bulanıyor

    para için yapmayacakları yok
  • Bilgi sahibi olmadan atıp tutmak sadece aptallığın bir alametidir. Öss konusuna gelince hacettepe ing hariç tüm tıplara puanım yetiyordu ama ben hiç tıp tercihi yazmadım.Ayrıca sen kimsin ki bana hadi ordan diyosun haddini bil.
    quote:

    Orjinalden alıntı: x_fi

    ÖSS de ilk tercih tıp yazarsınız.Ondan sonra da kazanamayınca doktorlara vurun abalıya yaparsınız.Hadi oradan ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaiser I -- 20 Mart 2006; 13:55:57 >
  • ahh ahh benim halkım ne zaman bilinçlenecek.Çok sevgili yerli malı başabakanımız ithal doktor getirecekmiş.puahah buna sadece gülünür.Gelsinde siz görün bakalım.100 üzerinden 30 ile geçen Türki devletlerden gelecek doktorların fiyaskosunu.Sağlık sisteminin bozukluğu ithal doktor ile düzelecek he.Devler görevlileri ne güzel kandırıyor benim saf halkımı.Bende istiyorum ithal doktorlar gelsinde o zaman bizim doktorların değerini anlarsınız.8 saatlik bir poliklinik mesaisinde 150 hastaya nasıl bakılır hiç düşündünüzmü?Hesaplayın zahmet olmazsa.8*60=480 dakika 150 hasta için hasta başına 3 dakika.Ve doktor ben daha az hasta bakıcam diyemiyor.Yani devletin size layık gördüğü muayene süresi 3dak.Şimdi bunda doktorların suçu ne.Acillerde 24 saatlik nöbetlerde yüzlerce hasta bakan doktorlar var.Onların durumu daha kötü.Bilip bilmeden konuşuyosunuz.Bu ülkede 100.000 doktor var.Peki bu ülkede makam soförü sayısını biliyomusunuz?Ben söylim en son 140.000 idi.İthal dokturmuş puhahah. Geçiceksiniz bunları.Halkın gözünü boyamak için herşeyi yapıyolar.İthal doktor kavramını ortaya atarak sağlıktaki tüm sorunların yönünü doktorlara çeviriyolar.Sağlıkdaki sorunalrı biz doktorlarda yaşıyoruz.Hem de tam merkezinde yaşıyoruz.Sizler sadece hastalandığınızda bu sorunu yaşıyorsunuz bizler ise hergün bu bozuk çarkın içindeyizBir ssk lının aylık primi 300-300ytl. Bu mu ssk lının layık olduğu sağlık hizmeti.Ama tabiki sizin karşınızda doktorlar var tüm suçlı onlar.Başka kim olabilirki.İthal doktormuş puhahah.Bende ithal başbakan ve sağlık bakanı istiyorum hadi bakalım.




  • ben 10 yıılık hani sizin o gıcık kapıyorum dediğiniz doktorlardan biriyim.Sİz doktorlardan gıcık kapıyorum diye bir başlık açacaksız ondan sonra sonra hadi oradan deyince feryat edeceksiniz.Yok öyle birşey.Hadi ordan...
    quote:

    Orjinalden alıntı: kaiser I

    Bilgi sahibi olmadan atıp tutmak sadece aptallığın bir alametidir. Öss konusuna gelince hacettepe ing hariç tüm tıplara puanım yetiyordu ama ben hiç tıp tercihi yazmadım.Ayrıca sen kimsin ki bana hadi ordan diyosun haddini bil.
    quote:

    Orjinalden alıntı: x_fi

    ÖSS de ilk tercih tıp yazarsınız.Ondan sonra da kazanamayınca doktorlara vurun abalıya yaparsınız.Hadi oradan ...


  • quote:

    Orjinalden alıntı: DOLANDIRICI

    BENİMDE BASIMA SÖYLE BİRSEY GELMİŞTİ BEN SPOR YAPTIM ASIRI DERECEDE SONRA ERTESİ GÜN AGRI OLMAYA BAASLADI BENDE DOKTORA GİTTİM DERDİMİ ANLATTIM DEDİM SUAN AGRI YOK AMA ARADA BİR OLUYOR ..... BANA DÖNÜP DEMEZMİ OZAMAN NİYE GELDİN ŞOK OLDUM BENDE DİREK İLLA AGRIM OLDUMU GELMEM LAZIM DEDİM .. SUSTU... NE DANGALAK DOKTORLAR VAR ...... AMA HAKKIYLA YAPANLARDA VAR ..... DOKTORLUK KADAR MUKADDES MESLEK YOK.... NE KADAR DUA ETSEK AZ....


    BİR KEREDE BURNUM KANIYORDU DOKTORA GİTTİM DEDİ BURUN DAMARLARI YAKALIM İYİ DEDİM YAKALIM.......SONRA DMEZMİ GEÇMEYEBİLİRDE. . GEÇMEYECEKCE NİYE YAKTIRIYORUMKİ. DEDİM BİRSEY DEMEDİ..... BASKA DOKTORA GİTTİM... DÜZGÜN BİR TESHİS KOYDU ......

    dolandırıcı kardeş mümkünse bir daha doktorlarla geçen muhabbetlerini anlatma burda gülme krizi geçiriyorum




  • Dünyanın en kolay işi oturduğunuz yerden akıl vermenizdir.Evet,bunu herkes yapabilir. Akıl vermek değildir önemli olan,çözüm üretebilmektir... Maalesef bunu hiçbirimiz yapmıyoruz. Maşaallah bilmediğimiz konu yok,her konu hakkında bilgi sahibiyiz!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: nakka

    Soyut suçlamakla neyi amaçladın anlaşılmadı. Bir tanıdığım almanya'dan yeni döndü ve o da Allah alman doktorlara akıl versin dedi. Çok rahatsız olmuş. Buradaki doktorların eşi almanya da yoktur dedi. Şimdi hangisi doğru aklım karıştı. Dedikleri de orada bir temas kurmak için bile doktor yüzü görene kadar kırk yere imza atıyorsun hemşire seni sorguluyor. Asla istediğin yere gidemiyorsun. Ölsen bile sadece acile gidiyorsun acillik durumun yoksa hiçbirşey yapmadan bakılmıyorsun. Ayrıca teşhis koymakta zorlandıkları için alakasız tetkikler ve tahliller yaptırıyorlar ve sonuç alınmıyormuş. Oradaki doktorla muhatap olmak bile başbakanla görüşmeye eşdeğemiş. Asla istediğin soruya cevap verilmezmiş. Çünkü orada yasalar her sözden sorumlu tutuyor. Hele doktor randevusuna ve dediği talimatlara uymamışsan sigorta hakkını kaybediyorsun.

    Tanıdığımın ciddi kalp tansiyon ve prostat hastalığı vardı düşünün artık. Buraya geldi iki günde her ilacı yazıldı eksik tetkikleri yapıldı teşhisi konuldu ve rahatladı.

    Bir de gelecek doktorlar azeri kazak doktorlar gelecek. Onların başarısı ise sondan %10 a giriyorlar dünyada. Alman ingiliz doktor ise dubainin açacağı hastanede çalışmak için gelecekler.

    Beni Türk hekimlerine emanet ediniz. Kemal Atatürk.


    ya hocam olay insan tabanlı...
    ister doktor ister muhendis ister ogretmen o.şu,bu vs...
    önce insan olmak ve vicdanlı olmak yuruttugu gorevin bilincine varmak gerekir...
    insna olmadıktan sonra diil 4-5 sene 40 sene de okusa okumus cahilden oteye gitmez...
    bence bu tip konuları genellestirmemek lazım...
    aynı camiadan iki ornek birbiri ile tam tezat olabiliyor!




  • doktor olacağıma pazarda limon satarım , iğrenç bir meslek.
  • ithal doktor gelince ....

    ithal hakem, ithal manav (kazık atmayan , çürük satmayan), ithal otopark mafyası,ithal kapkaçcı, ithal polis memuru , ithal ordu ,ithal itfaiye , ithal mühendis , ithal muhasebeci ,ithal ithalatçı vb

    ithal demokrasi de Ab girince gelecek, yarısı geldi ama bir numara büyük geldi ortalık şuç örgütünden geçilmiyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pafta_turk -- 20 Mart 2006; 14:21:10 >
  • Al işte şimdi bu zihniyetdeki bir adama gel de laf anlat.Arkadaşım iğrençlik mesleklerde değil insanlardadır.MEsela sen limon satarken de iğrenç olabilirsin.Bu senin elinde.Hatta iğrenç olma konusundaki o parıltıyı sende görüyorum.Biraz daha uğraş başarırısın korkma...
    quote:

    Orjinalden alıntı: vendeta

    doktor olacağıma pazarda limon satarım , iğrenç bir meslek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_fi -- 20 Mart 2006; 14:23:03 >
  • Kısa bir muhasebenin ardından ithal doktor konusunu o anki sinir ve öfke ile yazdığımı farkettim. Ayrıca nette yaptığım ufak araştırmalar sonucu bu doktorların birçoğunun eğitiminin yetersiz olduğunu öğrendim.
    Bu yüzden bu mevzuyu mesajımdan siliyorum.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.