Şimdi Ara

Türkiyede bulunabilecek güsel bi kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar selam,
    Türkiyede bulunabilecek kulaklıklar arasında bana tavsiye edebileceğiniz güsel bi model var mı acaba? Fiyat pek de mühim değil ama özellikle basının çok iyi olmasını istiyorum. İpodla kullanmayı planlıyorum.



  • ilk öneriyi ben yapayım ,hangi cihazla kulanırsan kullan en iyi performansı alacagın " SENNHEISER PX 100 " tavsiye ederim... emin olabilirisnki benden sonraki yapılacak önerilerinde hemen hemen hepsi tek bi markada buluşacaktır oda bu olcaktır,çünkü aklın yolu biridir
  • eğer ipodun ses kalitesini arttırmak istiyorsan E4C derim....Ama bu sadece tr'de bulunabilecek bir kulaklık...Fiyatı 450 ytl...
  • Stein, hayırlı olsun abi senin de yeni kulaklığın. 10dk kadar önce siparişini verdi arkadaş da...
  • Forumda yarım gün dolanıp, iem'lerle alakalı baya bi yazı okuduktaan sonra Türkiye'den umudu kesip, 15 dakka önce internetten westone um1 siparis ettim arkadaslar. Mesajlar icin tesekkurler.
  • Vayy be cabalarım sonunda sonuc verdi, forumda kaliteli kulaklıklara ilgi cok yukseldi, herkes westone lu olacak yakında.
  • ya benim için de 50-60 ytl'ye kadar güzel bi kulaklık yazarsanız çok çok sevinirim. özellikle o fiyata kulak içinde ilerleyen modellerden var mı ki ?
  • Dün dayanamayıp bir um1 siparis ettim internetten.... Sanırım bir arkadas ile aynı zamanlarda siparis etmisiz.
    '''''' Forumda yarım gün dolanıp, iem'lerle alakalı baya bi yazı okuduktaan sonra Türkiye'den umudu kesip, 15 dakka önce internetten westone um1 siparis ettim arkadaslar. Mesajlar icin tesekkurler. '''''
    Acaba Westone talep artısı sebebiyle burada sube acar mı?????
  • hocam maalesef benim siparis gerceklesemedi. Adamlar siparis icin cv numarası istemiyolar sen de gormussundur. Finansbank da cv numarası istemeyen sitelerden cardfinansla alısveris yapılmasına izin vermediği icin decline etmis provizyonu. Bugun baska bi kartla bidaha yuklenicem hadi hayırlısı. Bide westone um1 sahibi arkadaslar bu kulaklığı ne tür mp3 calarlar ile kullandıklarını ve nası sonuclar aldıklarını yazarlasa sevinirim. Ben ipodlan kullanmayı planlıyorum nası bi sonuc cıkacagını da baya bi merak ediyorum dogrusu.
  • Ben Zen Touch'la kullanıyorum. Uyum çok iyi, hiç bir sorun olmaz iPod'da da. iRiver H320'de kullanan arkadaşlar falan da var [] Bayağı memnun gibi onlarda...Zaten arkasında da yazıyor "mp3 players" diye...
  • ya benim asıl merak ettiğim: kulaklığa bu kadar para veriyoken bide yeni ve daha güzel mp3 calar almam gerekip gerekmediği.
    yani "abicim ipod photo icin o kulaklık cok, sen git 50-60lık bisiyler al" demiyosunuz dimi. Bide "be creative" sana pm atmıstım cevaplarsan sevinirim.
  • Sennheiser'in hangi kulaklığını alırsan al kesinlikle memnun kalacaksın. Denemeden bile alabilirsin, garanti veriyorum
    burada incelemen için sana link de buldum:
    Sennheiser
  • MX 500 ile ilgili başın çok ağrıyacak benden söylemesi..
  • Ya ben kulaklığı artık kesin westone um1 alıyorumda, benim derdim simdi ipoddan yana. Ses kalitesi daha iyi olan biseyler gerekirmi acaba
  • Yani çok çok kaliteli ses istiyorsan iPod Photo'dan iyi birçok mp3 player var ama bu da işini görecektir bence, al bir dene. Eğer arkaplan ayrıntılarını falan çok beğenmezsen iPod'un Westone ile [Çünkü kulaklıktan tam performans almak için kaliteli player da şart], o zaman birşeyler önerebiliriz.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: stein

    hocam maalesef benim siparis gerceklesemedi. Adamlar siparis icin cv numarası istemiyolar sen de gormussundur. Finansbank da cv numarası istemeyen sitelerden cardfinansla alısveris yapılmasına izin vermediği icin decline etmis provizyonu. Bugun baska bi kartla bidaha yuklenicem hadi hayırlısı. Bide westone um1 sahibi arkadaslar bu kulaklığı ne tür mp3 calarlar ile kullandıklarını ve nası sonuclar aldıklarını yazarlasa sevinirim. Ben ipodlan kullanmayı planlıyorum nası bi sonuc cıkacagını da baya bi merak ediyorum dogrusu.


    Westone UM2 yi asagıdaki playerlarda denedim...

    Iriver ifp890, T10, T30, H10, H320 - Ipod 3G, 4G, Mini, Nano - Creative Muvo Slim, Zen Micro - Sony E507, A1000, A3000 - Olympus M:Robe.

    Ses kalitesinde ve EQ uyumunda acık ara farkla Iriver H10 ve H320 lider... Sonra Creative modelleri gelir tabiki, Sonra Ipod 4G, 3G ve Sony modelleri ve en kotuler Nano ve Mini dir....

    Dapların ses kalitesi UM2 de ampul gibi meydanda onun icin hic zorlanmadan ustteki sıralamayı yaparım yani..




  • ya bu kulaklık sorunu bir bende var galiba normal kulaklıklar kulağıma olmuyo kulak deliğik küçük içine girmiyorlarböyle sarmalı dolaşlı birşey almıştım oda bozuldu ipod nano için böyle birşey var mı inşallah derdibi anlamışsınızdır
  • Ya bu um1'i order ederken ekstra canal tips vede replacement tips de siparis etmek gerekirmi acep.
  • Dostum bu cihazın kargo parasıyla falan sana tam maliyetini söyleyebilir misin acaba?
  • Hocam aletin kendisi 109 dolar kargo ücreti earphonesolutions.com'da 38 dolar. Westone.com kargo ücretini söylemiyo ama ups ile göndereceğini söylüyo. Bende ups'in sitesine giirip colorada springs'ten (westone'ın memleketi) Tokatın turhal ilçesine(benim şu anda bulunduğum yer) 454 gramlık paketi 88 dolara gonderildiğini öğrendim. Taabi bu fiyat normal bi kişiye uyguladıkları perakende fiyatı. Yalnız ben westone.com'a da 30 doların altına inebileceklerini sanmıyorum.
    Aha tam bu sırada, Forum da gezinirken elmasepeti.com'un westone ve shure ürünlerini getirmeye baslayacagını ve CX300'ün Metan stoklarına girdiğini ve Fiyatının :35 Euro oldugunu öğrendim. Bunun üzerine hemen bankamı arayarak kartımı mail orderlara kapattırdım. Yani westone.com'dan da almayaraktan beklemeye devam ediyorum. Realgs arkadasımız yarın alacak cx300'ünü. Onun yapacağı yorumlar ve elmasepeti.com dan alacagım bilgiler ısıgında ipod umun kulaklığına bi müddet daha katlanıcam. Size de tafsiyem bekle gör politikası. bi de 1 hafta felan beklersek lethien2 arkadasımızdan westone.com'un ne kadar kargo ücreti aldıgınıda ogrenebiliriz.




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.