Şimdi Ara

Beşiktaşlılar, bu günlerin keyfini(!) çıkarın...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Takımımız şamp. yarışından uzakta, hepimiz kahroluyoruz ama olayın bir de bizim için iyi(!) tarafı var. Ligde iddiamız olmadığı için hakemlerin yaptıkları artık psikolojimizi o kadar da bozmuyor. fb maçında fener e serbest atış kazandırmak için fırsat kollayan, gözünü dört açan ama 1 penaltımızı, Tümer in cezasahasına girerken Tuncay tarafından arkadan dalınmak suretiyle indirilmesini ve belki kırmızı kartı, yine 90+ da Tümer in Serkan ı geçip kaleciyle karşı karşıya kalacağı pozisyonda indirilişini görmeyen(!), geçen hafta bütün avantajları oynatan ama maç 1-1 iken A.Hassan ın golünü katledip serbest atış kullandıran, son Kayseri maçında futbolcularımızı katleden Kayserilileri oyunda tutup cesaret veren ve 3 futbolcumuzu hastanelik eden(ki 4 gün sonra kupa maçı var) kara düdüklüler o kadar da psikolojimizi bozmuyor artık.

    Hatta bizim yönetim uyurken Kayseri başkanının çıkıp utanmadan "Beşiktaşlı futbolcular çok sert oynadı" demesiyle hem dayak yiyip hem de suçlu gösterilmemiz bile psikolojimizi bozmuyor(mu acaba???)







  • bunlarin alayııııı
    şikeci gs+fb adlarinda hayir olsa şaşarim..

  • yönetim adam olsun da hakkımızı savunsun çok sevdikleri haluk abileri iktidarda ama değişen bir şey yok.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: vendeta

    yönetim adam olsun da hakkımızı savunsun çok sevdikleri haluk abileri iktidarda ama değişen bir şey yok.


    onlarin haluk abisi sadece gs ye calisir..baska yere degil
  • +111111111
    quote:

    Orjinalden alıntı: fatihred1

    quote:

    Orjinalden alıntı: vendeta

    yönetim adam olsun da hakkımızı savunsun çok sevdikleri haluk abileri iktidarda ama değişen bir şey yok.


    onlarin haluk abisi sadece gs ye calisir..baska yere degil
  • Seneye ne olcak çok merak ediyorum F.B ve G.S ye 15 puan fark atıcak bi kadro kurmamız lazım ki bu hakemlerle anca şampiyon olalım hedefimiz yoken bunları yapanlar şampiyonluğa giden BJK ye kim bilir neler yaparlar yönetimin de agresif olması lazım biraz bu Johansının yaptığına hakem foul bile vermiyo bacağın adamın suratında ne işi var be
  • quote:

    Orjinalden alıntı: shane

    Seneye ne olcak çok merak ediyorum F.B ve G.S ye 15 puan fark atıcak bi kadro kurmamız lazım ki bu hakemlerle anca şampiyon olalım hedefimiz yoken bunları yapanlar şampiyonluğa giden BJK ye kim bilir neler yaparlar yönetimin de agresif olması lazım biraz bu Johansının yaptığına hakem foul bile vermiyo bacağın adamın suratında ne işi var be



    Zaten lig tarihine baktığımızda Beşiktaş rakipleri gibi kötü oynayarak, şans veya başka faktörlerle şampiyon olamamış aksine çok iyi olduğu dönemlerde şampiyon olabilmiştir. Yani Beşiktaş ın şampiyon olması için diğer rakiplerinin harcadığı efor ve azmin çok daha fazlasını harcaması, çok ezici bir üstünlük kurması gerek.




  • Bjk nin kadrosu iyi aslında 1-2 trnasferle seneye şampiyonluğa oynayabilir. Haluk Ulusoya da ümit bağlamayın 96-2000 arası gs hep haluk ulusoy sayesinde şampiyon oldu o zamanlarda en çok canı yanan takımda gene bjk idi.. Seneye gene 5. haftada lige havlu atmaması için gereken önlemlerin şimdiden alınması gerekli bence, 3 belkide 4 takım aynı anda şampiyonluk yarışı içine girerse seneye daha heyecanlı bir lig olur..
  • Hadi türkiyede hakemler yüzünden bu durumdasınız.Avrupada neden lider çıkabileceğiniz saçma sapan takımlar arasında sondan 2. oldunuz ?
  • hiç merak etmeyin arkadaşlar beşiktaşımız ilerki yıllarda türkiyede ve avrupada özellikle avrupada sesini duyuracak ölümüne kartal
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.