Şimdi Ara

Wriless Ethernet yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sayın Arkadaşlar Sormak, danışmak istediğim bir konu var . Oturduğum yerde wriless internet bağlantısı var bir arkadaşımın dizüstü bilgisayarından tesbit ettik. Ben de düşündüm evdeki pc ye bir wriless ethernet kartı taksam bu wrileess bağlantıdan faydalanabilir miyim. Eğer olursa hangi marka ethernet kartı almalıyım, ayrıca bu ethernet kartına anten takmak gerekir mi? Diz üstü bilgisayarın verdiği performansı verir mi? Yardımcı olursanız sevinirim.



  • Evdeki bilgisayarına wireless ethernet kartı aldığın zaman sende o wireless bağlantıdan faydalanabilirsin ama eğer sinyal düşük gelirse anten takman gerekebilir.Dizüstünün verdiği performansı anten takarsan verir.Şunu unutmamalısın bu illegal bir iştir bunu sakın unutma !
  • Wireless kart olarak AİRTİES WUS 200 (65 ytl) veya U.S Robotics 805421 Wi-fi Usb Stick (70 ytl) alabilirsin.Burada önemli olan senin evde modemin sinyali ne kadar geliyor.Eğer %50 alıtında sinyal geliyorsa bağlantı yapman zor.Bunuda en iyi Notebook ile deneyebilirsin.Nerelerde ne kadar çekiyor ölçersin.Ona göre kullanırsın.Bu Usb cihazlar bence notebook kadar verimli değil ama güçlü bi sinyal var ise hiçbir sorun yaşamazsın.Ama aklından çıkarmaman gereken önemli bişi var.Kablosuz ağları görüntüle ekranında bir modem görmüş olman o modeme bağlanabileceğin anlamına gelmiyor.Notebook'la test edin.Notebook bağlanabiliyormu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.