Şimdi Ara

MSI MegaBook M635 AMD Turion64 2.0GHz 1024MB 100GB DVD+-RW (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.895
Cevap
1
Favori
140.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • evet arkadaşlar bugün bizde mavide 3,5 saatin sonunda bu ürünü alabildik sonunda.tabii inanılmaz olaylar yaşadık ilk aldığımız kasa çizik çıktı hemen değişim istedik neyse değişim için beklerken ikincisinde ise hd okuma problemi çıktı + ekranda tam ortada yemyeşil bize bakan bi ölü piksel çıkmasınmı?ı artık iki tarafta ya sabır çekmeye başladıneyse son hakkımızda yani üçüncüde ise pcmica yuvasının sürgüsü yere düştü onu taktık mandalına basıp yerine oturttuk ve onu aldık ama hala pcmcia yuva sürgüsü yerinden çıkıyo onun mandalındamı bi sorun var acaba onuda anlayabilmiş değilim diğer arkadaşlarda durum nedir mandal tutmuyomu acaba,neyseki orj.xp home da aldığımız için serviste yüklenirken olay 3.laptopa kadar geldi yani ilk aldığımızı almış olup gitseydik tekrar geri dönecektik gerçi ikinci değişimdekide hatalı çıktı biz neyse 3 kere gelip gidecektik neyse bunları almışken kablosuz bide modemimiz olsun istedik oda ne aldığımız modemin içinden driver cd si çıkmadı iyiki bakmışız deyip hemen mağazadayken cd çıkmadığını bildirdik.bunun sonucundada bize orj.cd den çekip kopya cd verileceğini söylemesinlermi tabii bizde daha mağazadan çıkmamışken kopya cd yi kabul edemiyceğimizi ve orj.cd sini istediğimizi belirttikte daha sonra ürünün orj.cd getirilip verildi bize..yani bi insanda kısmet olmayınca bişeyde olmuyo, şanssızlıktan başka bişey değil başımıza gelen, mavinin teknik servisine gelince biz ürünü nakit aldık kredi kartına arızalı olduğumuz içinsağolsunlar hediye çanta falan alabildik nakit aldığımız için belki, belkide değil neyse,teknik servis demiştik yaa,mavinin kendi kadrolu teknik servis personelinden yana bi şikayetimiz yok açıkcası, ama yeni aldığınız bi laptopu serviste yoğunluktan dolayı heleki bugün pazaryeri gibiydi stajyerlerin açıp kurması nedeni ile sorunlar burada baş gösteriyo(öyleki kaç milyarlık bi ürünü, stajyerleri açıp kurarken izleseniz deli olursunuz resmen) ve istenmeyen cansıkıcı durumlar ortaya çıkıyo 3,5 saat dile kolay personel gibi olduk bi yerdeürünün testine gelince henüz tam bi test yapmasakda genel olarak bu 3.seçimimiz olan makinede şimdilik göze çarpan başka bi sorun yok ısınma pek yok gibi yalnız altı bayağı ısınıyo.daha ayrıntılı testleride bilhare yayınlarız,ama mavi ya yoğunluktan yada bu stayjerlerden insanların gözündeki o iyi çizgisini kaybetmeye başladı desek yalan olmaz kesinlikle insan eski maviyi aramıyo değil hani...
    not:bu yazı kimseyi kötülemek için yazılmamıştır sadece yaşananları herkesin bilmesi konunun paylaşılması amacıyla yayınlanmıştır.
    herkese saygılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 8 Nisan 2006; 22:33:13 >




  • historical biz simdi ankara disinda yasayanlar internetten siparis versek ve ürün seninki gibi 3 seferdede hatalı çıksa notebooku kullanmamız 1 ay sürer git gel - git gel hiç dikkat etmiyorlarmı bu adamlar ? insan tek tek kontrol etmeli bence her yerini hemde sattığı kişiye öyle teslim edilmeli bence.
  • Bugün aldım cici'mi daha doyamadım gecenin bu vakine kadar driverlarını yükle güncelle ıvır zıvır forumlarda extra bişey varmı die bak. neyse maviden yerinde aldım bilgisayarı her ne kadar ısrar esemde 1 gb tek parça ram halinde vermediler ellerinde kalıyormuş ramler. açıp ölü piksel varmı yokmu die bakalım dedik yok olmazmış neymiş 1000 kişiye bu notebooktan sattık size mi çıkacak dediler ki çıkarsa napcaz teknik servise verecez ya sabır harbiden çıkmadı.(adam şerbetlimidir nedir) neyse ne veriyorsunuz yanında çanta başka çanta uln tamam çanta başka yok bişey zaen bu aletin kendisi hediye daha ne hediye arıyorsunuz die bide fırça yedik. bi tabir var "tok yemiş" die ahada işte budur dedim. neyse bu arda 3 mağzayıda dolaşıoz esnaf ismimizi ezberlemesin die en son izmir caddesidekinden aldık cici'mi. bu arada mağza elemanları prim kavgası içinde allahım bi başkasına bişey sormama izin vermediler. neyse allaha çok şükür bi problem yok. ilk diz üstüm acer 2423 kurup inceleme fırsatım olmuştu bundan önce gerçi kıyaslanacak makineler diil ama yinede fiyatı almamı düşündürüyordu. neyse, driver cd si çok güzel olmakla beraber 3 parçalı bluetooth kuramayan arkadaş bunu gözünden kaçırmış sanırım. yanlız tek eksik bütün driverların bios(Main ve VGA) hariç updateleri çıkmış durumda. MSI live update ile baya bi dertten kurtarıo kullanıcıyı gerçi. Ekrana yeni yen alışıorum bi ara en düşük parlaklığa getirmek zorunda kaldım ama şu an ii alıştım sanırım. Bi derdimiz de klavyeyle var oda bazen yazdıklarım bazı harflerin çıkmaması biraz haşin davranmak gereki pek nazikliği sevmedi benim cicim. pilde iken cpu hızı uygulamaya göre değişirken şarja takıldığında hep 2ghzde çalıştı. sağ tarafta ki fan ve çevresi dıında ısınma yok ama bayaa ışınıo ısınan bölgeler özellikle diz üstü tabiri yalan oluyo bazen cici'mde. benden şimdilik bu kadar gider yatar istanbula dönünce ciimle vistayı denicez birde 64 bitte nele yapacak onu görecez. hade eyvallah.




  • maalesef öyle raşit kardeş işin dahada bi ilginci biz tesadüfen orjinal xp yi de aldığımız için orda kurdurduğumuzdan bunlar ortaya çıktı yani direk üzerinde gelen konfigürasyonsuz bi şekilde alsaydık dediğin gibi tam 3 kere gel-git sinir harbi geçirecektik bide ölü pikselle ilgili muhabbet geçti orda msı larda hiç çıkmaz dediler ikinci makineyi açar açmaz ekranın ortasında yemyeşil bi ölü nokta bize gülümsüyodudediğim gib, şu anda pcmcia yuvasıyla ilgili bi problem var ya mandal tutmuyo yada oda sorunlu diğer arkadaşlar bunu cevaplarsa ona göre bi yol izleyeceğiz, ya paranızla bile doğru düzgün içinize yatan bişey almak çok zor bu ülkede arkadaş, o yüzden nefret ediyom elektronik ürün almaktan...




    quote:

    Orjinalden alıntı: rasit019

    historical biz simdi ankara disinda yasayanlar internetten siparis versek ve ürün seninki gibi 3 seferdede hatalı çıksa notebooku kullanmamız 1 ay sürer git gel - git gel hiç dikkat etmiyorlarmı bu adamlar ? insan tek tek kontrol etmeli bence her yerini hemde sattığı kişiye öyle teslim edilmeli bence.




  • bugün bende laptop alıyorm. ama hala kararsızım. msi mı toshiba m70 192 mi die.
    sizce ne yapmalıyım? bursalıyım ama konyada okuyorm. serwiste çok önemli. değerlendirmelerinizde bunuda göz önüne alırsanız sewinirim.. şimdiden teşekkürler
  • Arkadaşlar şöyle bir sorunla karşılaşan varmı???

    Kastırıcı bir işlem yaparken Örn: Norton'la tarama yaparken veya BF2,Fear oynarken masaüstüne getirip, özelliklerden , ayarlar ve gelişmişi tıklayınca MAVİ EKRAN çıkıyo. Ama başka ne işlem yaparsanız yapın sorun yok. BF2 ve FEAR'ı aynı anda yüksek özelliklerle açıyorum sorun yok. Ama Ati Kontrol ekranını açmaya kalkınca genelde Mavi ekran çıkıyor(kastırıcı işlem varsa). Sizde böyle bi olay var mı? Norton (belasını) yükleyip sildim. O nedenle diycem ama ne alaka. Format atıp MSİ CD'si dışındaki ATİ sürücülerini deniycem. Sonuçları yazarım. Galatasaraylı hocam(ozzy) sen ati sürücülerini denemiştin, dediklerimi bi denesene???? ( hp6125'ci "beyazkartal" da da aynı sorun olmuş. Onada sordum. Bakalım ne diycek?)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedygonzales926 -- 9 Nisan 2006; 20:47:51 >
  • Ayrıca MSİ 635'i Soran epey bi insan olmaya başladı(Hatta hiç tanımadığım 2 kişiden telefon dahi aldım) o nedenle izlenimlerimi yazıyorum.

    - Performans olarak yüksek seviyede çalıştıramayacağı program veya oyun yok. Fear'ı yüksek seviyede çoğunluk olarakta akıcı şekilde oynattı. İşlemcisiyle, ekran kartı zaten biliniyor.

    - Ekran parlaklığı= Çok güzel diyebiliriz. Işıklı ortamlarda her açıdan net bir görüntü var. Fakat Karanlık ortamda ise yan açılardan ekranın negatifini görüyosunuz.Oyunlarda; Karanlık ortamda ekran seviyesinin yan altından bakınca ekran karanlık, yan üstten bakıncada beyazlık oranı artıyor.(Oyularında genelde karanlık ortamlarda geçtiğini unutmayın)

    - Isınma= En yüksek olarak İşlemci 64 C HD 42 C gördüm. Uzun zaman kullanınca ( 7-8 saat) ve kastıracak işlemler yapınca 55-61 C civarında(Bu rakamlar azalabilir bence=formattan sonra yazarım). Isınma Sağ tarafta ve Laptopun tam ortasında var. Ama Touchpad'de sıcaklık namına bişey yok. Kasayı alttan tutunca oldukça ısınmış izlenimine kapılıyosunuz. Ama fan çok nadir devreye giriyo ve çoğu zaman farkına varmıyosunuz. (Ama USB mouse'unuzu Bilgisayara çok yakın tutuyosanız farketmemenize ihtimal yok:))


    - DVD-RW= DVD yazma hızı 8X, CD yazma hızı 24X. DVD- Cdleri daha çabuk algılıyo gibi (+lara göre) ama markalarındanda kaynaklanabilir. FLASH ATMANIZ MECBURİ(kolay işlem korkmayın).

    - KASA = Fiyatıyla uyumlu bi kasa. Datronlardan iyi. Fiziksel bi olumsuzlukla karşılaşmadım. Ses çıkışları daha iyi olabilirmiş.MSİ yazısının ışıklı olması çok şık görünmesini sağlamış kasanın.

    - PİL = Pil süresi internet-office programlarıyla 2.5 saat gidiyor. Oyunlarla 1-1.5 gider tahminim.

    - KLAVYE = Tuşların yumuşaklık olayı bence ideal olmuş.(Bazıları pek beğenmiyordu haberiniz olsun). Ama yazı yazarken(uzun yazı) bazen bir harfin eksik olduğunu göreceksiniz yani tuş atlama sorunu var bunu söyliyim. Kullananlarda söyleyecektir çok problem olmuyor.( Ve Yanlış hatırlamıyosam F/S 2045 lerdede bu sorun vardı ve bios güncellemesiyle ortadan kalkıyordu.)

    - WİRELESS= Denemedim. Deneyince yazarım.

    - Bluetooth = Normal şekilde çalışıyor.

    -----------------------------------------------------------------------------------------------Devam EDECEK



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedygonzales926 -- 9 Nisan 2006; 20:22:07 >




  • Arkadaslar uzun bi araştırma sonucu x64 edition driverlarına ulastım yukarda bi arkadasda vermiş ama hangi sebeptendir bilmiyorum o link ölü çalışmıyor buda benim buldugum link


    İndir Msi M635 Notebook windows pro x64 edition
  • Mavi ekranla ilgili= Ati'nin sitesinden"hydravision" u yükledikten sonra Atinin normal sürücüsünü yükleyince maviekran sorununu halletmiş Hp 6125 kullanıcıları (karşılaşanlar). Ama kesin çüzüm mü onu öğrenemedim. Konu hakkında bilgisi olan var mı? = ACİL
  • ya bu notbuk stoklarda varmi simdi hala 2000 YTL mi fiyat?
    amd fazla ısınıp fanın durmadan calismasina kısacasi notbukun gürültü yapmasina sebep olmuyor dimi?
    m635 bir sürü versiyonu var hepsinin fiyatıda ayni gibi anlamadim ya
  • @ozdemiralp ve @maybera

    yapılan uyarıyı dikkate almadıkları ve kuraldışı hareketlere devam ettikleri için 1 hafta banlı kalacaklar.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: cagri105

    @ozdemiralp ve @maybera

    yapılan uyarıyı dikkate almadıkları ve kuraldışı hareketlere devam ettikleri için 1 hafta banlı kalacaklar.




    İyide iki tarafta anlaşmıştı,
    mesajlarını da silmişlerdi zaten.
    İşinize karışmak gibi olmasın ama bence gerek yoktu, yazık olmuş.

    @isot85

    evet kardeş stoklarda var ve 2000ytl.
    ankarada mavi bilgisayarda var.
  • arkadaşlar wireles deneme şansınız oldumu bilmiyorum ama aynı odada olmadıkça iyi çekmiyor benim alet arkadaşta sony vaio var onun bulduğu ağları buluyor ama sinyal gücünü bayağı düşük algılıyor. bu sorun sadece bende mi var kimse bahsetmemişte? mesela bu gün 2 oda ilerimdeki wirelesime zar zor bağlandı kopmalar yaşadım? belki vaio nun wirelessi iyide onda mı sorun çıkartmıo? başka bilgisayarla deniyemedim bilgisi olan varsa paylaşa bilir mi sinyal kalitesini arttırmak için yapılacak bi işlem falan var mı? Alanlardan rica ediyorum bi 2 deneme yapabilirler mi?
  • Arkadaşlar; mayıs başı gibi çıkacağı duyurulan yeni amd turion64 X2'ler gelince şu anki konfigürasyonların fiyatlarını nasıl etkileyeceği yönünde görüşü olan ve konu hakkında yeni bilgisi olan var mı?
  • Allah aşkına bu mesaj ne şimdi mayıs gibi bekle al kimse seni tutmuyor burda bu noteboğu alanlar ortak yaşadıkları problmler ve çözümler üstüne konuşuyor. yani sen kendi işine biz kendi işimize.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi preputium64 -- 10 Nisan 2006; 14:53:34 >
  • - Arkadaşlar MAVİ EKRAN sorunuyla ilgili ne diyosunuz? Sadece Ati'nin CCC(Kontrol paneli) yapıyor sorunu.

    - Ben Ati'nin başka sürücüsünü yükleyemedim. Sadece MSİ'ın CD'sindeki yükleniyor. Diğer sürücülerde "Video card not found" tarzı hata veriyor. (ozy şu foruma bi el at yaww)

    Bir haftalığına ER'im...........................



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msi635 -- 10 Nisan 2006; 15:38:56 >
  • Bende cdekini yüklü tutuyorum live updatele indirdim yenisini ama kurmadım. ozdemiralp in sölediği şey extrem yani makineyle oyun oynarken ne işim olacak ekran kartının gelişmiş özelliklerinde? yapıosada bana denk elmedi hem norton yerine avast kurmayı tercih ediyorum masa üstümdede öyleydi boşuna kasılan makineye gerek yok. aynıişi yapıolar sonuçta bende devlet sırlarını saklamıom bilgisayarda d die bi yedek var allahtan birdeformat uzmanı olunca sorun kalmıor neyse wireles konusunda kimsenin bi dieceği yok sanırım bu da böleymiş diip kabullenecez. onun dışında kalvye aşırı şekilde sinir bozmaya başladı uzun yazılar yazarken ordan oraya atlamalar yapıo sanırım biraz hızlı yazınca touchpad kendiliğinden kendisine bastığımı sanıyor çok garipsedim buuda. onun dışında ciciyle alıp veremediğim yok :)

    msi635 mavi ekran olayında ne yapmayı istiosun yani illa makinayı kasıp bişeyler mi yappiim daha açık istekte bulunursan yardımcı olalım ciciyle.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: preputium64

    Bende cdekini yüklü tutuyorum live updatele indirdim yenisini ama kurmadım. ozdemiralp in sölediği şey extrem yani makineyle oyun oynarken ne işim olacak ekran kartının gelişmiş özelliklerinde? yapıosada bana denk elmedi hem norton yerine avast kurmayı tercih ediyorum masa üstümdede öyleydi boşuna kasılan makineye gerek yok. aynıişi yapıolar sonuçta bende devlet sırlarını saklamıom bilgisayarda d die bi yedek var allahtan birdeformat uzmanı olunca sorun kalmıor neyse wireles konusunda kimsenin bi dieceği yok sanırım bu da böleymiş diip kabullenecez. onun dışında kalvye aşırı şekilde sinir bozmaya başladı uzun yazılar yazarken ordan oraya atlamalar yapıo sanırım biraz hızlı yazınca touchpad kendiliğinden kendisine bastığımı sanıyor çok garipsedim buuda. onun dışında ciciyle alıp veremediğim yok :)

    msi635 mavi ekran olayında ne yapmayı istiosun yani illa makinayı kasıp bişeyler mi yappiim daha açık istekte bulunursan yardımcı olalım ciciyle.


    Hocam ama Ati'nin güncel sürücülerini kullanamamak bence X700 gibi bir chipsetten tam faydalanamamak olur. Oyun oynaman şart değil. Sıcaklık 57'yi geçince bi dene, bu bence büyük bi sorun. Bana 10 denemede 6-7 kere oluyo. Bazen işlemci 42'deyken bile oluyo.(=Çözümü mutlaka olmalı=Sadece internete girmek için alınmamalı bu laptop))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msi635 -- 10 Nisan 2006; 15:50:39 >




  • arkadaslar buldugum x64 suruculerinde wirelesde gene sorun yasanıyor x 64 sp1 var bende ondan labilirmi suan kabloyla baglanmak zorunda kalıyorum. x64 kullanan ve bu wirelessi tanıtabilen varmı arkadşlar?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: habecikostik

    arkadaslar buldugum x64 suruculerinde wirelesde gene sorun yasanıyor x 64 sp1 var bende ondan labilirmi suan kabloyla baglanmak zorunda kalıyorum. x64 kullanan ve bu wirelessi tanıtabilen varmı arkadşlar?


    Hocam şu benim Ati sorununu halledersek senin işi bilenine sorcam. Sabır.......
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.