Şimdi Ara

MSI MegaBook M635 AMD Turion64 2.0GHz 1024MB 100GB DVD+-RW (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.895
Cevap
1
Favori
140.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sariyuz

    preputium64 selamlar.. işlemci sürücüsünü yükleyince işlemcinin gerekmediğinde 2ghz altına düşmesi gerektiğinden bahsetmiştin.. ben hem amd hemde msi in sitesindeki sürücüleri denememe rağmen makinam hiç bir zaman 1.99ghz altına düşmedi.. bilgisayarımdan özelliklere sağ tıklayınca her zaman 1.99ghz görünüyor. ne yapmam lazım acaba?



    ben sürücüleri yüklemişdim başlangıçda deyişik işlemcı hz görmüştüm songünlerde sabit olarak 1.99ghz görünüyordo
    preputium64'ün yazdıklarını okudum olan sürücüleri kaldırdım kontrol ettim:( sürücüleri yükledim:( yine aynısı. bence sorun yüklenmiş bir proğam yada başka bir sürücüden kaynaklanıyor olabilir.umarım konuya fasıf biri vardır.
    sakıncasıda yoksa önemli değil.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sariyuz

    preputium64 selamlar.. işlemci sürücüsünü yükleyince işlemcinin gerekmediğinde 2ghz altına düşmesi gerektiğinden bahsetmiştin.. ben hem amd hemde msi in sitesindeki sürücüleri denememe rağmen makinam hiç bir zaman 1.99ghz altına düşmedi.. bilgisayarımdan özelliklere sağ tıklayınca her zaman 1.99ghz görünüyor. ne yapmam lazım acaba?


    Sariyüz ve Xdemir, amd sürücüsünün ilginç bi özelliği var eğer yükledikten sonra program sana restart atmam gerekio dio sen burda hayır ben sonra atacam dersen yüklenmio driver ama restarta izin verirsen yüklenio. 64 bittede 32 bittede başıma geldi bu. küçük bi ayrıntı ama dikkat edilmesi gerek driverlar windows 98 de böle sorun çıkartıyordu eğer program istediğinde restart atmazsan bende ordan farkettim. En kötü ihtimalle Format atmanız gerekecek dediğim gibi kurarsanız sorun kalmaz.

    Küçük bi not daha düşeyim live update dışında msiın sitesinden bişey indirip yüklemeyin aşağıda nedenini söyledim.

    quote:

    Orjinalden alıntı: yurdasal1

    Arkadaşlar ÖNEMLİ ÖNEMLİ DİKKAT
    Cumartesi m635 aldım.bütün sürücüler xp 64 dahil sorunsuz kurdum ve cok memnundum.Ancak şeytan dürttü msi nin orjinal bios sürümünü yükledim ve bios uçtu.Önce mavibilgisayarı aradım sağolsunlar ilgilendiler bs yi istanbul bimtekse göndereceklerini söylediler.Bende denizli de oturduğum için işi hızlandırmak için bimteksi aradım teknik servisten Onur beyle görüştüm Sağolsun oldukça ilgilendi ve ilginç bilgiler aldım.Kullanıcı hatası olamaz çünkü ben bilgisayar firması açıp 1997 de kapatmıştım.O da hak verdi sorun şu m635 lerde 2 çeşit mainboard kullanılıyormuş sitedeki 2.5 bios 2.0 versiyonlu mainboard lar içinmiş maalesef bizlerdeki 1.1 sürümlü mainboardlar.Sitede bu konuda hiç açıklama yok ne yazıkki.Şimdi kargoya gidiyorum ve 6 günlük m635imi maviye gönderiyorum.Bütün arkadaşlara uyarımdır lütfen bios updati yapmayın orjinal sitesinden bile olsa selamlar...


    Hocam çok geçmiş olsun bende bios update düşünüyordum ama sitesindeki herhangibi hasardan msi sorumlu diildir ibaresi yüzünden vazgeçmiştim garantiyi bozmanın bi anlamı yok die. neyseki garantide sorun çıkmamış sende. Birde dikkat ettiysen msi ın kendi sitesine koyduğu 635 driverlarının çoğu zaten bizde çalışmıyordu. live updatei bu yüzden tercih ediyordum ben. neyse tekar geçmiş olsun. umarım kısa zamanda kavuşursun notebook una.
  • Arkadaşım özelliklerde cpu saat hızını azaltmış görürsen veya biostan azaltırsan zaten cpu yavaş çalışır ve ısınma az olur hız ayarlayan cpu sürücüsü dolayısı ile cpu sürücüsü yüklü iken hız azalıp artabilir gerektikçe.Cpu sürücüleri içinde benim yüklediklerim içinde en iyisi amd nin sürücüsü.Yukarda bahsettim m635imi mavibilgisayara gönderdim diye ne zaman dönerse deneyimlerimi tekrardan paylaşırım.Bu arada İstanbulda oturan arkadaşlardan ricam bimteksten m635 le ilgili teknik döküman verirlerse tabi alabilirlermi acaba?Burada bunları paylaşıp m635 lerimizi daha verimli kullanabiliriz diye düşünüyorum hekese selamlar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yurdasal1

    Arkadaşım özelliklerde cpu saat hızını azaltmış görürsen veya biostan azaltırsan zaten cpu yavaş çalışır ve ısınma az olur hız ayarlayan cpu sürücüsü dolayısı ile cpu sürücüsü yüklü iken hız azalıp artabilir gerektikçe.Cpu sürücüleri içinde benim yüklediklerim içinde en iyisi amd nin sürücüsü.Yukarda bahsettim m635imi mavibilgisayara gönderdim diye ne zaman dönerse deneyimlerimi tekrardan paylaşırım.Bu arada İstanbulda oturan arkadaşlardan ricam bimteksten m635 le ilgili teknik döküman verirlerse tabi alabilirlermi acaba?Burada bunları paylaşıp m635 lerimizi daha verimli kullanabiliriz diye düşünüyorum hekese selamlar


    yurdasal eninde sonunda gidecem bimtese ama bilmiom bakalım ne zaman belki sana yeni anakart verirlerse bende biosu yakıp adamlara veririm bilgiyide öyle almış oluruz. Bak ne diyecem bimtese hazır makinan gidiyorken şu wireless olayını söylesene belki onunla ilgili bişeyde yaparlar. 1 taşta 2 kuş çıkar aradan
  • preputium64 arkadaşım çok haklısın Notebooku şimdi kargoya verdim hergün gelişmeleri takip edip burada yazarım.Sende dikkat ettiysen xp64 driverleri dahil hepsi msi harici kaynaklardan aldığım sürücüler ve bunlarla sistemim daha hızlı ve stabil olmuştu.MSI yi anlarımda MSI Türkiye yi anlamıyorum madem getirdiğiniz notebooklar donanım olarak farklı sayfanızda neden sürücü linki olarak msi orjinal sitesini gösteriyorsunuz.Yetkililerden cevap gelmeli bence.Bu arada daha önce toshiba ve asus kullanan biri olarak şunu söylemek istiyorum:MSI M635 gerçekten çok kaliteli bir makina desteğide aynı kalitede olursa piyasayı karıştıracağına eminim.Şu anda çevreme tavsiye ediyorum ancak maalesef kurulumda ve destekte gönüllü MSI ci olarak ben yardımcı olacağım bir arkadaş alıyor biride ay sonu alacak.Forumda çok iyi adminlere sesleniyorum ayrı ana bir sabit başlıkta konu devam ederse bir fan klüp halinede gelebilir.Görüşmek üzere herkese selamlar
  • Burası zaten fan ayrı bi fana gerek yok ki. Bu arada bulduğun driverlar için kaynak link verirsen şunu burdan buldum şunu ordan die araştırması ve takibi kolay olur yeni driverları. Senin burda olman iyi bi kazanç oldu forumda tek başıma konuşup duruyor gibi hissediyordum bi ara.

    Edit : Pardon yanlış anlamışım evet konunun sabitlenmesi bencede faydalı olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi preputium64 -- 20 Nisan 2006; 15:48:43 >
  • Arkadaşlar satın alıp kullandığımız MSI M635 laptop aslında bir barebone.
    Yani üzerinde harddisk, ram, wireless card, işlemci gibi donanım barındırmayan sadece kasa, lcd, anakart ve video card barındıran bir sistem.
    Asus, Msi ve başka markaların bu tip sistemleri var. Siz istediğiniz barebone u alıyosunuz sonra istediğiniz hızda işlemci, istediğiniz kapasitede harddisk, ram ve diğer donanımları ayrıca alıp takabiliyorsunuz.
    Benim tahminim ürünü satan şirket, MSI firmasına özelliklerini kendi belirterek bir laptop toplatmış ve bu şekilde satışını yapmakta. Aynı özelliklerde bir M635 in başka bir firmada satılmamasının nedeni de bu.
    Laptopa ait sürücülerin tam olarak web sayfasında bulunamaması, indirilen sürücülerin farklı çıkması gibi sıkıntılar da bundan kaynaklanıyor.

    Bana göre bu laptop tam bizim gibi power user diye tabir edilen kullanıcılar için aslında.. mesela M635 in dizaynı, donanım bileşenlerini kolayca çıkartıp takılabilecek şekilde tasarlanmış.. diğer laptoplarda mesela HP lerde bir işlemciyi yerinden çıkartmak için neredeyse tüm laptopu parçalamanız gerekir(hp compaq nx9010 dan biliyorum). Böylece istediğiniz parça değişimini modifiyeyi vesaire çok rahat yapabilirsiniz.(tabi garanti olayını da düşündükten sonra)
    Ayrıca fiyat konusunda da barebone sistemler, siz parçaları ayrı ayrı ucuz yerlerden alıp birleştireceğiniz için, daha avantajlı. tıpkı toplama desktoplar gibi ama burada ürünü satan şirket bunu kendi garantisi altında sizin yerinize yapıyor.

    m635 barebonuyla ilgilihttp://www.laptoplogic.com/resources/detail.php?id=22 adresinde ilginizi çekecek geniş bilgi bulabilirsiniz.



  • burda gösterilen wireless anteni makinenin içinden bayaa gidiyor gibi gözüküyor ama klavuzda pek gözükmemekle beraber küçük bi anten var (siyah beyaz bi foto var fotokopi kalitesinde ondan bi göz yanılsamasımı oldu acep) neyse sitede 10.50 $ demiş pci wirelese doğru mu bu doğruysa hemen şu intelin 220 pro larından taktırmak lazım. bide lg seçmiş adamalar dvd rw olarak ki doğru yapmışlar philips cd dvd yazıcılarda tam bi zamazingo alet üretio.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi preputium64 -- 20 Nisan 2006; 17:41:15 >
  • yok yaw başka sitede de (using MSI MS-6855B BT+WLAN miniPCI Combo Card) demiş alla alla...
  • sariyuz arkadaşım verdiğin bilgiler için çok teşekkürler.preputium64 arkadaşın son mesajından anladığım kadarıyla onun msi635 inde lg dvdrw mevcut benimkinde ise philips.(Bilgisayarı cumartesi almıştım).Bimtesle görüştüğümde ram artırımı yaparmısınız diye sorduğumda bana twinmos veya kingston alın takarız demişlerdi.Şu anda teknik servise ulaşamadım yarın ilk işim mavibilgisayara wirelessi değiştirme yapıyorlarmı onu soracağım yapıyorlarsa ki yapmaları lazım ne fiyat istiyorlar onuda burada yazarım.Bimtes kendileri satıcı olmadıklarını rami alıp bs ile gönderirsem takabileceklerini söylediler.Garanti kapsamında olduğu için upgrade için mavinin teknik servisinde yaptırabileceğiz galiba.Mavi bana bios yüklemesi için yetkileri olmadığını ifade etmişlerdi.Burada kafam karıştı garanti kapsamında neresi nereye kadar yetkili .İstanbul ve ankarada oturan arkadaşlar buralardan bilgi alıp bizimle paylaşabilirlermi acaba?Allahtan everestle donanım config detaylı almıştım bs servisten gelince tekrar kontrol edicem.Arkadaşlar galiba garanti falan gözardı edip bs gelince açmayı düşünsemmi bilemiyorum o kadarda para verdikSonuç olarak şunu düşünüyorum farklı zamanlarda aldığımız için donanım farklılığı olabilir herkes kendi sisteminin özetini buraya everest gibi bir programla alıp yazarsa muhtemel birbirimizi yanlışda yönlendirmemiş oluruz.Selamlar
  • yok benimde phips yanlış anlaşılma olmuş. saıyüzün verdiği sitede lg koymuşlar. konfigrasyonlar standar değişme olursa sitede açıklamaları lazım. ama istersen pm den everesle özet alıp yolliim sana.
  • ya abiler ben de alıcam bu aletten de hala markasından dolayı kararsızım, o da sanırım türkiye pazarına notebook ile yeni girmesinden dolayı. pc kartlarını biliyorum msi nin ama notebook nasıldır hala bilemedim. kasası falan nasıl bu aletin, şarj süresi, ramler ddr 400 mü, hdd 5400 mü gerçekten, biraz bilgi verebilirmisiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalbrain -- 20 Nisan 2006; 20:00:08 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: metalbrain

    ya abiler ben de alıcam bu aletten de hala markasından dolayı kararsızım, o da sanırım türkiye pazarına notebook ile yeni girmesinden dolayı. pc kartlarını biliyorum msi nin ama notebook nasıldır hala bilemedim. kasası falan nasıl bu aletin, şarj süresi, ramler ddr 400 mü, hdd 5400 mü gerçekten, biraz bilgi verebilirmisiniz?

    8 sayfayı da okuduğunda inan ki kafanda soru işareti kalmayacak
  • quote:

    Orjinalden alıntı: metalbrain

    ya abiler ben de alıcam bu aletten de hala markasından dolayı kararsızım, o da sanırım türkiye pazarına notebook ile yeni girmesinden dolayı. pc kartlarını biliyorum msi nin ama notebook nasıldır hala bilemedim. kasası falan nasıl bu aletin, şarj süresi, ramler ddr 400 mü, hdd 5400 mü gerçekten, biraz bilgi verebilirmisiniz?


    Kasa öle çok kaliteli bişey diil ama kötü hiç diil. teknik servisi iyidir. ve sarj süresi yaklaşık 2saat 30 dk dır. diğer bilgiler imzamda mevcut.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi preputium64 -- 20 Nisan 2006; 20:40:08 >
  • arkadaslar tam aradigim özelliklikteki notebook budur insallah büyük ihtimalle alıcam hazir bayada bi indirime girmisken. mavi bilgisyaar disinda istanbuldan alabilecegimiz bi yer varmi? birde makinayi almadan önce görebileceğim inceleyebileceğim bi yer varmi yardimci olursaniz sevinirim? teknik özelliklerini baya bi okudum forumdan memnun olan arkadaslar da birhayli fazla? yalniz kalitesi saglamlıgı nasildir acaba? ekran görününtüsü her ne kadar glare süper parlak densede ne bilim bi pavilionla yada asusun parlak ekranlariyla karsastirildiginda bi kiyaslama yapabilirmiyiz acaba? teknik servisi nasildir rahattir insallah...
  • Dün bizzat arkadaşın evine gittim gördüm inceledim çok memnun kaldım gerçi 1-2 saat boyunca ekran karti driveri denemeleri yaptik bir kaç sorunla karşılaştık ama sonunda Ati nin driveri ile control panelinden ayar yapınca sorun kalmadı. Gerçektende güzel alet bir sorun çıkmassa bu hatfa alıyorum
  • Arkadaşlar merhaba ,öncelikle mavibilgisayar yetkililerine ve Bimtes Teknik servisten Onur beye teşekür etmem gerekli çünkü telefonlada olsa sorularıma net ve ayrıntılı cevap verdiler.m635 ler öncelikle barbone sistemler ancak yetkileri ve notebookun kısıtlamaları nedeniyle ram,cpu,ve Hdd upgrade imkanı bulunduğunu söylediler.Yani ilerde bu komponentleri upgrade imkanımız var ancak diğer komponentler için mümkün olsa bile kullanıcı sorumluluğunda,benim bs arızalanmadan önce wireless ten memnundum ancak illa upgrade isteyenler bence usrobotics pcmcia kart veya usb bir wireless kullanabilirler.Fazla ayrıntıya girmeden sonuç olarak şunu ifade ediyim,teknik destek ve ilgi çok iyi sunulan hizmet kalitesinide notebook gelince söylerim.Tereddüt eden arkadaşlara tavsiyem bu fiyata kaçırılmaz bir ürün - leri bence pek yok örn. önceleri klavye yazımında tuş atlatıyordum ancak klavyeye alışınca sorun olmuyor.Wirelesste bana göre iyi tabi sony vaio lar gibide değil.Buda bence cok sorun değil çünkü wirelesste kopma pek yok.Bence bu laptobun fiyatı özellikleri ile toplam değerlendirince benim ilk seçimim oldu.Servisle ilgili gelişmeleri daha sonra tekrar anlatırım herkese selamlar
  • yani başka marka bi wireless kartı takmıyorlar dimi senin anlatıklarına göre. peki wireless mesafe arttırımı ile ilgili bişey yapabliyorlarmıymış yada önerileri varmıymış? Daha önce anlatmıştım ev içinde bi şekilde çeker zaten böyle kullanacak kendi modemim bana yeter ben dışarda internete girmem diyenler için bi sorun yok ama benim gibi bu her tarafta erişebileceği bedava wireless imkanları olanlar için sorun olabiliyor. yazmıştım koskoca beyoğlunda kayda değer bi bağlantı buldu oda taksimde verilen sınırsız net bağlantısı diildi sadece bulunduğum yerde kullanılan net bağlantısıydı ki onuda zar zor yakaladı. uzun lafın kısası şu daha iyi bir wireless için ilaa dışardaki portları mı kullanacaz yoksa sariyüzün verdiği sitedeki barebone sitemlerdeki gibi içine istediğimizi takıp dış bütünlüğü baltalamadan dış donanıma ihtiyaç olmadan kulllanabilecekmiyiz.

    quote:

    Orjinalden alıntı: yurdasal1

    Arkadaşlar merhaba ,öncelikle mavibilgisayar yetkililerine ve Bimtes Teknik servisten Onur beye teşekür etmem gerekli çünkü telefonlada olsa sorularıma net ve ayrıntılı cevap verdiler.m635 ler öncelikle barbone sistemler ancak yetkileri ve notebookun kısıtlamaları nedeniyle ram,cpu,ve Hdd upgrade imkanı bulunduğunu söylediler.Yani ilerde bu komponentleri upgrade imkanımız var ancak diğer komponentler için mümkün olsa bile kullanıcı sorumluluğunda,benim bs arızalanmadan önce wireless ten memnundum ancak illa upgrade isteyenler bence usrobotics pcmcia kart veya usb bir wireless kullanabilirler.Fazla ayrıntıya girmeden sonuç olarak şunu ifade ediyim,teknik destek ve ilgi çok iyi sunulan hizmet kalitesinide notebook gelince söylerim.Tereddüt eden arkadaşlara tavsiyem bu fiyata kaçırılmaz bir ürün - leri bence pek yok örn. önceleri klavye yazımında tuş atlatıyordum ancak klavyeye alışınca sorun olmuyor.Wirelesste bana göre iyi tabi sony vaio lar gibide değil.Buda bence cok sorun değil çünkü wirelesste kopma pek yok.Bence bu laptobun fiyatı özellikleri ile toplam değerlendirince benim ilk seçimim oldu.Servisle ilgili gelişmeleri daha sonra tekrar anlatırım herkese selamlar
  • 8 sayfanın tamamını okudum
    gerci fransız kaldığım birçok terim var ama yinede bir çok şey öğrendim.
    burda anlamına uygun bilgi paylasımı amacıyla kullananlara tesekkur ederim
    nasipse benim m635'imde 1 mayısta sipariş verilcek günler geçmiyo bir türlü
    bir an önce gelsede kavussam diyorum. ama aklıma bi soru sürekli takılıyo
    oda şu wi fi olayı
    sanırım kimse kesin bi sonuca varamamıs
    netteki vakit darlığım yüzünden bende bi araştırma yapamıyorum.
    acaba bu aletten anlayan biri ile birebir bu sorunu konusup halledebilecek biri çıkarmı?
    az çok laptopdan anlayan bikaç abimize danıstım bana ek antenle bunu arttırabileceğimizi söyledi
    neredeyse artık harici karta bile razıyım (sanki alet gelmiste sıkıntı çekiyorum gibi konustum)


    gel 1 mayıs geeelll
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sariyuz

    Arkadaşlar satın alıp kullandığımız MSI M635 laptop aslında bir barebone.
    Yani üzerinde harddisk, ram, wireless card, işlemci gibi donanım barındırmayan sadece kasa, lcd, anakart ve video card barındıran bir sistem.
    Asus, Msi ve başka markaların bu tip sistemleri var. Siz istediğiniz barebone u alıyosunuz sonra istediğiniz hızda işlemci, istediğiniz kapasitede harddisk, ram ve diğer donanımları ayrıca alıp takabiliyorsunuz.
    Benim tahminim ürünü satan şirket, MSI firmasına özelliklerini kendi belirterek bir laptop toplatmış ve bu şekilde satışını yapmakta. Aynı özelliklerde bir M635 in başka bir firmada satılmamasının nedeni de bu.
    Laptopa ait sürücülerin tam olarak web sayfasında bulunamaması, indirilen sürücülerin farklı çıkması gibi sıkıntılar da bundan kaynaklanıyor.

    Bana göre bu laptop tam bizim gibi power user diye tabir edilen kullanıcılar için aslında.. mesela M635 in dizaynı, donanım bileşenlerini kolayca çıkartıp takılabilecek şekilde tasarlanmış.. diğer laptoplarda mesela HP lerde bir işlemciyi yerinden çıkartmak için neredeyse tüm laptopu parçalamanız gerekir(hp compaq nx9010 dan biliyorum). Böylece istediğiniz parça değişimini modifiyeyi vesaire çok rahat yapabilirsiniz.(tabi garanti olayını da düşündükten sonra)
    Ayrıca fiyat konusunda da barebone sistemler, siz parçaları ayrı ayrı ucuz yerlerden alıp birleştireceğiniz için, daha avantajlı. tıpkı toplama desktoplar gibi ama burada ürünü satan şirket bunu kendi garantisi altında sizin yerinize yapıyor.

    m635 barebonuyla ilgilihttp://www.laptoplogic.com/resources/detail.php?id=22 adresinde ilginizi çekecek geniş bilgi bulabilirsiniz.



    Bakın bu ilginç işte. MSİ'ın böyle bir olay yapacağını sanmam. İşlem legal bi işlem mi acaba?(bence değil? MSİ markası altında yapılan bu işlem MSİ'ın imajını sarsmaz mı?MSİ izin vermemesi lazım??. Benim tahminim MSİ'a yaptırılmış bi sipariş. Yani Mavibilgisayar (veya ithalatçı) uygun zamanı buldu. Pazarlık felan, Msi 635'ni seri üretimininde bitme tarihi yaklaşınca istediği konfigürasyonu istediği fiyat civarlarında aldı. Bios'taki durumda bundan kaynaklanıyor olabilir. Bir versiyon geri bios = Daha az para.

    Spot ceptelefonu işinde yapılıyodu(ama biraz farklı olarak), cep telefon firmalarının çok küçük kusurları nedeniyle kutulu telefonlarına (garantili) eklemedikleri parçaları fabrika satış mağzalarında satıyolardı. Bu parçaları alan bazı isimsiz firmalar Bulgaristan, Pakistan, İran gibi denetimin az olduğu ülkelerde tekrar birleştirip kalitesine göre satıyolardı. Garantisiz olarak bizde sıfır olmasına rağmen çok farklı fiyatta aynı model telefon olmasının sevebide budur. Tabi bu biraz farklı bir olay. Bizim DİZÜSTÜLERİMİZ faturalı-garantili.

    HP, Sony VAİO'da kendi dizüstünü kendin yarat diye bir olanak var. Anakart-Kasa ve bikaç şeçenek sabit geri kalanı siz belirliyosunuz. Ama seçiminizi yine VAİO birleştirip size teslim ediyo.Kalite farkı diye bişey söz konusu değil. MSİ'da da öyle olmasın.( sarıyüz'ün verdiği siteye biraz baktım=Msi'mı topluyo sistemi başkası mı net bişey göremedim ama fiyatlar direkt verildiğine göre MSİ=Yoksa direkt fiyat vermezlerdi= fiyat 1400 $ a yakın DVd sürücüsüyle beraber????).


    Ayrıca Bios nedeniyle bilgisayarını değiştirmek zorunda olan arkadaşa geçmiş olsun.

    Wireless'ı iki kez deneme fırsatım oldu. Test edemedim. Çekim intellere göre çok fark ediyo mu yawww?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedygonzales926 -- 21 Nisan 2006; 20:48:38 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.