Şimdi Ara

MSI MegaBook M635 AMD Turion64 2.0GHz 1024MB 100GB DVD+-RW (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.895
Cevap
1
Favori
140.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar bu laptopta nfsu 2 , GTA S.A , ve savaş tarzında oyunları takılmadan oynayabilirmiyim ?

    @ caparso2002
    videoyu izledikten sonra bende çok rahatladım saglamlık açısından..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yahya_EKE -- 25 Ağustos 2006; 22:13:39 >
  • Ozdemiralp benim pcdepo ile bi alakam yok ben bunu daha oncede yazdım ben yardım bekliorum yazdıklarına bak Ispartada elektronik öğrencisiyim.Niyetim de bu bilgisayarı kötülemek değil tamam mı?
    Neden sorun yaratıosun böyle ben sadece ne yapmam gerektiğini soruorum fırça yiorum bide üstüne hiçbi fayda getirmior şu forum soruma....
    Ne kdr fesatsın anlamıorum valla.
    Isınıor kardeşim napim bi sorunu olmasa bilgisayarın forumlardan çare aramazdım heralde pc depoymuş....
    Hardware cont. prog ile 85 derece uyarısı alıorum bilgisayarın işlemcisini çalıştıran bişey olunca.....
    Niyetim bu bilgisayarı kötülemek olmadı asla da fesatlığını anlamıs değilim sen bu bilgisayarın maviye geldiğini bilmedigin zamanlarda ben almıştım...
  • Alkin;
    Kardeş, senin bilgisayarında çıkan problemlerden anlaşıldığı gibi sen sorunlu-ayıplı mal almışsın. Ve yapman gereken Teknik-servise başvurarak, tamirat-değiştirme veya durumuna göre iade hakkını kullanmak. Forumda herkeze yardımcı olmak istesekte bu yardımlar sürücü önermek, veya bikaç pratik şey söylemekten öteye gitmez. Ve bu önerilerle çoğunluğun bir problemi kalmadı. Hatalı mal ise üretilen her malda çıkabilir, muattabı teknik servistir. Forumu okuduysan genel kullanım izlenimleri, değerlerini okumuşsundur. Bunun dışındaki sorunlarını çözeceğin yer teknik servis, burası değil. Ayrıca üstüne alın veya alınma ama biz (biz diyorum çünkü forumda başlarından beri olan pek çok insan buna inanıyor) biz foruma son sayfalarda bazı artniyetli-gerçekdışı şikayetlerin olduğuna inanıyoruz. Sen belki kurunun arasında yaş konumunda olabilirsin, samimi olabilirsin ama hatalı malla karşılaştıysan neden hala teknik servise göndermiyorsun, sorununun devamında da öncelikle değişim sonrada iade iste. Zaten sorunsuz, normal bir Msi 635 alınca memnun kalacaksın. Sonrada İnşallah Bu tarz cevapları sende başka X(?) kişilere yazacaksın...

    DEFALARCA TEKRARLANAN KONU; MSI 635'i mavibilgisayardan alan arkadaşlar; Bilgisayarınızda yüksek sıcaklık veya stabil çalışmama gibi bir sorun genel olarak yoktur. DVD sürücüsünü, Ekran kartını ve Wireless'ı forumda verilen sürücülerle yenileyince bir probleminiz kalmaz. Normal kullanım şartlarında bilgisayarınızın kasasıda sağlamdır. Bunların dışında sorunla karşılaşanların sorunlarının çözümü için yapması gereken Teknik servise gitmektir!!!!!!!!!!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedygonzales926 -- 26 Ağustos 2006; 19:16:22 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Yahya_EKE

    arkadaslar bu laptopta nfsu 2 , GTA S.A , ve savaş tarzında oyunları takılmadan oynayabilirmiyim ?

    @ caparso2002
    videoyu izledikten sonra bende çok rahatladım saglamlık açısından..


    Yahya
    kardeş, söylediğin oyunları çok iyi grafik kalitesinde rahat bir şekilde oynarsın....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedygonzales926 -- 26 Ağustos 2006; 19:12:55 >
  • Arkadaşlar mavibilgisayardan yeni alacağınız bilgisayarlarda(999$+kdv olan) içinden çıkan driverlarda hiç problem yok,gönül rahatlığılıyla driver cdsini kullanın

    forumda verilen driverlar ile cd dekiler aynı (32 bit için)

    Ayrıca labtopun kasasına bakıp aldanayın, performansından gayet emnun kalmaya başladım , bu üçüncü gün neredeyse hiç kapanmadı tık yok

    "Windws xp kuracaksanız mutlaka service pak 2 li kurun yoksa usb ve ekran kartında problemlerle karşılaşabilirsiniz"



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caparso2002 -- 26 Ağustos 2006; 19:44:53 >
  • baya sağlammış beyav ata ata bozamadılar :d
  • OSYME Sınav sistemini değiştirmeseydi kesin elimdeydi bu makina sahip olanlar kıymetini bilsin kaldım benim hacıyla(desktop pc'm)
    başbaşa
  • 999$ mı? AĞLAMAK İSTİYORUM OLAMAZ BU KADAR FİYAT İNDİRİMİ.. DEMEK BU FİYATTAN DA GAYET GÜZEL KAR EDEBİLİYORLAR.. GEÇMİŞ OLSUN.. 500 MİLYON GİRDİ BİZLERE...
  • performansı ile ilgili şikayetim yok ama ısınması fazla diyebilirim ort. kac derece olması gerekior işlemci %100 kullanımdayken ben 80 derece uyarısı alıorum Hardware kont prog ile ama işlemden cıkıp programı actıgımda 72 küsur derece gosterior.
  • Cumartesi günü büyük fiyat indiriminin de etkisiyle Maviden MSI 635 dizüstü satın aldım.

    DVD firmware güncellemesini yaptım ve son BIOS 2.70i başarılı şekilde kurdum. Ancak

    1) Pille çalışırken fişe takınca ekranda bir tür titreme meydana geliyor. Ekran fişteyken daha parlak çalışıyor. Buna ATInin powerplay seçeneğinin sebep olduğunu görüp bu seçeneği devre dışı bıraktım.

    2) Dizüstünün pille çalışırken hiç bir sorunu yok. Oyunlarda takılma ya da ekran kararması olmuyor. Ancak fişe takıldığında oyunlarda ve ATI demolarında 5-6 saniye sonra ekran titreyerek alttan itibaren kararmaya başlıyor. Bu noktada CRT monitör takılıyken ve çift ekran desteği açıkken LCDde görüntü olmamasına rağmen CRTtedeki görüntüde hiçbir sorun yok.

    Sorunu çözmek için bir çok şey denedim. Forumda önerilen sürücüler dahil değişik ekran kartı sürücüleri yükledim. Aynı sorun her ekran kartı sürücüsüyle ve her oyunda tekrarladı. Her seferinde Temiz windows XP pro kurulumundan sonra, güncellemeleri yaptıktan sonra, güncellemelerden önce, diğer sürücülerden önce ve sonra değişik kombinasyonlar denedim. Faydası yok.

    Yarın Mavi bilgisayara götüreceğim. Acaba sizin bu sorun için bir öneriniz ya da yorumunuz var mı?




  • Zaten msi m635 için ekran kalitesi iyi değil deniliyordu, tabi donanımsal olarak.Buna arka tarafa elleyince ekranda çizgilerin belirmesi örnek gösterilebilir.

    Birde ben bu kadar çok şikayet gören bi notebook görmedim.Alacaktım, İYİKİ ALMAMIŞIM! (Tabi alanların morellerini bozmak istemem, ürününden memnun kalanlarda var.)
  • DEFALARCA TEKRARLANAN KONU; MSI 635'i mavibilgisayardan alan arkadaşlar; Bilgisayarınızda yüksek sıcaklık veya stabil çalışmama gibi bir sorun genel olarak yoktur. DVD sürücüsünü, Ekran kartını ve Wireless'ı forumda verilen sürücülerle yenileyince bir probleminiz kalmaz. Normal kullanım şartlarında bilgisayarınızın kasasıda sağlamdır. Parlak ekranıda çoğu işinizi kolaylaştırır. Bunların dışında sorunla karşılaşanların sorunlarının çözümü için yapması gereken Teknik servise gitmektir!!!!!!!!!!!!

    Laptopu almayanların teknik servise gitmesine ve burada sürekli mesaj yazmalarına gerek yoktur...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedygonzales926 -- 27 Ağustos 2006; 17:57:28 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Alkin

    performansı ile ilgili şikayetim yok ama ısınması fazla diyebilirim ort. kac derece olması gerekior işlemci %100 kullanımdayken ben 80 derece uyarısı alıorum Hardware kont prog ile ama işlemden cıkıp programı actıgımda 72 küsur derece gosterior.


    Alkin sonra da başka şey söylediğimizde şikayet etme. Forumu okumadan mı yazıyorsun? Sıcaklıklar oyun sonasında işlemci 65 küsürü, HD'te 40 başlarını geçmiyor. Bu değerlerin çok üzerindeysen, teknik servise git. Burada birşeyi değiştiremezsin...
  • Selam arkadaşlar öncelikle verdiğim driverlerin adreslerinde ******* olan yerlere r a p i d s h a r e . d e yi aradaki boşlukları silip eklerseniz download edersiniz forum maalesef söz konusu linki otomatik siliyor.Bu arada maviyle görüştüğümde son driverleri vereceklerini söylemişlerdi yeni alınan larda varsa çok iyi olmuş.Eğer MSİ logolu driver cdsi ise işe yarar ancak örn wireless çok iyi çalışmaz.Bu yüzden güncel driverleri yüklemeniz gerekir.Bu arada Özdemiralp biliyorsun hepimiz en iyi sürücü ve config için preputium başta olmak üzere oldukça uğraştık ama görüyorumki topic 635 almayıp yorum yapanlarla ve pcdeppo cularla dolmuş istisnaları hariç tabiki.Bu yüzden topice tekrar tekrar cevap yazmaktansa ayrılmak daha mantıklı galiba ne dersin?
  • mrb riverkhahan

    bende aynı bilgisayarı aldımm 1 hafta önce, ve deniyorum

    pille çalışırken parlaklık nedense azalıyo ama bundan önceki fujitsu lbtobumda da aynı sorun vardı,sorunun güç ayarlarından kaynaklandığını düşünüyorum

    fakat bende kararma felan olmuyo, ben içinden cıkan driver cd sii kullandım.
  • Cevap için Teşekkürler caparso2002 ,

    Bugün 16:30 itibariyle mavi bilgisayar bilgisayarı garantiden yenisiyle değiştirdi. Eve yeni geldim. Yeni dizüstünü şu an yüklemekle meşgulüm. Umarım aynı hatayı tekrarlamaz.

    Mavi bilgisayara teşekkürler.

    Ekleme: Değişim sonucunda aldığım dizüstünün bütün yüklemelerini bitirdim.

    Şansıma ölü piksel çıktı. Ekranın ortasında bir ölü piksel var ve aç/kapa düğmesinin mavi ışığı yan düğmeye taşıyor. :( Bu iki sorun haricinde hiç bir sorun yok şu an. Sistem canavar gibi çalışıyor.

    Sizce BIOS 2.70 güncellemesi yapılmalı mı yapılmamalı mı? Önceki mesajlarda 2.70 BIOSuyla sorun yaşayan bir arkadaş vardı sanırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riverkhan -- 28 Ağustos 2006; 23:20:03 >
  • acelemi ettik 999 dolar iyi fiat.
  • merhaba, Msi 635 klübüne bende katildim nihayet. herkese merhaba. uzun zamandır msi olan arkadaşlarımın bilgisayarlarınıda önceden kullanmıştım. Bililerek aldım yani.

    Forumda önceden verilen sürücüleri yükledim. Wireless ve DVD yazmak dışında hemen herşeyi 3 gündür test ediyorum. Herşey çok performanslı çalışıyor. Parlak ekran mükemmel. ekran kartı ve işlemci yüklediğim son oyunlarda bile banamısın demedi. İyi performansı var. Ve söylendiği gibi sıcaklık ve gürültü namına birşey yok Msida. Kasasıda ne kaliteli, ne kalitesiz; ortalarda bir kasa. Almayı düşünen arkadaşlar hiç beklemesinler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yihuu -- 30 Ağustos 2006; 1:06:04 >
  • ar kadaşlar ben de bu laptop'tan almayı düşünüyorum ...

    peki;

    bu laptop'u ne için almalıyım dersem ne derdiniz???*
  • bakıyorumda yeni erler katılmış aramıza,,,hoş gelmişler kimlermiş acaba bu insanlar,always mavi
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.