Şimdi Ara

prince of persia two thrones

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ya arkadaşlar oyunu en az 5 kere bitirdim ama şu bonus health denen illetin hepsini açamadım bir tane kaldı kısaca mümkünse uzunca yazarsanız rahat uyuyacam şimdiden sağolun



  • Oyunda toplam 6 tane güç gelişimi var ama güç gelişimleri oyunun sonunu etkilemiyor sadece gücümüzü arttırıyor tabii buda önemli özellikle Dark Prince olduğumuz zaman.

    #1. Güç Gelişimi (THE SEWERS bölümünün sonlarına doğru)

    Kapıdan geçtiğiniz anda sağ tarafta tuzakları sol tarafta ise beyaz perdeleri göreceksiniz. Perdelerden devam edin. Oyunun bu kısmına gelene kadar karşılaştığımız son derece basit platform sıçrayışları yapacağız. Yolun sonuna gelince üzerinde bir sembol olan çeşmeye ulaşacaksınız. Çeşmeden su için ve gizli bölüme ulaşın.

    Bu ilk gizli bölümde yapılacaklar gayet açık; tuzaklara dikkat ederek sadece düz ilerleyin ışığın olduğu yere ulaştığınızda güç gelişimini alacak ve çeşmenin başında uyanacaksınız. Çeşmeye gelirkenki yolunuzdan aynen geri dönün ve beyazperdelerin olduğu yere geri geleceksiniz. Bu kez perdenin karşısındaki tuzakların olduğu yerden devam edin ve çeşmeden üç yudum su için.

    #2. Güç Gelişimi (THE LOWER CITY ROOFTOPS bölümünün sonlarına doğru)

    Duvardaki ızgaralara tutunup duvarda yürüyerek düzeneği çalıştırın. Hemen yanınızda açılan kapıdan değil, arka taraftaki kapıdan girin. Kenara tutunup aşağıdaki çıkıntıya inin en aşağı inince devam edin. Altın sandıktan 10 Sand Credits alın ve yukarı çıkıp bizi gizli bölüme ışınlayacak olan çeşmeden su için.

    Yapılacaklar yine aynı tuzaklara dikkat edip ilerleyin. Sonunda kendimizi geldiğimiz çeşmenin yanında bulacağız. Geldiğiniz yoldan geri dönün kapının yanındaki düzeneği çalıştırıp açın. Tekrar ızgaralara tırmanın bu sefer yakındaki kapıdan geçin ve çeşmeye ulaşın.

    #3. Güç Gelişimi: (THE TEMPLE bölümünün sonlarına doğru)

    Mavi bayrağın arkasındaki bölüme atlayın ve soldaki duvarda yürüyüp flamadan kayın. Diğer flamaya atlayın ve en aşağı inin. İlerleyip çeşmeden su için. Buradaki tuzaklar en çok zamanlama gerektirenlerden birileri. Önce epeyce rampadan hiç hata yapmadan atlayın. Ortadaki tuzaklara aldırmayın, rampalardan atlarken onlara çarpmıyoruz. Sütunlara tutununca, dönen bıçaklara dikkat edip ışığın olduğu yere ulaşın.

    #4. Güç Gelişimi: (Mini Boss: Stone Guardian hani araba gibi kullanıp kapıları kırıyoruz onu yendikten sonra)

    Çeşmenin sağındaki boşluktan geçip çıkıntıları kullanarak ilerleyin. Sonunda merdivenden de inip bizi ışınlayacak çeşmeye ulaşacağız. Yapılacaklar yine çok açık; tuzaklara dikkat edip, yolun sonundaki ışık süzmesine ulaşın. İşiniz bitince çeşmenin yanında uyanacaksınız. Merdivenden çıkıntılardan geri dönün ve delikten yuvarlanıp çeşmeye geri gelin. Şimdi oyunu kaydedebilirsiniz.

    #5. Güç gelişimi (THE PALACE ENTRANCE bölümünün ortalarında)

    Hemen yan tarafta üst üste duran üç ızgarayı görün. Sırasıyla onlara atlayıp üsttekine çıkın. Şimdi yukarıdaki tuşa basacağız. Duvardan duvara ikişer defa atlayıp tuşa basın ve hemen zamanı yavaşlatın! Şimdi aşağı inip açılan kapıdan girmeliyiz. Kapıdan girince sadece ilerleyin, çeşmeden su için.

    Yine her zaman olduğu gibi tuzakları atlatıp ilerlemeliyiz. Gerektiğinde (özellikle de son tuzakta) zamanı yavaşlatın. Sonunda yine çeşmede uyanacağız. Geri gidin düğmeye basıp kapıdan geçin. Şimdi kolu çevirebilirsiniz.

    #6. Güç gelişimi: (THE MIDDLE TOWER bölümünde)

    Hemen alttaki girişe ulaşmak için karşıdaki platforma atlayın. Üstüne çıkmadan aşağı inin. Hemen altınızdaki tahta çubuğa ulaşıp içeri girin. Kenardan aşağı inip ilerleyin ve çıkıntılardan yukarı ulaşın çeşmeden suyu için.

    Son güç gelişimi olduğu için gerçekten insana “bu da nesi!?” dedirtecek kadar zor tuzakları aşmak zorundayız. En sondaki ışığa ulaşınca kendinizi tebrik edebilirsiniz.


    Evet güç gelişimleri bu kadar umarım yardımcı olmuşumdur.

    (Not:www.merlininkazani.com'dan alıntıdır.)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 20 Mart 2006; 17:01:06 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.