Şimdi Ara

Vınn'ı kapatmak için nereye başvurmalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
8.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1 yılı geçkin süredir Vınn kullanıcısıyım,artık gerek kalmadığı için kapatmak istiyorum.Taahhüt sürem martta doldu,şuan herhangi bir kontratım yok.Kapatmak için nereye başvurmalıyım,TİM'e dilekçe vermem mi gerekiyor yoksa müşteri hizmetlerini arayıp kapatabilir miyim ? Eğer kapatırsam herhangi bir ücret ödemem gerekir mi ? Söylediğim gibi kontrat sürem biteli 5 ay oldu,cihaz ücretinide faturama ek bi ücret olarak ödedim diye hatırlıyorum.



  • Taahhütün yoksa bir time gidip kapatabilirsin hattını...Faturalı ise kapattıktan sonra son bir fatura gelir...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: skahraman

    1 yılı geçkin süredir Vınn kullanıcısıyım,artık gerek kalmadığı için kapatmak istiyorum.Taahhüt sürem martta doldu,şuan herhangi bir kontratım yok.Kapatmak için nereye başvurmalıyım,TİM'e dilekçe vermem mi gerekiyor yoksa müşteri hizmetlerini arayıp kapatabilir miyim ? Eğer kapatırsam herhangi bir ücret ödemem gerekir mi ? Söylediğim gibi kontrat sürem biteli 5 ay oldu,cihaz ücretinide faturama ek bi ücret olarak ödedim diye hatırlıyorum.

    Fatura kesim tarihinden önce gidersen tek fatura çıkar yoksa 2 fatura çıkar
    hat sahibi time gidip kapatabilir
  • Hazır 60TL vergisini ödediğin hattı neden kapattırasın ki?

    Git başka bir operatöre taşı, ön ödemeli olarak, sonra istersen faturalıya bile çevirsen tekrardan 60TL vergi ödemezsin.

    Mesela git vodaya taşı, hat modeminin içinde dursun, dışarda zaman zaman internet lazım olursa, alırsın günlük cepnet, bakarsın keyfine...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rapator

    Taahhütün yoksa bir time gidip kapatabilirsin hattını...Faturalı ise kapattıktan sonra son bir fatura gelir...

    Taahhütüm yok ve faturalı kullanıcıyım,tavsiye edebileceğiniz başka birşey var mı peki ? Ben size derdimi şöyle anlatayım hatta,ben şimdilik kapatacağım ama önümüzdeki sene yaz tatilinde haziran-eylül ayları arasında tekrar açtıracağım.O zaman açtırırken elimde zaten cihaz bulunacağı için 3 aylık bi paket alırım diye düşündüm.Bu şekilde kullanacak birine başka bi öneriniz var mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.