Şimdi Ara

Yeni bisikletçiye yardım (Kron içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 5-6 yaşımdan beri bisiklet kullanırım her yere bisikletle giderdim , son iki yıldır arabaya alışınca biraz hamlaştık burdaki konuyu görünce birden gaza geldim nedense
    Hemen bisikletimi çıkarttım yıkadım temizledim güzel oldu daha sonra o gece bi çıkıp turlayayım dedim 20 km yol yaptım baktım ki çok zevkli hala bisiklet kullanırken zevk alıyorum , hem de yakıt fiyatları bu kadar artmışken de biraz dolaşayım dedim sonra farkettim ki lastikleri bitmiş mekanik disk fren olan bisiklet disk balataları bitmiş frenler vitesler falan derken baya masraf çıkartıcak birde çift amortisör olduğu için güç kaybı çok olur diye yenileme planınına giriştim , daha önceden de baktığım ve çok hoşuma giden kron xc250 2012 bisikleti sipariş ettim , büyük ihtimal pazartesi veya salı elime ulaşır şimdi asıl sormak istediklerim.
    1-Bulunduğum ilçede kron yetkili servisi yok en yakın servis 50 km uzaklıkta şimdi ben bu bisikleti devamlı gittiğim bisikletçilere mi kurdursam yoksa arabaya koyum servisinde mi kurdursam?
    2-Yanında hangi aksesuarları almalıyım sadece şimdilik sigma km sayacı aldım o kadar kask eldiven v.b. tecrübeli arkadaşlardan tam listeyi alırsam iyi olur.
    3-Eski bisikletimle kışın bir dağ turuna katılmıştım çamur içinde kalmış öylece depoda bunu ben tazzikli suyla yıkasam sıkıntı olur mu?
    Şimdiden Teşekkürler
    Benim bisikletim :
     Yeni bisikletçiye yardım (Kron içerir)
    Yeni aldığım :
     Yeni bisikletçiye yardım (Kron içerir)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet-Fe -- 12 Ağustos 2012; 14:49:45 >







  • ben araba yikamacida yikattim super oldu :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Odysseus348

    ben araba yikamacida yikattim super oldu :)

    tavisye etmem genelde edilmez zararlıdır. iyice kurulamanız gerekir. nemli bez ile siliniz.
  • garantiden çıkma ihtimaline karşı bisikleti kendi yetkili servisinde kurdur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .mtb.

    garantiden çıkma ihtimaline karşı bisikleti kendi yetkili servisinde kurdur

    Ya ne biliyim bir bisikletin garantiye hangi parçaları giriyor ki zaten?
  • Hayirli olsun, bende ayni bisikleti kullaniyorum ama kirmizi renklisini. Sana tavsiyem kurulumunu bir serviste yaptir cunku vites, fren ayarlari vs yapilmasida gerekir. Aksesuar olarakta kask,gozluk ve eldiven olmazsa olmazlardir. Bunun disinda almasanda olur ama alirsan daha iyi olur dedigimiz, forma, pedli tayt,spd pedal ve ayakkabi. Bisiklet icinse suluk kafesi ve suluk, kilit,zincir kadro koruyucu vs ve tamir yoldaki olasi bir arizada sikinti cekmemen icin yama seti, alyan takimi ve pompa. Simdilik aklima gelenler bunlar, sormak istediklerin varsa burdan alinti yaparak veya pm gondererek sorabilirsin :)
    Bu arada simdiden soyleyim, bisikleti aldiginda ilk ay vites sorunlari cok olacaktir bu henuz mekanik aksamin tam oturmamasindan kaynaklaniyor, canini sikma bir, iki ay sonunda bu sorunlar ortadan kalkacaktir ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coolsten

    Hayirli olsun, bende ayni bisikleti kullaniyorum ama kirmizi renklisini. Sana tavsiyem kurulumunu bir serviste yaptir cunku vites, fren ayarlari vs yapilmasida gerekir. Aksesuar olarakta kask,gozluk ve eldiven olmazsa olmazlardir. Bunun disinda almasanda olur ama alirsan daha iyi olur dedigimiz, forma, pedli tayt,spd pedal ve ayakkabi. Bisiklet icinse suluk kafesi ve suluk, kilit,zincir kadro koruyucu vs ve tamir yoldaki olasi bir arizada sikinti cekmemen icin yama seti, alyan takimi ve pompa. Simdilik aklima gelenler bunlar, sormak istediklerin varsa burdan alinti yaparak veya pm gondererek sorabilirsin :)
    Bu arada simdiden soyleyim, bisikleti aldiginda ilk ay vites sorunlari cok olacaktir bu henuz mekanik aksamin tam oturmamasindan kaynaklaniyor, canini sikma bir, iki ay sonunda bu sorunlar ortadan kalkacaktir ;)

    İlgin için çok teşekkürler, eldiveni hallettim gözlüğüm var en önemli olan kask siparişinide yarın vericem inşallah, yalnız ufak bir değişiklik oldu bu gün kaçkar bisikletten aradılar ellerinde beyaz siyah renklerinin kalmadığını farklı renklerin hepsinin olduğunu ve hangi renk istediğimi sordular benee illa beyaz istediğimi söyledim ve xc500 modelini çok cüzi bir farkla hatalarını affettirmek için bana göndereceklerini söylediler ve anlaştık mat siyah beyaz xc500 bir aksilik çıkmazsa yarın elimde inşallah. Buradan da kaçkar bisiklete çok teşekkür ediyorum ve herkese tavsiye ediyorum gerçekten müşteri memnuniyeti mükemmel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.