Şimdi Ara

gitti gidiyor.com 2. el ürün mü satıyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
11.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar böyle bir açık artırma sitesi var. Yeni üye oldum. Hatta birkaç teklifde yaptım. Buradan alış veriş yapanlar veya bilgisi olanlar beni aydınlatabilir mi? Diyelimki bir teklif yaptım ve ben kazandım. Parayı göndermezsem ne oluyor? Nasıl olsa üye olurken kredi kartı falan istemediler. YARDIMCI OLUN PLEASE.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemirci -- 2 Nisan 2006; 20:35:59 >



  • Güvenli bi sitedir..Ben birçok kez alışveriş yaptım sitede.Ama bişey almadan önce satıcı hakkındaki yorumları oku.Yorumları iyiyse al..Parayı göndermezsen malı alamazsın.Ve sana kötü yorum verirler.Kötü yorumda senin ilerideki alışverişlerinde sana sorun çıkarır.Eğer hotmail,yahoo,gmail gibi bedava mail adresi değilde ttnet,e-kolay,superonline gibi iss mail adresi kullandıysan kredi kartı aktivasyonu istemezler..Ama dediğim gibi 2 şeye dikkat et:birincisi satıcının yorumlarına ikincisi teklif verdiğin ve kazandığın bi ürün olursa ve almazsan kötü yorum veriyorlar.Bu da sana sonraki alışverişlerinde sorun çıkarır..
    quote:

    Orjinalden alıntı: HayatBoş

    Arkadaşlar böyle bir açık artırma sitesi var. Yeni üye oldum. Hatta birkaç teklifde yaptım. Buradan alış veriş yapanlar veya bilgisi olanlar beni aydınlatabilir mi? Diyelimki bir teklif yaptım ve ben kazandım. Parayı göndermezsem ne oluyor? Nasıl olsa üye olurken kredi kartı falan istemediler. YARDIMCI OLUN PLEASE.
  • Adamlar aşamaları ayrıntılı şekilde anlatmışlar.http://www.gittigidiyor.com/yardim/yardim_main.php?cat=be
  • Arkadaşlar bu gittigidiyor.com adresinde açık artırma ile satılan ürünler özellikle kıyafetler 2. el mi? Bir arkadaş o sitede hep 2. el ürünler satılıyor dedi. Şok oldum ben. Bu arada 2-3 tane ürünü almaya hak kazandım ve ücretini ödedim. NE OLUR BENİ AYDINLATIN.
  • sıfır malda satılıyor 2. el de satılıyor
  • 2. EL GİYİM EŞYASI OLUR MU? Eğer öyleyse sitenin adınınwww.bitpazari.com olması gerekmezmiydi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.