Şimdi Ara

SAT-ANK Sigara Sarma Makinesi (Elektirikli)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
16.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba,

    Öncelikle şunu söylemek istiyorum Sigara Kesinlikle Zararlıdır. Konuya gelecek olursak, sigarayı bırakalı tam 1 yıl oldu herkese de tavsiye ediyorum. Evimde fazlalık yapan ve işime yaramayan bu cihazı satıyorum. Ürünü gittigidiyordan almıştım ve 1 ay sonra sigarayı bıraktım, fonksiyonel herhangibir sorunu yoktur. Fiyat 30tl pazarlık veya takas istemiyorum arkadaşlar elimden çıksın diye satıyorum zaten, Ankara'da oturanlara buluşup ve şehirdışı için önce ücret sonra kargo şeklinde gönderebilirim kargo 7-8 tl tutuyor.
    İyi forumlar dilerim.

    Ürünün resimleri:

     SAT-ANK Sigara Sarma Makinesi (Elektirikli)

    SSM1 by AsoposDH, on Flickr
     SAT-ANK Sigara Sarma Makinesi (Elektirikli)

    SSM2 by AsoposDH, on Flickr
     SAT-ANK Sigara Sarma Makinesi (Elektirikli)

    SSM3 by AsoposDH, on Flickr
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asopos -- 15 Ocak 2014; 21:43:31 >
  • sigarayı bırakarak çok doğru bir karar vermişsiniz iyi satışlar
  • merhaba ;

    sigarayı nasıl bıraktınız ?

    ve makinanın çalışması ile ilgili kısa bir videonuz var mıdır ?

    görüşmek üzere...
  • Şöyle söyleyeyim size, öncelikle sigara bir bağımlılık değil, boş kaldığımız anlarda zamanı dolduran bir alışkanlıktır. Ben bunun bilincine ulaşabildim ve bu sayede bırakabildim. Fakat yanısıra dışarıda satılan tütünleri biliyorsunuzdur, bu tütünlerden kullandım 1 ay boyunca, ve kullandığımen hafifiydi (ki hafif-ağır bu tabirler kime göre ve neye göre değişir.) buna rağmen ciğerlerimde bir ağırlık hissetmeye başladım. Sonucunda'da baktım olmuyor normal bakkaldan bir sigara alıp içmeyi denedim, onuda içemedim yani boğuk geldi normal sigaranın tadı anlıyormusun. Aldığım o son "Camel Naturel" :) bendeki sigaranın sonu oldu.

    Makinenin çalışma videosu yok malesef, youtube'da bunu buldum bununla aynı mantık şekli değişik sadece.
    http://www.youtube.com/watch?v=k5JVPEDrptU

    Ek bilgi olarakda şunu ekleyebilirim, aldığınız tütünü ayrıştırarak hazneye koyuyorsunuz (üstteki hazne), ardından önündeki demir çubuğa boş filtreyi yerleştiriyorsunuz. Düğmeye basıyorsunuz bir süre dolduruyor ve sigara metal çubuktan ayrılınca sigaranız hazır. 10 dakika'da bir paket yapabiliyordum ben. Ayrıca bir tavsiye daha doldurduktan sonra sigaranın filtresini bir yerlere vurarak tütünü oturtursanız daha rahat içersiniz.

    Yine'de ben bu cihaz sayesinde tiksindim sigaradan, iğrendim ve kurtuldum. Artık sigara içilen alana dahi giremiyorum. Şunu ekleyeyim; sigara içen arkadaşlar emin olun o kadar iğrenç kokuyorsunuz ki anlatamam, bir zamanlar bende öyleydim ve açıkca söylemek gerekirse hiç akıl kârı değil. İyi forumlar.

    Not: "tsunami155" umarım sorunu yanıtlayabilmişimdir.
  • Sigarayla ilgili tüm söylediklerinize katılarak cihazı alan sigarayı bırakıyor gibi bi izlenim oluştu bende. Öyle bi durum olursa bence ucuza etkili bir çözüm.

    Hayırlı satışlar :)
  • 20 tl ye alabilirim hocam (öğrenciyim)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sigara bir yaşam stilidir
  • "cepdukkani" Şahsen kesinlikle öyle :) öncelikli zam tedbiriydi, sonrasında tiksindim arkadaş! Yinede içmesek iyi olur sanıyorum, herkesin kendi tercihi ama sonuçta.
    "gladyo38" :) hasta oluncaya kadar öyle...
    "MancınıK*" Mantıklı bir teklif yapmış olsaydın keşke değerlendirirdim, buradaki yoğunluk zaten öğrenci bu bir şeyi değiştirmez. Pazarlık yapılır ; bedavaya ürün satmıyorum burada. Biraz araştır istersen.
  • Baya olmuş ama hala satılık mı hocam?
  • Halen satılıktır.
  • Asopos A kullanıcısına yanıt
    Bende öğrenciyim dikkatimi çekti ev arkadaşıma hediye alayım diye düşündüm. Siz araştır yazınca araştırdım biraz ürünün sıfır muadilleri sizin yazdığınız fiyatta. Baltalamak gibi algılamayın link falan koymuyorum da fiyat revize edilmeli bence.
  • doğru söylüyorsunuız ilan tarihine bakarsanız sebebi anlarsınız. Fiyat 30 TL olarak güncellendi.
  • Ürün "CeEr" 'e satılmıştır. Teşekkürler.
  • Sigara Sarma Makinası 'nı burada satıyolar. Başka bir konuda da yazmıştım. Fiyatlar ikinci el fiyatına :D ama sıfır...

    www.sigarasarma.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.