Şimdi Ara

2.bir üniversiteyi açıktan okumak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben normal yani örgün öğretim olarak İşletme'yi kazandım bu sene. Ve çok tereddütte kaldım acaba şansım varken açıköğretime başvurup oradan herhangi bir 4 yıllık ya da 2 yıllık bölüm okusam mı acaba diye kararsız kaldım. Kararsız kalmamı etkileyen birkaç nokta şu ki ; normal üniversitenin ders ve sınav zamanlarıyla açıköğretiminki çakışır mı en büyük korkum bu yani bir yandan örgün öğretim okurken bir yandan açıköğretimi idare etmek zor mudur kolay mıdır bunu bilmek istiyorum sonuçta açıköğretimdeki sınavları geçmek için bile sırf ona özel dershaneye gidenleri biliyorum ben. Bir diğer kararsız kaldığım nokta da okuyacak olursam 4 yıllık herhangi bir bölüm mü okuyayım işletmenin yanına ki ben çeko düşünüyorum yoksa içimde ukte kalan 'Halkla İlişkiLer ve Tanıtım' bölümünün 2 yıllığını mı okuyayım diyorum sonra da düşünüyorum ki onu okusam bana ne faydası olucak diyorum lütfen yardımlarınızı ve değerli görüşlerinizi bekliyorum. 2 yıllık adalet bölümünü de öneriyorlar o konuda da fikirlerinizi bekliyorum.
    şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler..







  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hrn355

    Arkadaşlar ben normal yani örgün öğretim olarak İşletme'yi kazandım bu sene. Ve çok tereddütte kaldım acaba şansım varken açıköğretime başvurup oradan herhangi bir 4 yıllık ya da 2 yıllık bölüm okusam mı acaba diye kararsız kaldım. Kararsız kalmamı etkileyen birkaç nokta şu ki ; normal üniversitenin ders ve sınav zamanlarıyla açıköğretiminki çakışır mı en büyük korkum bu yani bir yandan örgün öğretim okurken bir yandan açıköğretimi idare etmek zor mudur kolay mıdır bunu bilmek istiyorum sonuçta açıköğretimdeki sınavları geçmek için bile sırf ona özel dershaneye gidenleri biliyorum ben. Bir diğer kararsız kaldığım nokta da okuyacak olursam 4 yıllık herhangi bir bölüm mü okuyayım işletmenin yanına ki ben çeko düşünüyorum yoksa içimde ukte kalan 'Halkla İlişkiLer ve Tanıtım' bölümünün 2 yıllığını mı okuyayım diyorum sonra da düşünüyorum ki onu okusam bana ne faydası olucak diyorum lütfen yardımlarınızı ve değerli görüşlerinizi bekliyorum. 2 yıllık adalet bölümünü de öneriyorlar o konuda da fikirlerinizi bekliyorum.
    şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler..

    Açıköğretim okumanın , hele ki zaten bir iibf bölümü okurken bir de açıktan benzer bölüm okumanın bir artısı olacağını düşünmüyorum, olmaz da . Ona harcayacağın zamanı, emeği dil öğrenmeye harca senin için çok daha iyi olur. ben de işletme okuyorum.




  • edebiyat oku istersen acktan 2 meslegın olur
  • -Aslında haklısınız sanırım. İkinci benzer bir bölüm okumak yerine işletmenin üstüne yabancı dil eklemek belki çok daha faydalı olabilir ama çift diplomalı mezun olmak da yabancı dilden daha çok kapı açmaz mı bana sizce ?

    -Edebiyat pek düşünmüyorum açıkçası formasyonla fln uğraşmak zor gibi onun yerine alternatif olarak sosyoloji düşünebilirm eğer öyle bir bölüm düşüneceksem illa.
  • Lütfen cevap arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım var.
  • Yorumlarınızı beklemekteyiz.
  • aynı durumdayım. mühendislik okuyorum yanına işletme diploması edinmek istiyorum. Ayrıyetten kayıtlar nasıl olacak bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
  • başvuru ve süreç hakkında bilgi verebilecek olan varsa iyi olur beyler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.