Şimdi Ara

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31.979
Cevap
664
Favori
2.289.749
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ikaya_219

    quote:

    Orijinalden alıntı: serkelios



    Hocam ben de uzun zamandır iso 100 almak istiyorum ama soya yağının genetiği değiştirilmiştir yazısını görünce bi tırsıyorum , diğer protein tozlarından zararlı mı acaba ?

    Genel olarak hepsinin değiştirilmiş diye biliyorum. iso 100 hep almak istediğim ama senin gibi uzak durdugum en kaliteli proteinlerden biridir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sensation +

    quote:

    Orijinalden alıntı: ikaya_219

    quote:

    Orijinalden alıntı: serkelios



    Hocam ben de uzun zamandır iso 100 almak istiyorum ama soya yağının genetiği değiştirilmiştir yazısını görünce bi tırsıyorum , diğer protein tozlarından zararlı mı acaba ?

    Genel olarak hepsinin değiştirilmiş diye biliyorum. iso 100 hep almak istediğim ama senin gibi uzak durdugum en kaliteli proteinlerden biridir

    Ama hepsinde değiştirilmiş olsa ,onlarda da iso 100 de olduğu gibi belirtilmiş olması gerekmez mi ?
  • Hepsiburada dan roniee coleman protein tozu kampanyasi ile ayni zamanda muscletech amino fx alan varsa eger dikkatli olmalilar.bana gelen amino fx son kullanim tarihi haziran ayinda sona ermis(kutu altinda expdate).hepsiburada arayip tarihi gecmis urunleri cope atmak yerine kampanya adi altinda tuketicilere mi sattiklarini sordum cevap alamadim mail adresime bu durumla ilgili bir mail gelicegini soylediler.Bu arada protein tozu hakkindada bir sey soyliyim ki tadi inanilmaz guzel.250ml suya 1 olcek karistirdigim ve inanilmaz bir tadi var tarif edemem.cikolatali puding tadi cok yogun bir sekilde aziniza geliyor ve bu tat disinda hic birsey hissetmiyorsunuz.topaklanma sifir ve ufak tefek biskuvi kirintisi gibi seyler agiza geliyor ve bunlarin ne oldunu anlayamadim ama whey icmedigimi bilmesem kurabiye kirintisi derim.sut ile denemedim henuz ama su ile boylesine guzel bir tat almam bile cok cok iyi kaldi ki tat konusunda hic takintili degilim zehir olsa icebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ikaya_219

    quote:

    Orijinalden alıntı: VectrAirliness

    opti-men nereden bulurum en uygun ?

    Hocam bence anavite a göz atın sıradan bir vitamin takviyesi değil carnitin + beta alanin içeriyor yani tam sporcular için yaratılmış bir ürün

    ürüne bakayım tabi ki ama ben fitness ile uğraşmıyorum kilo verme amaçlı spor yapıyorum haftada 4-5 gün tenis oynuyorum bunun da 2 gününde tenisten önce yada sonra 30dk kardiyo bu sistemde diyetsiz 30 kilo verdim 14 ayda istediğimi de yiyorum çok abartmadan tabi ki
    sadece mineral takviyesi olarak tavsiye edildiğini duydum animal pak ile beraber fakat animal çok fazla hap,yağ yakıcı cuts kullanıyorum zaten sabah akşam 9 ar tane hap içerken bile yoruyor




  • quote:

    Orijinalden alıntı: serkelios

    quote:

    Orijinalden alıntı: Dante

    @Menanty, @Executor, süper haklısınız. Cidden devam ettirmeye gerek yok. Herkes bildiği gibi yapsın ve devam etsin aynen.

    @Dante: Hocam, gerçekten salladığın o kadar çok şey var ki, arada doğru şeyler söylüyor olsan dahi, sokuşturduğun yalan yanlış bilgiler yüzünden inandırıcılığın sıfıra iniyor.

    Aynı şeyi Canan Efendigil Karatay da yapıyor. Hiçbir bilimsel çalışmayı referans göstermeden "Şunu istediğiniz kadar yiyin", "Aman şundan uzak durun" gibi kesin ifadeler kullanıyor. Misal, protein tozları için "protein tozları zehirdir, içlerinde trans yağ doludur" diyebilmiş bir insandır Canan Karatay. Oysa, bırak trans yağları, kaliteli markalarda normal yağ oranı %1-2'yi bile geçmez.

    Yani, Canan Karatay'a yönelttiğin eleştirilere aynen katılıyorum, ama senin tarzının da o eleştirdiğin Canan Karatay'dan pek bir farkı yok.

    Bir kere, @Menanty'nin de söylediği gibi, hidrolize proteinlerin kalitesiz olduğunu söyleyerek en büyük hatayı baştan yapıyorsun. Kaldı ki, hidrolizeleri eleştireceksen, Optimum Gold'u değil, -gayet iyi bir ürün olan- Optimum Platinum'u eleştirmen gerekir. Daha hangi tozun ne olduğundan habersizsin, gelmiş "Optimum'a bu işi bilenler Nesquik derler" diye sallıyorsun.

    bodybuilding.com'daki rating'lere bir bak istersen, Nesquik mi diyorlarmış, yoksa 10 üzerinden 9 mu veriyorlarmış...

    (Bu arada, ben Optimumcu değilim, yanlış anlaşılmasın. Dymatize ISO 100 kullanıyorum ve üstüne protein tozu da tanımıyorum. bodybuilding.com'daki en yüksek puanlı hidrolize ürün de bu üründür. İçinde laktoz, yağ, şeker, karbonhidrat, kolesterol yoktur (tekrar okuyalım: laktoz, yağ, şeker, karbonhidrat, kolesterol oranı 0). Protein oranı da sınıfının en yükseğidir. Bazı markalarda olduğunun aksine, civa, kadmiyum ve arsenik oranları da yüksek değildir. Ki, ON Platinum da bu zehirli maddeleri en düşük oranda bulunduran ürünlerden biridir.)

    Sürekli olarak "git QNT'yi Optimum'la karşılaştır bakalım" diye rest çekip duruyorsun. ON'lerin yağ dolu olduğundan falan söz ediyorsun. Al bakalım, işkembe-i kübradan sallamak yerine gerçek değerleri görelim:
    1- QNT Hydravol - ON Gold - ON Platinum karşılaştırması:
    http://www.bodybuilding.com/store/catalog/productcomparison/product-comparison.jsp?skuId1=QNT003&skuId2=OPT217&skuId3=OPT380#.UgqGI2q88Lg.mailto


    2- QNT Hydravol - Dymatize ISO 100 - ON Platinum karşılaştırması:
    (ON Gold üst sınıf bir ürün olmadığından, karşılaştırmayı ON Platinum ile yapmak daha doğru. Ben bir de Dymatize ISO 100'ü ekledim ki, Dymatize'ın QNT'nin değerlerini nasıl alt üst ettiğini daha iyi göresin.)
    http://www.bodybuilding.com/store/catalog/productcomparison/product-comparison.jsp?skuId1=QNT003&skuId2=DYM249&skuId3=OPT380#.UgqGwNMRuXw.mailto


    Gelecek cevabı biliyorum: "bodybuilding.com 'a inanma". Peki, ama adamların kendi ürünlerine vurdukları etikete de mi inanmayalım? "Optimum'da yağ var, QNT'de yok" diyen sensin. Dön bak karşılaştırma tablolarına, ne çıkacak.

    Ürün fanatikliğinin iphone-galaxy, xbox-playstation vs. ile sınırlı olduğunu sanırdım. Meğer supplementlerde de fanboy'luk varmış. Al, hangi ürünün yararını görüyorsan ona devam et. Ama koskoca Optimum'a "yağ dolu, Nesquik" gibi şeyler söylüyorsan, övmekten göklere çıkardığın markanın değerlerine de şöyle bir bakıver.

    1- QNT Hydrovol'den bahsetmiyorum ben
    2- Bodybuilding puanlamalarıyla bu işi araştırıyorsan çok yanlış yoldasın. Money talks. Kendin kullanıp ona göre konuşacaksın. Bana ne Mehmetin içtiği supplement'lerin ona ne etki ettiğinden?
    3- QNT ile diğer ürünleri de karşılaştıran yok burada. Ben direkt olarak Optimum'un beş para etmediğini düşünüyorum. Sadece Optimum değil, örnek verdim onu sadece. Weider'da beş para etmez benim için. O fiyatlarıyla. Marka fanatikliğiymiş. Babamın firması mı bunlar? QNT Metapure olmaz da AMP Wheybolic 60 olur. Bu iki ürün de üst seviyedir.
    4- Salladığın o kadar çok şey deyip protein konusundan başka bir şey söylememişsin? Diğerleri nerede? Intermittent Fasting'i mi salladım ben? Cevabın evetse daha mesaj bile yazmaya gerek yok.
    5- Bitirin artık şu muhabbeti. Ne yazmışım en son? İstediğinizi için, hiç kimsenin ne supplement kullandığı kimsenin umrunda değil inanın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 14 Ağustos 2013; 8:35:30 >




  • Ovvv hiç cevap yazmamam gerekliymiş, çok salladım sanırım. Çok özür dilerim haksızım kusura bakmayın :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 14 Ağustos 2013; 11:07:47 >
  • Dante kullanıcısına yanıt
    dostum 22bin küsur mesajı ne ara yazdın maşallah
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmtbrk58

    Hardline whey 3 matrix stoklara girmiştir en uygun fiyat garantisi ile pm atabilirsiniz

    iso100 ayarla ortak 160a :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmtbrk58

    ronnie coleman isteyen varsa 165 tl kargo dahil.
    iso 100 isteyen varsa 180 tl kargo dahil.
    Kafanızdaki ürünler için mesaj atabilirsiniz

    Gaspari anavite icin fiyat alabilir miyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Beast Supertest, Muscletech Anotest, Muscletech AminoFX ürünlerinden uygun fiyatlı elinde olan varsa pm atabilir mi?
  • BPİ BUİLD HD 90 TL fiyat nasıl. Bir arkadaş satıyor açılmamıs ambalaj
  • Baya uzun bir tartışma gerçekte minimum etkisi olan ve sadece besin takviyesi olak kullanılması gereken protein tozları için olmuş.Protein tozları spora yeni başlamış yada supplement dünyası ile yeni tanışmış kapitalist düzenin sizi daha güçlü daa kuvvetli, yapacağına inandırdığı çok zararı olmayan en iyi pazarlanmış ürünüdür,Türkiyede amino asitlerde bu şekilde çok revaştadır.Size yegane tavsiyem protein tozu almadan önce diyetinizi düzeltin @Dante İf ten bahsetmiş ben paleodan bahsedirim başka biri gelir zone diyetinden bahseder diyaetler düzenli uygulandığında belirli kalori miktarlarına ulaştığında size elbet faydası olacaktır bir diyetin faydasını görmek için onu en az 3 ile 6 ay arası sürdürmelisiniz, o yuzden bunu fazla uzatmayın lütfen.

    Protein tozlarına tavsiye istiyosanız size tavsiyem öncelikli olarak Creatine Monohidrat alın içeriğinin creapure olması iyi olur(Şart değildir).Markasının çok önemi yoktur,içi şekerle tatlandırıcılarla dolu ğrğnlerden kaçınmanızı öneririm. 60 ila 120 tlye alacağınız bir creatine monohidratla aynı ücrete alacağınız protein tozlarından çok daha fazla kas yapımı olacaktır ve recovery (iyileşme ) süreleriniz çok daha kısalacaktır.

    Sen Kimsin derseniz 8 ila 9 senedir haftanın 5 6 günü spor yapan biriyim son 2 senedir crossfit ile ilgileniyorum..




  • Yok mu bir protein tozu kampanyası? Elimdeki bitti bitecek acil almam lazım.
  • Dymatize iso 100'ü biri N11'e açsa 180 TL'ye ücretsiz kargo seçeneği ile falan Turkcell indirimiyle 160 civarına gelecek. Direk alacağım..

    Ahmet hocam n11 satışı yapsa direk alıcaz..
  • Senceru kullanıcısına yanıt
    N11 200 liralık alısverişlerde 50lira indirim basladı az once iso100 150liraya geliyor değerlendirin. 50 lirayla birlikte turkcell indirimide kullanılıyorsa bilgilendirin 130a alalım ama nasıl işliyor turkcell bilgim yok :)

    Arkadaslar değerlendirin fırsatı nitrotech- iso100 piyasanın çok altına geliyor çekle iso100 hemen hemen yurtdısı fiyatına eşit oluyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CONQUER. -- 21 Ağustos 2013; 10:00:10 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ADEBISI

    N11 200 liralık alısverişlerde 50lira indirim basladı az once iso100 150liraya geliyor değerlendirin. 50 lirayla birlikte turkcell indirimide kullanılıyorsa bilgilendirin 130a alalım ama nasıl işliyor turkcell bilgim yok :)

    Arkadaslar değerlendirin fırsatı nitrotech- iso100 piyasanın çok altına geliyor çekle iso100 hemen hemen yurtdısı fiyatına eşit oluyor

    Aynen sabah mailde gördüm aldım hemen ben zaten. Turkcell ile birleşmiyor denedim..

    150 liraya bu toz bedava..
  • Senceru kullanıcısına yanıt
    optimum nutrition ile arasındaki 45 tl ye değer mi sizce?
    dramatize+anavite veya
    on+anavite alacağım karar vermemedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: amamoslavida

    optimum nutrition ile arasındaki 45 tl ye değer mi sizce?
    dramatize+anavite veya
    on+anavite alacağım karar vermemedim.

    Kilo probleminiz yoksa bence optimum falan düşünmeyin Muscletech Yeni Nitro Tech çok başarılı bir ürün.

    Kilo probleminiz varsa definasyon dönemindeyseniz ISO 100 tam size göre..
  • Arkadaşlar bugün N11.com'un 200 TL üzeri Spor&Outdoor alışverişine 50 TL indirim kampanyası başladı. Tüm supplement ürünleri de bu kampanyaya dahil. Bir sonraki alışveriş için de değil o an yaptığınız alışverişten 50 TL indirim yapıyor. 2.3 kg Dymatize ISO 100'ü 150 TL'ye aldım. Yarına kadar sürüyor kampanya siz de kaçırmayın.
    Kampanya detayları:
    http://www.n11.com/kampanyalar/aninda-50tl-indirim?icid=200501_aninda-50tl-indirim

    Ürünler:
    http://www.n11.com/besin-takviyeleri-ve-diyet-C345/ara?sortingType=NUMARA11&categoryId=345
    http://www.n11.com/gelismis-magaza/fitbull?sortingType=NEWEST&resultViewType=catalogView




  • quote:

    Orijinalden alıntı: LambdA

    Arkadaşlar bugün N11.com'un 200 TL üzeri Spor&Outdoor alışverişine 50 TL indirim kampanyası başladı. Tüm supplement ürünleri de bu kampanyaya dahil. Bir sonraki alışveriş için de değil o an yaptığınız alışverişten 50 TL indirim yapıyor. 2.3 kg Dymatize ISO 100'ü 150 TL'ye aldım. Yarına kadar sürüyor kampanya siz de kaçırmayın.
    Kampanya detayları:
    http://www.n11.com/kampanyalar/aninda-50tl-indirim?icid=200501_aninda-50tl-indirim

    Ürünler:
    http://www.n11.com/besin-takviyeleri-ve-diyet-C345/ara?sortingType=NUMARA11&categoryId=345
    http://www.n11.com/gelismis-magaza/fitbull?sortingType=NEWEST&resultViewType=catalogView

    islem nasil oluyor indirimi nasil saglaniyor 200 tllik ayri ayri 3 urun alicam tutari gecince sitemi yapicak otomatik aciklarsan sevinirim




  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.