Şimdi Ara

DURUMU OLMAYAN BİR AİLEYE BEDAVA BÜYÜK BOY HAMSTER KAFESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, bir ay önce 3 senedir gözümüz gibi baktığımız hamster öldü,ilk aldığım kafes küçük geldiği için bayağı büyük bir boy kafes almıştım 6 ay önce.Rahat etsin biraz diye.Şimdi onu hatırasına maddi durumu iyi olmayan,bir aileye küçük kafesinde yaşamaya mahkum kalan hamster için,büyük boy kafes,biraz yem,talaş ve yürümesi için büyük döner topu ücretsiz vereceğim.

    Fakat sadece Eskişehir içinde,gerçekten ihtiyacı olan birine vermek istiyorum.(büyük kafes alacak parası olmadığı için hamsterı küçük kafeste yaşamaya mahkum bir çocuğu sevindirmek istiyorum.) Çevresinde ihtiyacı olan biri çıkabilir belki.

    saygılarımla..lütfen p.m atınız.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



  • umarim istediginiz gibi birisine hediye edebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • allah razı olsun çok büyük dert durumu olmayan ailenin küçük hamster kafesi çok saol.hatta evleri 1+1 filansa ev alalım 2+1 , 1 odası hamsterın hobi odası olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RitueL

    allah razı olsun çok büyük dert durumu olmayan ailenin küçük hamster kafesi çok saol.hatta evleri 1+1 filansa ev alalım 2+1 , 1 odası hamsterın hobi odası olur.

    Sana öyle bir cevap veririm aklın şaşar şimdi canı mı sıkma akşam akşam.Senin giblerini paraylamı veriyorlar ya,istediğin gibi yorum yapamazsın unutma bunu? işin gücünmü yok senin.?

    Bu dünyada senin için önemli olmayan bazı şeyler belkide başkaları için önemlidir hiç düşündünmü bunu?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ZAWestern

    umarim istediginiz gibi birisine hediye edebilirsiniz.

    İnşallah dostum sağolasın.
  • arkadaşım millet ne sıkıntılarla uğraşıyo sen nelerin peşindesin , eğer böyle bir şey yapacaksan gizli yaparsın reklama gerek yok.
  • Pardon,neyin reklamını yapacağım söylesende anlasak,çevremde uygun birini bulsaydım zaten hemen verecektim.Ben senin amacını anlamadım,gerçek amacını bi söyle bakalım,senin işin gücün yok galiba,buralarda ..Dedimya seviyemi düşürmemek için zor tutuyorum gece gece.

    Ayrıca sana ne ya benim ilanımdan..git başımdan..
  • Hocam kusura bakma ama sence de durumu olmayan biri bir hamster sahibi nasıl olsun tek derdi kafes mı sence :-) umarım inşallah durumu kötü ama bir kafes sahibi olmak isteyen bir cocuk Yada aile bulursun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte gariban babası yoksulun halinden anlayan diye buna derim ben helal olsun arkadaş.
  • kardeşim hamster kafesine sahibim bende 2 tane var kafes de var ama küçük oldugu için digerini birine bakması için kısa bir süre verdim eger sende uygun görürsen bana dönermisisn ?
  • sayın serdeni anladım iyi düşünüp düzgün davrananı suçlamak yerine bizlerde ufak da olsa elimizden geldiğince birilerini sevindirmeye çalışmalıyız.benim 6 yaşındaki kızım bir arkadaşından hamster görmüş ama bize bayağı pahalıya çıkıyor.bugünde kafes bulabilirmiyim diye saatlerdir dolaşıyorum sitede,çocukların mutlu olması derken tam da bizi tarif etmişsiniz.hergün ağlıyor.malzemesi olanlar lütfen arayabilirmi çok çok sevinirim.şimdiden teşekkürler iyi günler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.