Şimdi Ara

Laptop HDD'i, Desktop PC'ye Takma!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Benim bir laptopum vardı. Dikkat edin vardı diyorum Bozuldu anlıyacağınız. Anakart yanmış, garantiden değişecek ama hard diskta bana gerekli olan dosyalar var. Ben Laptop Hard Diskini, PC taksam herhangi bir sorun olurmu (örneğin diskin yanması gibi)??? Daha önce hiç böyle birşey denemediğim ve tanık olmadığım için takmakta kararsız kaldım. Diskin kağıtlarında Master ve Slave ayarının nasıl yapılacağı yazıyor. Bende böyle bir şey yazdıklarına göre demek ki PC ye takılabilir diye düşündüm.

    Sizin de fikirlerinizi almak istiyorum!!! Teşekürler







  • laptop hdd nin 2.5 inç küçük boyutları ve arka kısmında sadece laptop a atakılmaına izin veren data kablosu ve power giriş seçeneği vardır senin sorunun bu power ve data kablosu takılma şeklinin masa üstü modeline uymaması olacak yanii masa üstünün ide veya sata data kablosunu ve power kablosunu o hdd ye takamazsın ama bunu yapacak bazı aparatlar mevcut bunlar aracılığı ile yapabilirdin bunları ise bulabilirmisin bilemiyorum ama istersen bir notebook u verdiğin teknik servise sor bir kere
    birde bazı usb den bağlanan harici hdd kutuları var bunların 2.5 inçlik olanları vardı bunlardan birisaini temin edebişirsen onların 2.5 inçlik hdd taklılan modellerinden olur bunlardan bir tane bulup ona takıp kullanabilirsin
  • Bildiğim en basit yolu harici hd kutusu alıp usb yoluyla bağlamak. aklıma başka bir şey gelmiyor.
  • HANGİ İLDESİN BİLMİYORUM AMMA. GİTTİGİDİYORDA ARADIĞIN APARAT VAR. 10-15 YTL CİVARI LAPTOP HDD LERİ MASAÜSTÜ PC YE BAĞLAMAK İÇİN FİYATIDA İYİ VE KURULUM CD VS BİŞİ GEREKMİYOR. TEK YAPMAN GEREKEN SİPARİŞ VERMEK. BİLGİSAYAR/NOTEBOOK DİZÜSTÜ/AKSESUARLARI/ DİĞER AKSESUARLAR BÖLÜMÜNDE BULABİLİRSİN... AL SANA LİNK GİTTİGİDİYORA GİR VE notebook hdd diye arattır karşına ilk ve tek çıkan şey senin itediğin şey:



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tulgacan -- 8 Nisan 2006; 16:28:54 >
  • konuyu hortlatayım aynı şey benim de başıma geldi. Böyle bir aparat var mı? harici hdd kutusu almak'tan başka bir çözüm yok mu?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ozkulse

    Bildiğim en basit yolu harici hd kutusu alıp usb yoluyla bağlamak. aklıma başka bir şey gelmiyor.



    +1. En sağlıklısı budur.
  • HDD lerde girişler standarttır. 3,5 hddye takılan abloları 2.5 hddye de takabilirsiniz. Sadece bir defalığına dönüştürücü aparat alıp boşu boşuna para vermenize gerek yok. Ayrıca doğrudan takarsanız daha iyi performans alırsınız.
  • 5,5 senelik konu bu neden hortlattın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cocainbar

    5,5 senelik konu bu neden hortlattın

    Gerçekten millet tarihlere bakmadan direk cevap yazıyor heralde bu arada bizde ufaktan gene hortlatmış olduk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.