Şimdi Ara

nedir bu akbank nar hesab bilgisi olan acil içeri???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
23.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar başlıktanda anlaşıldığı gibi akbank nar hesap nedir merak ediyorum online bankacılıkta yanlışlıkla nar hesap reklamı geldi ve bende istiyoruma tıkladım geride iptal edemiyorum (hesabım öğrenci hesabı bu arada) acaba ekstra bi ücreti filan var mı bu hesabın? eğer sakıncalı bi durumsa şubeye gitmeyi düşünüyorum yada bu ing nin hesapları gibi günlük faiz veren hesap işletim ücreti olmayan bi hesap mı?



  • Ben de cok merak ediyorum. Akbank'in sitesinde detayli bilgi yok, daha cok pazarlama adina bilgiler var. Yillik ucreti nedir, Cati hesabindan farki nedir, eksileri nelerdir bulamiyorum hic bir yerde.

    Benim cati hesabim var. Onu nar hesabina cevirince kaybim/kazancim ne olacak. Sanki tek farklari nar hesabinda faiz islemesi gibi lanse ediliyor. Eger oyleyse niye herkes hemen nar hesabina gecmesin. cati hesabi gibi bir secenegin luzumu bile yok. Belki de yillik ucreti daha fazla olabilir.

    Bilen biri yardim ederse cok memnun olurum.
  • bu bankaya dalaşma girdinmi öperler..
  • Varmi bilgi sahibi olan?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AkdenizLee

    Varmi bilgi sahibi olan?

    aman bulaşma hocam ben kapattım öğrenci hesabımı kurtuldum sadece kredi kartı kullanıyorum 55lira hesap işletim ücreti kestiler bankadaki abi tanıdık olmasa hayatta alamazdım ben o parayı 2 hafta öncede 5 lira kestiler bende verin dedim fatura talimatı istediler bende hesap adı üstünde öğrenci hesabı 5 lira 5 liradır öğrenci için dedim inceleyip döncez dediler 4 gün geçti tık yok bende kapattım hesabı kurtuldum sakın bulaşmayın hocam benden söylemesi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.