Şimdi Ara

site otoparkinda kaza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • beyler sitenin otoparkinda arabamiz passat park halinde duruyordu bizde bagajini acmis esyalari aliyorduk. yolun kenarinda duruyordu otopark tarzi ilerisi de cikmaz sokak onunde bir bina var siteye ait. ondeki arac da geri geri gelip cikiyordu bizim tekerlek sola donuk bir sekilde hafif sekilde disarda diger arac arac geri geri gelip bizim tekerlege carpti. tekerlek kirilmadi ama araba direksiyon saga sonukken araba sola gidiyor gostergede garip isiklar yaniyor resimdeki gibi. adami taniyorum. rapor tutmadik bi sorun olursa tutariz diye nasil bi rapor tutmamiz lazim bizim arabada sadece tekerlek sorunlu baska yerine bir sey olmadi. lutfen akil fikir verin. (resim eklenecek )

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kazanın yapıldığı yerde araçlar aynı şekile getirilir. Sonra araçların resimleri çekilir. Çarpan kişi tutanağa park halindeki araca çarptım suçumu kabul ediyorum yazar. Sizde park halindeki aracıma çarptılar yazarsınız. Daha sonra kasko poliçesi ile birlikte servise gidersiniz. Olay bu kadar basit.
  • Biraz daha düzgün anlatman gerekli, rahat anlaşılmıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dominic Toretto

    Kazanın yapıldığı yerde araçlar aynı şekile getirilir. Sonra araçların resimleri çekilir. Çarpan kişi tutanağa park halindeki araca çarptım suçumu kabul ediyorum yazar. Sizde park halindeki aracıma çarptılar yazarsınız. Daha sonra kasko poliçesi ile birlikte servise gidersiniz. Olay bu kadar basit.

    tamamdir tutanagi yazdim aksam gidip imzaltacagim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Site içirisinde olan kazaları sigorta falan karşılamaz.Boşu boşuna yorumlayın ve tutanak tutmayın.Çünkü karayoluna bağlı olarak gözükmez.



    quote:

    Karayolu Tanımı Nedir ?

    Kamuya tahsis edilmiş, kamunun yararlanmasına açılmış yol şeridinin özel mülke kadar olan kısmı karayoludur. Banketler, geçitler, dağ yolları, köy yolları, tarlalar arası yollar, karayoluna bağlı halkın yararlandığı park yerleri, benzin istasyonlarının taşıt trafiğine bağlı kısmı, otobüs tamirhanelerinin karayollarına ekli ve taşıt trafiğine açık yolları, karayolları kapsamı içerisindedirler. Ancak apartman ve işhanlarının kapalı garajları, çiftlik veya fabrika arazileri, arsalar, araba vapurları, karayolu kapsamı dışındadırlar ; dolayısıyla bu tip yerlerde meydana gelen hasarlar trafik sigortasından karşılanmaz.




    bu da linki. h ttp://www.senersigorta.com/siksorulansorular.php


    gecen hafta annem de site icerisine ufak bi kaza yaptı.Sigorta şirketini arayıp sorduğumuzda yukarıda yazan aynı şeyleri söyledi.Anlaşırsanız karşılıklı yaptırırsınız , anlaşamazsanız yapacak birşey yok dediler.




  • Yolda olmuş gibi tutanak tutun.fotoğrafları çekin, sorun olmaz.ufak bir kaza benzin istasyonunda benim başıma geldi.20 metre yürüttük arabaları, kazayı içeride değil de dışarıda gösterdik.sorun olmadı.

    Normalde böyle yapmamamız gerek ama sistem zorluyor.sonuçta bu arabalar kullanılırken otoparkada giriyor, benzin istasyonunada.sigortaların bu alanları karşılamaması çok saçma bence.sonuçta 2 tarafında sigortası var, kimin kusurlu olduğu da belli genelde böyle ufak kazalarda.bir düzenleme yapılması lazım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pharheke -- 27 Eylül 2012; 22:44:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.