Şimdi Ara

VOLKSWAGEN TRANSPORTER - CARAVELLE (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
987
Cevap
10
Favori
588.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bu arada sıfır bakmak araç bakmak için maslak doğuş'a gittik geçen.130 ps ve 174 ps.lere baktım.çok iyi bir satıcı vardı orda, inanın daha önce öyle bir satıcı görmemiştim.biz aracımızı takasa vermek istediğimizi belirttik ama 2.el ticari alımları yokmuş.satıcı bize kendi aracımızı iyi bir fiyattan değerlendirmediğimiz sürece yeni araba almayın dedi.( oysa başka bir marka sırf aracı ÖLÜ olarak almak için 20 bin lira teklif etmişti.) 130 luklara kuruş indirim yapmıyorlar liste fiyatından, ama ellerinde orj. boyanmış gövde rengi tamponlu araçlar var.fakat 1200 lira fiyat farkı istiyorlar.bize de 174 lük almayın, gereksiz dedi.yakıt 130 luktan çok farklıdır dedi.ama ben üç kırmızının ne anlama geldiğini bildiğim için pek aldırış etmedim aslında.zaten 174 ps alınca otomatik olarak 17'' çelik jant sahibi oluyosunuz.allah nasip ederse, fiyatlar da biraz düşerse ve aracmızı fiyatında değerlendirirsek, sıfır araç alma niyetimiz var.
  • geçen paralı yolda 160 la gidoz arkadan caravelle son gaz gelmiş selek yapıo :D nası bi araçtır bu bide minübüs olcak
  • bizde pazartesi günü dedeme 130 ps'liğini aldık.teslimat ancak dün gerçekleşebildi.aracı bol bol sürme fırsatım oldu kendi aracım binek ve caravellede gördümki araç gerçekten binek otomobil gibi.yolda gidişi, kaçışı vs.vs.

    bizde bir önceki kasa caravelle vardı o da çok iyiydi ama bu kasa tabiki ondan çok çok daha iyi.


  • quote:

    Orjinalden alıntı: aghkzlkya

    bizde pazartesi günü dedeme 130 ps'liğini aldık.teslimat ancak dün gerçekleşebildi.aracı bol bol sürme fırsatım oldu kendi aracım binek ve caravellede gördümki araç gerçekten binek otomobil gibi.yolda gidişi, kaçışı vs.vs.

    bizde bir önceki kasa caravelle vardı o da çok iyiydi ama bu kasa tabiki ondan çok çok daha iyi.






    kardeş allah kaza bela vermesin güle güle kullanın....
    aracınızın kıymetini bilin derim çok kıymet verilecek bir arac aldığınızı sakın unutmayın....
    MAŞŞALLAH MAŞALLAH 41 KERE MAŞŞALLAH!!!!!!!!!


    arac kaça mal oldu onuda yazarsanız bilgimiz olur.....
  • çok teşekkür ederim arkadaşım.
    aracın fiyatı 59.800 artı olarak 600 ytl özel plakaya verdik yani 60.400'e mal oldu.
  • ya çok yüksek şu anda 2.elde temiz araçlar 45 en fazla 50 bin arası .....
    2. el çok düştü ya nolacak bu işin sonu alırken altın diye alıyoruz satarken teneke diye satıyoruz çok kötü
  • doğru aslında bende temiz bir ikinci el alma taraftarıydım hatta internetten bulduğum bir iki tanesine gidip bakmıştım dedem için ama dedem sonradan almışken sıfır alalım dedi bizde aldık.zaten Allah kaza bela vermezse inşallah, 4-5 sene biner sanırım.
  • vito ların yeni modelleri var 3.3 brabus roket gibi ama transporter da iyi oda çok hız
  • aracın motor kaputunu açıp bakınca motorun arkasından yere inen kocaman bir hava kanalı gördüm
    içerisinden bir köpek bile geçebilir bunun hikmeti nedir motora giren havayı yolamı aktariyor? yada
    araç içi ses konusunda yardımcımı oluyor?
    130ps 350torku 6ileri vitesiile uzunyolda keyifli sürüşler sunuyor eski karavelleye göre yokuşlarda
    30km daha hızlı 5 vites 160km hız çakallı rampasını sarıyor afferin sana vw
  • arkadaşlar bizdede var 1 senedir kulanıyoruz süper arac araba bi kere süratlı konforlu ve içi geniş eyer kalamalık bi aliesiniz tamm size göre arka camlara filimde cekersiniz araba cok güsel gözüküyor.
  • işte böyle bi araç :)
    quote:

    Orjinalden alıntı: SweetBoyJNR

    geçen paralı yolda 160 la gidoz arkadan caravelle son gaz gelmiş selek yapıo :D nası bi araçtır bu bide minübüs olcak
  • arabayı kaça aldınız birde comfortline mi niye siyah aldınız keşke gümüş gri alsaydınız
  • merhaba arkadaşlar ben foruma yeni üye oldum. Bizde 2006 model citvan 105ps t5 var. Arabayı biraz zorladığın zaman yada 140 150 hız yaptınmı bi süre sora yol bilgisayarından suyun (antifirizin) bittiğine dair uyarı veriyor. Su koydurmaktan yoruldum artık servise götürdük bişey bulamadılar. Bu normal bi durum değil Her zaman 90 la gidememki her yere. Biraz bassan 100 km sora su atıyor yol bilgisayarından ışık yanıyor. Su deposunun kapağı çatlaktır dediler onu değiştirdik yine düzelmedi. Ne yapabiliriz bilgisi olan yada başından geçen arkadaşlar varsa yardımcı olurmusunuz? Bi kaç kez ışıkta kapışmam olmuştu ve arabayı sıkıştırmıştım Ondan önce böyle sorun yoktu Acaba onunla alakası varmıdır
  • Bu da bizim 1 sene önce almış olduğumuz yer Uçağı Caravelle 2.5 174 PS ABT Triptronic V.I.P









    V.I.P 1

    V.I.P 2

    V.I.P 3

    V.I.P 4

    V.I.P 5
  • ABT yapıyor ya allah kazasız belasız kullandırsın hocam
  • beyler s.a size bir sorum var nolursunuz bana yardım edin Allah rızası için.Şimdi bizde transporter TDİ 130 hp den var.Traşa gitmek için aldım ve gıderken farkettım kı debriyajda bir problem var.Neyse geldım eve tam park ederken arabanın altından tttttaaaaaakkkkkk diye bir ses geldi.Arabayı vıtese geçiriyorum debrıyajdan cekıyorum ayagımı araba oldugu yerde duruyor.Yaklasık 4-5 defa denedım milim hareket etmedi.Nolur bir bilgisi olan varsa bana yardım etsin.
  • Arkadaşlar herkese merhaba. İstanbul Buluşmasını gördükten sonra Ankara buluşması düzenleyelim diyerekten bir işe giriştik. Katılmak isteyen arkadaşlara duyrulur.

    http://forum.donanimhaber.com/m_29459192/tm.htm
  • quote:

    Orjinalden alıntı: transporter mağduru

    beyler s.a size bir sorum var nolursunuz bana yardım edin Allah rızası için.Şimdi bizde transporter TDİ 130 hp den var.Traşa gitmek için aldım ve gıderken farkettım kı debriyajda bir problem var.Neyse geldım eve tam park ederken arabanın altından tttttaaaaaakkkkkk diye bir ses geldi.Arabayı vıtese geçiriyorum debrıyajdan cekıyorum ayagımı araba oldugu yerde duruyor.Yaklasık 4-5 defa denedım milim hareket etmedi.Nolur bir bilgisi olan varsa bana yardım etsin.



    abi debriyaj balatası bitmiş geçmiş olsun diyorum iyikide evin önünde bitmiş akıllı araba bu taransporter sahibini hiç üzmez canımm

  • para sıkışmış garantisi yoksa özel serviste yaptır
  • Benim hayalimde bir caravelle şekli var bilmem ama bana katılırmısınız:

    öncelikle koltuk yüksekliği aşağı alınmalı 280 mm olmalı (tabi ön göğüs yüksekliği aşağı indirilmeden) tam otomobil havası verilmeli göğüs aynı ölçüsünde kalmalı. direksiyon açısı çok yukarıda ,yani dolmuş direksiyonu gibi çok zahmetli ve yorucu.
    Direksiyon mili uzun boyluların ayağına inip binerken çarpma riski veriyor neden bu kadar büyük kabini olan üstelik ticari olarakta kullanılan bu araçlar ortepedik değil aslında bunlar yoruculuğu minumuma indirmek için şart sürücü kabinde rahat ve efor sarfetmemeli küçük otomobillerde bile varken bu oturma pozisyonları neden caravelle yada transporterde yok üstelik ölçüler müsait ,vw toureg deki direksiyon ve oturma pozisyonu caravelle ve transporterede yansıtılsa muhteşem olur. motora gelince bence motor 6 silindirli kelebek olmalı.
    bu ağırlıktaki bir aracın mutlaka arkadan itişli olması lazım çünkü motor gücü yere aktarmakta zorlanıyor sonra ne sürüş zevki ne ön takım ne akis nede şanzıman kalıyor! frenler çok yetersiz ısınınca zayıflıyor malesef. donanım olarak sanruf navigasyon ve yeni dsg şanzıman kesinlikle süper olur. uzun ve kısa şase arasında bir model seçeneği daha olsa iyi olur çünki uzun şase ve kısa şase arasında olan bir model daha kesinlikle şart. çift sürgülü kapı bunlar olmazsa olmaz. sizce mümkün olmayan şeylermi istiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.