Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (541. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: truva1975
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.396
Cevap
569
Favori
2.004.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 539540541542543
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TTnet le gecmise gidiyoruz Gelecek TTnet le bize haram
  • 12 Ay TTNET ALO (THK) Ücretsiz Kampanyası (12 Ay Taahhütlü)_İkna bundan yararlanıyorum,Martın sonunda bitiyor,ne yapmalıyım arkadaşlar?
  • Hizmetten memnunsan; Bitince tekrar git müdürlüğe indirim veya kampanya iste. 5 TL'ye düşürüyorlar TTnet Alo'yu 12 ay taahhütle.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fasakasa

    Çarşamba günü 3lü avantaj tarifesine geçmiştim 20mbps hipernetli olana. Hız henüz yükselmedi 7gün içinde geçiş sağlanır diyorlar . Ama asıl sorunum başka. Malum yeni modem verdiler onu kurduk. İlk aldığım gün telefonumun wifi bağlantısı sürekli kopuyordu. Takip eden günlerde telefonda şükür yok ancak bu sefer de laptopumun bağlantısı kopuyor. Yanımda 1 laptop daha var onun ve telefonun bağlantısında sorun yok benim kullandığım cihaz kopuyor. Tekrar bağlantı yapmak gerekiyor sorun gider falan diyerek. Önceki modemde böyle bir şey hiç olmadı tesadüf müdür anlamadım da. Neyse ben de en son kızıp kabloyu bağladım kendim laptopumla modem arasında kablolu kullanıyorum şimdi. Benzer durum yaşayan oldu mu ? Bana verilen modemin markası ZTE, önceden AirTies vardı.

    aynı sorun bende de vardı sorun modemden kaynaklanıyor. ben yetkili servise gönderip değişim sağladım. ama alalı 1 haftayı geçmediyse, değiştirin aldığınız yerden. hatta w300 dü modeli sanırım. Not: zte kadar dandik modem yok
  • 8LIMITSIZ (adil kullanım noktası olmayan) paketinde de indirim yapıyorlar mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avcılar Türk Telekom Müdürlüğüne çalışmam nedeniyle annem gitti. TTNET 3'lü Avantaj Kampanyasına geçiş yapmak istiyorduk. Daha önceden 9 aylık ikna kampanyası taahhütü bitmişti. İkna odasındaki memure hanım Ocak 2'sinde geçiş yapabileceğini belirtmiş. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldu mu? Keyfi bir uygulamamı yapıyor yoksa.
  • Telekom yine sömürmeye devam ediyor!

    Şu anda fiber için en avantajlı paket 3’lü avantaj paketi. Aylık yaklaşık olarak 56 TL oluyor. Taahhüt bittiğinde ise Tarife 69 TL, Telefon sabit ücret 15 TL, yalın internet seçerseniz 28 TL oluyor. Bu durumda sizi telefona mecbur kılıyor. Taahhüt sonrası en ucuz 74 TL fatura ödemek zorunda kalıyorsunuz.


    Şimdi Superonline tarifelerine de baktım o da 24 ay taahhütlü 74 TL istiyor. Bir ara 24 ay taahhütlü 49 TL’ydi. Birlikte Türk halkını sömürmeye devam. Rekabet olmazsa böyle oluyor, birini seçmeye mahkumsunuz, sitenizde ya ttnet vardır ya da Superonline. İkisi de kazıklarım diyor.
  • 2 Ay Ücretsiz 10 Ay İndirim Kampanyası_ Modemsiz 15/10/2014 15/10/2013

    İnternet Paket Bilginiz ULTRANET LIMITSIZ (NH)
    Paketinizde Sunulan Ücretsiz Ürün ve Servisler WiFi Aylık 600 dk Ücretsiz
    ULTRANET LIMITSIZ (NH)
    TTNET Güvenlik McAfee VirusScan
    Aile Koruma Sifresi
    2 Ay Ücretsiz 10 Ay İndirim Kampanyası (Modemsiz) İndirim Taahhüdü

    hattım hipernet destekliyor..

    şuan 65tl geliyor telefon hariç telefon türk telekom da hala.

    benim için hangisi uygun arkadaşlar şimdi telekoma gidicem hangilerine başvurabilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christopher Moltisanti -- 16 Aralık 2013; 12:00:45 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hacıtitrettin

    İlk mesaj karışık olduğu için buradan sormak istedim, 2 ay ücretsiz 10 ay 44 tl kampanyasına dahil olmuştum 2 sene taahhütle. 10 ay indirim ocak ayında sona eriyor ve daha sonra normal 8mbit netlimitsiz tarifesinin fiyatı ile devam edecek.


    Daha 12 ay taahhüt var, net limitsiz yeni yılla beraber 67 lira olacak. Ekstradan telefon faturası da geliyor. Bu durumda iptal bölümünden hangi indirimlerden yararlanabilirim, taahhütü bitmeden ve ceza ödemeden ikna kampanyaları sonucu indirim alanlar var mıdır? Durumlarını yazarlarsa sevinirim. Tivibu ve TTnet Alo'dan da faydalanmak istiyorum.


    +1
  • 9 ay 44 TL NETLİMİTSİZ İKNA Kampanyası (TAAHHÜTSÜZ - Yalnızca Türk Telekom Ofisi İPTAL bölümünden alınabilir.)
    Taahhütü devam eden ve NETLİMİTSİZ (8 Mbps’e kadar hızlı, 50 GB adil kullanım kotalı, 50 GB “download” dan sonra hızın 3 Mbps’e düştüğü limitsiz internet) kullanmak isteyen mevcut aboneler, NETLİMİTSİZ paketini 9 aylığına TAAHHÜTSÜZ olarak 44 TL'den alabilirler. Beraberinde yukarıda yazılı TTNET Alo THK kampanyası da alınabilir. (TT sabit hat ile internet aboneleri için)
    [Taahhütü bitmiş veya taahhütü olmayan mevcut aboneler de TAAHHÜTSÜZ olan bu kampanyayı alabilirler; ama 9 ay yerine 12 ay indirim istenirse 12 ay taahhütlü bir kampanya seçmek daha mantklı olacaktır.]

    9 ay 49 TL ULTRANET LİMİTSİZ İKNA Kampanyası (TAAHHÜTSÜZ - Yalnızca Türk Telekom Ofisi İPTAL bölümünden alınabilir.)
    Taahhütü devam eden ve ULTRANET LİMİTSİZ (16 Mbps’e kadar hızlı, 50 GB adil kullanım kotalı, 75 GB “download” dan sonra hızın 3 Mbps’e düştüğü limitsiz internet) kullanmak isteyen mevcut aboneler, ULTRANET LİMİTSİZ paketini 9 aylığına TAAHHÜTSÜZ olarak 49 TL'den alabilirler. Beraberinde yukarıda yazılı TTNET Alo THK kampanyası da alınabilir. (TT sabit hat ile internet aboneleri için)
    [Taahhütü bitmiş veya taahhütü olmayan mevcut aboneler de TAAHHÜTSÜZ olan bu kampanyayı alabilirler; ama 9 ay yerine 12 ay indirim istenirse 12 ay taahhütlü bir kampanya seçmek daha mantıklı olacaktır.]

    veya

    12 Ay İndirim Fırsatı Kampanyası (31.12.2013 - 49 TL - NET/ULTRANET/HİPERNET/FİBERNET - 12 ay taahhütlü - Taahhütü devam eden mevcut aboneler de alabilir.)
    Kampanya Ana Sayfası: http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/12-Ay-Indirim-Firsati-Kampanyasi.aspx
    Kampanya SSS Sayfası: http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/sss/Sayfalar/12-Ay-Indirim-Firsati-Kampanyasi.aspx
    Kampanya Taahhütnamesi: http://www.ttnet.com.tr/bireysel/destek/internet/SozlesmeVeTaahhutnameler/12-ay-indirim-firsati-taahhutname.pdf

    bir de

    TTNET Alo THK Kampanyası (5 TL - 12 ay taahhütlü - Yalnızca Türk Telekom Ofisi'nden alınabilir.)
    TTNET Alo, TTNET'in Türk Telekom santralleri üzerinden sabit telefon erişim hizmetini sunmasıdır. Bu kampanya ile TTNET Alo'ya 12 ay taahhüt vererek "TTNET Alo Aylık Sabit Ücret 15 TL" yerine aylık 5 TL ödeyebilirsiniz.
    *TTNET Alo Konuştukça Öde paketi seçildiğinde yalnızca 5 TL sabit ücret ödenir, diğer dakika paketleri için: http://www.ttnet.com.tr/bireysel/Telefon/ttnetalo/Sayfalar/Sabit-Ses-Hizmeti.aspx
    **TT sabit hat numaranız değişmeden TTNET Alo'ya kesintisiz geçiş yapabilirsiniz.
    ***TTNET Alo hizmeti TTNET internet hizmetiyle birlikte verilmektedir. TTNET internet hizmeti iptal edildiğinde TTNET Alo hizmeti de iptal olacaktır. TTNET Alo hizmeti iptal edildiğinde TTNET internet hizmeti de iptal olacaktır.
    ****avea'nın Cepte Bayram paketlerine abone olanlar taahhütleri bitmeden telefonlarını TTNET Alo'ya taşımasınlar.
    *****TT sabit hat aboneliğinize ait bir taahhüt varsa TTNET Alo’ya geçmeniz hâlinde TT’nin hattınıza sağladığı indirimleri ceza olarak ödemek zorunda kalırsınız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: korcerrah

    6 ay %50 indirim Kampanyası (TAAHHÜTSÜZ - İPTAL başvurusu sonrası teklif edilir.)
    Taahhütü bitmiş mevcut aboneler, Türk Telekom Ofisi veya TTNET bayilerine yaptıkları İPTAL başvurusu sonrası aranarak 6 aylığına TAAHHÜTSÜZ olarak %50 indirim alabilirler.


    Hocam yukarıdaki paketi alabilir miyim. iTelefonuda iiptal ettirmek istiyorum ama. direk sadece yarı yarıya internet paresı ödeyip yalın internet kullanabilir miyim ?

    örneklerde bir arkadaş yazmış ankaradaki ulustan aldım demiş. bir de kırtasıye seti hediye etmişler demiş. eğer bu genel bir uygulamaysa hemen gideyim... (ilk mesajda yazıyor)

    Lütfen yardım ederseniz çok sevinirim.

    Telefonu iptal ettirsen de 15 TL yalın internet ücreti ödeyeceksin. 31,5+15=46,5 TL Hem son zamanlarda yapılan dönüşümlerde gördüğüm kadarıyla (sabit hattan yalın internete geçiş) bir haftadan fazla internetsiz kalabilirsin.

    Türk Telekom sabit telefonu TTNET Alo'ya taşımak daha mantıklı. 12 ay taahhütle telefon için 5 TL sabit ücret ödersin. 6 ay sonra interneti iptal etmek istediğinde ise 10*6=60 TL fazladan ücret öder, kapatırsın.

    Ya da 6 ay %50 indirim bittikten sonra interneti HAZIRNET'e dönüştürür ve kalan 6 ayda, ayda 5 TL ödersin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Weezer

    Ben Şubat 2013 'de netlimitsiz + konustukca öde ye gecmistim. Yani telefonu gündüz kullanmıyorum aksam 7 den sonra bedava o zaman kullanıyorum. Bir nevi telefon parası vermiyorum. Her ay 50 TL ödüyordum. Fakat taahüt 1 sene mi yoksa 2 sene mi hatirlayamadim. Bitmeden uygun bir tarife bulmak lazım. Eve bir kağıt yollamışlar 67 TL olacak diye 2014 den itibaren fakat taahütlüler , sozlesme süresi bitene kadar aynı fiyattan yararlanacak diye.

    https://onlineislemmerkezi.ttnet.com.tr/ttnetwsci/abone/AboneListe.do?method=kampanyaliabone
    https://onlineislemmerkezi.ttnet.com.tr/ttnetwsci/abone/AddOnAlis.do?method=satinalinan

    Bu sayfalarda neler yazıyor?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar geçen sene HBA_HİPERNET LİMİTSİZ (20 mbps'ye kadar) kampanyasından yararlanmıştım. Bugün gidip tekrar taahhüt yenileticem. İlk sayfaya göre hipernet 20mbps'ye kadar olan 3'lü avantaj paketini almayı düşünüyorum. Bunun dışında önereceğiniz bir paket var mı?

    Birde geçen sene Tivibuyu almadan da oluyordu. Bu kampanyada böyle bir durum var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ycan_yontem -- 16 Aralık 2013; 14:53:32 >
  • İsterseniz Tivibu olmadan veriyorlar. Yalnız 3lü avantajı taahhüt devam ederken başvuru kabul etmiyorlar. Taahhütünüzün bittiginin ertesi günü gitmeniz lazım.
  • 14/12/2013 tarihinde taahhütlerim bittiği için TTNET bayisine gidip İPTAL başvurusunda bulundum ve bugün TTNET'ten aradılar. ULTRANET LİMİTSİZ için (NETLİMİTSİZ'de de geçerliymiş) 6 ay %50 indirim teklif ettiler. Bir de zaten TTNET Alo abonesi olduğum için 12 ay taahhütle sabit ücreti 15 TL'den 5 TL'ye düşürttüm. İnternet+telefon 6 aylığına 34,5+5=39,5 TL ödeyeceğim. Sonrasında da bir 9 ay İndirim alır ya da interneti tamamen kapattırırım.


    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinerfru kullanıcısına yanıt
    Aslında insiyatifinde çalışanın. Elinde tutup ertesi gün sisteme işliyor. Benim ürünü öyle yaptılar sağolsunlar. Vdsl geçince 2 gün netsiz kaldım ama değdi :) Hattım koptu tt den elaman gelip 1dk yapıp gitti.




  • 69TL lik fatura ödüyoruz. Fiyat artacağına dair mektup bize de geldi. Acaba hangi tarihte fiyat artar? 23/12/2013 tarihinde taahüt bittiğini müşteri hizmetleri söyledi.
    NETLİMİTSİZ Plus İndirimli Fiyat Kampanyası 12/03/2014 tarihinde bitiyor. Yani biz bu tarihe kadar 69TL ödeyeceğiz değil mi? Yoksa taahhüt bittiğinde mi fiyat artar?
  • Ebrar21 E kullanıcısına yanıt
    NETLİMİTSİZ Plus İndirimli Fiyat Kampanyası'nın indirimi 12/03/2014 tarihinde biteceğinden, bu tarihe kadar 69 TL ödeyeceksiniz.
  • arkadaşlar ben 8mbe kadar 6gb tarifesindeyim daha sonra bulunduğumuz yere fiber gelmiş ücretsiz bizi fibernet 6gb a geçirdiler.Bende geçen sene yani 8 ekim 2012 de 2 ay bedava 10 ay indirimli 2 sene taaahüt kampanyasına girdim.Şimdi 6gb internet yetmez oldu sizce ne yapmalıyım şu 3lü avantaj tarifesine geçirirlermi limitsiz istiyorum taahütüm varken ne olur? taahütümü mü uzatırlar yoksa geçirmezlermi hangi fiyattan olurum yılbaşından zamdan önce geçersem bana faydası olur mu?
    https://store.donanimhaber.com/10/c4/a1/10c4a12b2d5fd8797dd015b1c1732a66.jpg
  • geniusm38 G kullanıcısına yanıt
    Sen iptal bölümüne git. Orada birşey yaparlar.
  • 
Sayfa: önceki 539540541542543
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.