Şimdi Ara

COK ACIL OUTLOOK MAIL GONDERMIYOR AMA ALIYOR.cok onemlı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar sırketteyım gondermem gereken cok onemlı maıller var.
    daha dun formatladım. lan baglantısıyla ınternet kullanıyoruz sırkette.

    offıce 2003 var outlookta sorun yasıyorum kımseye maıl atamıyorum. kendı kendıme atınca gelıyor.baska hıc kımseye gıtmıyor.
    soyle bır hata verıyor


    quote:

    Undeliverable: deneme deneme deneme
    System Administrator
    Your message did not reach some or all of the intended recipients.

    Subject: deneme deneme deneme
    Sent: 24.04.2006 12:34

    The following recipient(s) could not be reached:

    'xxxx@gmail.com' on 24.04.2006 12:34
    553 sorry, that domain isn't in my list of allowed rcpthosts (#5.7.1)







  • firewall varmı ondan kaynaklanıyor olabilir
  • kav 6 var ama su an kapalı.tamamen kapattım oyle denıyorum
    xp orjınal fırewallı var. ama gelen maıllerı alabılıyorum
    edit : fire wallı kapattım hala bı degısıklık yok.kav da 6 da kapalı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *AXI* -- 24 Nisan 2006; 12:46:48 >
  • Mail sunucumuz Müşterilerimizin dışında, mail server üzerinden spam ve izinsiz posta gönderilmemesi için yapılandirilmistir. mail gönderebilmeniz için outlook express programında "Araçlar > Hesaplar > Posta > Email adresinizin özelliklerine girip > Sunucular > Sunucum kimlik doğrulaması gerektiriyor u işaretlemeniz yeterlidir.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: slayt75

    Mail sunucumuz Müşterilerimizin dışında, mail server üzerinden spam ve izinsiz posta gönderilmemesi için yapılandirilmistir. mail gönderebilmeniz için outlook express programında "Araçlar > Hesaplar > Posta > Email adresinizin özelliklerine girip > Sunucular > Sunucum kimlik doğrulaması gerektiriyor u işaretlemeniz yeterlidir.



    kardes ne demek ıstedıgını anladım ama 2003 sunucu dogrulamasını bulamadım
    hesaplarımda yok
  • outlook express programında "Araçlar > Hesaplar > Posta > Email adresinizin özelliklerine girip > Sunucular > Sunucum kimlik doğrulaması gerektiriyor u işaretlemeniz yeterlidir.
  • aynı sorun bende de olmuştu. outlook programını açtığınızda araçlardan hesaplar seçeneğini işaretleyin. Açılan pencerede oluşturulmuş hesaplar görülür. Onlardan hangisini kullanıyorsanız işaretleyip sağ tarafta özellikleri seçin. Yeni açılan pencerenin sol üst menüsünden Genel menüden e posta kısmına o e posta adresini yaz. Aşağıda posta alırken ve eşitlerken bu hesabı dahil et seçeneğini işaretle. Üstteki ikinci Sunucular menüsünde ise en alttaki sunucum kimlik doğrulaması gerektiriyor seçeneğini işaretle. Yanındaki Ayarlara tıkladıktan sonra Gelen posta ile aynı ayarları kullan seçeneğini işaretleyip tamam diyerek çık.
  • hocam cok teşekkürler..bu sorunu google da arattım ve siz çıktınız karşıma ve kolayca sorunumu hallettimm...teşekkür etmek istedim..sizler sayesinde dünya daha güzel gercekten en azından cebimden bi 50 tl çıkmadı...şimdi aç kurtlar var piyasada bir sey soruyorsunuz hemen 40 eur artı kdv diyorlar...istanbul bilişimden bir notebook almıştım garantisi hala devam ediyor...telefon açıp bi recovery için destek istedim ..getirin biizim burda bakmamız gerekiyor dediler olur dedim ha dedi gelirken 40 eur yu getirmeyi unutmayın dediler...ayıp yaw insaf yaw sizden 1600 usd a notebook alayım 40 eur daha isteyin...sizden alış veriş yapmamak lazımmış :(
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dgsturgay

    hocam cok teşekkürler..bu sorunu google da arattım ve siz çıktınız karşıma ve kolayca sorunumu hallettimm...teşekkür etmek istedim..sizler sayesinde dünya daha güzel gercekten en azından cebimden bi 50 tl çıkmadı...şimdi aç kurtlar var piyasada bir sey soruyorsunuz hemen 40 eur artı kdv diyorlar...istanbul bilişimden bir notebook almıştım garantisi hala devam ediyor...telefon açıp bi recovery için destek istedim ..getirin biizim burda bakmamız gerekiyor dediler olur dedim ha dedi gelirken 40 eur yu getirmeyi unutmayın dediler...ayıp yaw insaf yaw sizden 1600 usd a notebook alayım 40 eur daha isteyin...sizden alış veriş yapmamak lazımmış :(

    Bu kadar cebinde akrep olmasın dostum.. 1600 USD'lik mal aldığın için, gerekirse adam kıçındaki donu da yıkayacak yani öyle mi? Garanti kapsamı sorumluluğu dışındaki işler için para isteyince kötü oluyor yani öyle mi? Doktora gidince adam "ağzını aç, a de" diyor 150 -200 lirayı kesiyor.

    Ya işi öğren ya da bilen kişinin hakkını ver! Adam gelmeden önce, bir şekilde bedeli karşılığında işi yapabileceğini ve fiyatını söylemiş. Herkese hırsız muamelesi yapmaya utanır insan biraz!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakist -- 9 Ekim 2011; 19:54:55 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.