Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar Tüm Ürünlerde %30 indirim (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
744
Cevap
5
Favori
48.334
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bu hafta orj. ps3 için fifa 13 almak istiyorum vatan da 135 tl ye düşüyor uygun mu? yoksa daha uygun bulabilir miyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhnx -- 24 Kasım 2012; 8:31:38 >
  • AMD işlemciler sitedeki kadar mı yoksa mağazalarda çeşit bulabilir miyiz ?

    Aradığım modeller, pIIx4 955 ve aşağısı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OnrbK

    AMD işlemciler sitedeki kadar mı yoksa mağazalarda çeşit bulabilir miyiz ?

    Aradığım modeller, pIIx4 955 ve aşağısı


    Phenom II serini çoktandır vatanda yok artık bulmanızda zor
  • 2 tb WD hdd 210 lira bu nasıl indirim!!!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

    quote:

    Orijinalden alıntı: OnrbK

    AMD işlemciler sitedeki kadar mı yoksa mağazalarda çeşit bulabilir miyiz ?

    Aradığım modeller, pIIx4 955 ve aşağısı


    Phenom II serini çoktandır vatanda yok artık bulmanızda zor

    Yapma be hocam, goldun sitesinde görünüyor 2 tane, stokta var mıdır acaba ?

    Şimdi fx serisine gireyim desen başta ana kart olmak üzere, rami var hdd si var çok pahalıya patlar.Sadece ekran kartı ve işlemcide revizyona gideyim diyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

    quote:

    Orijinalden alıntı: bluerdem

    Hala göndermek zorundalar, mahkemeye veririm filan diyenler var da o siparişleri verirken hiç okumadan tik atıp geçtiğiniz satış sözleşmesini merak edip okudunuz mü acaba?????

    Okuduk kardeşim al sende oku

    quote:

    MADDE 2- KONU

    İşbu sözleşmenin konusu, ALICI'nın SATICI'ya aitwww.vatanbilgisayar.com internet sitesinden elektronik ortamda siparişini yaptığı aşağıda nitelikleri ve satış fiyatı belirtilen ürünün satışı ve teslimi ile ilgili olarak 4077 sayılı Tüketicilerin Korunması Hakkındaki Kanun ve Mesafeli Sözleşmeleri Uygulama Esas ve Usulleri Hakkında Yönetmelik hükümleri gereğince tarafların hak ve yükümlülüklerinin saptanmasıdır.

    MADDE 3- SÖZLEŞME KONUSU ÜRÜN

    3.1- Ürünlerin Cinsi ve türü, Miktarı, Marka/Modeli, Rengi, Vergiler Dahil Satış Bedeli (adet x birim fiyat olarak) aşağıda belirtildiği gibidir.

    Ürün Miktar Birim Fiyat KDV Dahil Tutar
    P8Z77-V PRO Intel Z77 Soket 1155 DDR3 2560MHz SATA 3.0 USB 3.0 HDMI&DVI Anakart 1 299,00 USD 640,37 TL

    Ödenecek Toplam Tutar: 4,80 TL
    3.2- Ödeme Şekli: Kredi Kartı Tek Ödeme* ile

    •Yukarıdaki bölümde bankanıza iletilecek sipariş toplamının kaç taksitle ödeneceği bilgisi bulunmaktadır.

    •Bankanız kampanyalar düzenleyerek sizin seçtiğiniz taksit adedinin daha üstünde bir taksit adedi uygulayabilir, taksit öteleme gibi hizmetler sunulabilir. Bu tür kampanyalar bankanızın inisiyatifindedir ve şirketimizin bilgisi dâhilinde olması durumunda sayfalarımızda kampanyalar hakkında bilgi verilmektedir.

    •Kredi kartınızın hesap kesim tarihinden itibaren sipariş toplamı taksit adedine bölünerek kredi kartı özetinize bankanız tarafından yansıtılacaktır. Banka taksit tutarlarını küsurat farklarını dikkate alarak aylara eşit olarak dağıtmayabilir. Detaylı ödeme planınızın oluşturulması bankanız inisiyatifindedir.

    •Havale ile yapacağınız alışverişlerinizde 3 iş günü içinde ödemesini yapmadığınız siparişiniz sistemimiz tarafından iptal edilecektir. Bu duruma ortaya çıkacak sorumluluklar müşteriye aittir.

    3.3- Diğer yandan vadeli satışların sadece Bankalara ait kredi kartları ile yapılması nedeniyle, alıcı, ilgili faiz oranlarını ve temerrüt faizi ile ilgili bilgileri bankasından ayrıca teyit edeceğini, yürürlükte bulunan mevzuat hükümleri gereğince faiz ve temerrüt faizi ile ilgili hükümlerin Banka ve alıcı arasındaki kredi kartı sözleşmesi kapsamında uygulanacağını kabul, beyan ve taahhüt eder.

    3.4 - 75 TL ve üzeri alışverişlerde ALICI ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilmektedir. Verilen sipariş kampanya dönemlerinde 10 gün içinde kargoya teslim edilir ve kampanyalı siparişlerin kargo ücreti ALICI tarafından ödenir. Sipariş edilen ürünün ebat ve ağırlığına bağlı olarak farklılık göstermekle birlikte, ortalama kargo bedeli paket başına 10 TL'dir.

    Henüz yurtdışına ve KKTC'ye hizmetimiz olmadığı için, Yurt dışından gelecek siparişler kabul edilmeyecektir.

    MADDE 4 - GENEL HÜKÜMLER

    4.1- ALICI,www.vatanbilgisayar.com internet sitesinde sözleşme konusu ürünün temel nitelikleri, satış fiyatı ve ödeme şekli ile teslimata ilişkin ön bilgileri okuyup bilgi sahibi olduğunu ve elektronik ortamda gerekli teyidi verdiğini beyan eder.

    ALICI; bu sözleşmeyi elektronik ortamda teyit etmekle, mesafeli sözleşmelerin akdinden önce, Satıcı tarafından tüketiciye verilmesi gereken adres, siparişi verilen ürünlere ait temel özellikler, ürünlerin vergiler dahil fiyatı, ödeme ve teslimat bilgilerini de doğru ve eksiksiz olarak edindiğini teyid etmiş olur.

    4.2- Sözleşme konusu ürün, yasal 30 günlük süreyi aşmamak koşulu ile her bir ürün için ALICI'nın yerleşim yerinin uzaklığına bağlı olarak internet sitesinde ön bilgiler içinde açıklanan süre içinde ALICI veya gösterdiği adresteki kişi/kuruluşa teslim edilir.

    4.3- Sözleşme konusu ürün, ALICI'dan başka bir kişi/kuruluşa teslim edilecek ise, teslim edilecek kişi/kuruluşun teslimatı kabul etmemesinden SATICI sorumlu tutulamaz.

    4.4- Kargo firmasının, ürünü ALICI'ya teslimi aşamasında karşılaşacağı her türlü sorun nedeniyle, siparişi verilen ürünün ALICI'ya teslim edilememesinden dolayı SATICI sorumlu tutulamaz.

    4.5- SATICI, sözleşme konusu ürünün sağlam, eksiksiz, siparişte belirtilen niteliklere uygun ve varsa garanti belgeleri ve kullanım kılavuzları ile teslim edilmesinden sorumludur.

    4.6- SATICI, sözleşmeden doğan ifa yükümlülüğünün süresi dolmadan ALICI'ya eşit kalite ve fiyatta farklı bir ürün tedarik edebilir.

    4.7- SATICI, sipariş konusu ürün veya hizmetin yerine getirilmesinin imkânsızlaşması halinde (tedarikçi firmadan ürünün hiçbir şekilde tedarik edilememesi durumu) sözleşme konusu yükümlülüklerini yerine getiremezse, bu durumu, sözleşmeden doğan ifa yükümlülüğünün süresi dolmadan tüketiciye bildirir ve ALICI'ya eşit kalite ve fiyatta farklı bir ürün tedarik edebilir.

    4.8- Sözleşme konusu ürünün teslimatı için işbu sözleşmenin imzalı nüshasının SATICI'ya ulaştırılmış olması ve bedelinin ALICI'nın tercih ettiği ödeme şekli ile ödenmiş olması şarttır. Herhangi bir nedenle ürün bedeli ödenmez veya banka kayıtlarında iptal edilir ise, SATICI ürünün teslimi yükümlülüğünden kurtulmuş kabul edilir.

    4.9- Ürünün tesliminden sonra ALICI'ya ait kredi kartının ALICI'nın kusurundan kaynaklanmayan bir şekilde yetkisiz kişilerce haksız veya hukuka aykırı olarak kullanılması nedeni ile ilgili banka veya finans kuruluşun ürün bedelini SATICI'ya ödememesi halinde, ALICI'nın kendisine teslim edilmiş olması kaydıyla ürünün 3 gün içinde SATICI'ya gönderilmesi zorunludur. Bu takdirde nakliye giderleri ALICI'ya aittir.

    4.10- SATICI mücbir sebepler veya nakliyeyi engelleyen hava muhalefeti, ulaşımın kesilmesi gibi olağanüstü durumlar nedeni ile sözleşme konusu ürünü süresi içinde teslim edemez ise, durumu ALICI'ya bildirmekle yükümlüdür. Bu takdirde ALICI siparişin iptal edilmesini, sözleşme konusu ürünün varsa emsali ile değiştirilmesini ve/veya teslimat süresinin engelleyici durumun ortadan kalkmasına kadar ertelenmesi haklarından birini kullanabilir. ALICI'nın siparişi iptal etmesi halinde ödediği tutar 10 gün içinde kendisine nakden ve defaten ödenir. ALICI'nın kredi kartı ile yaptığı ödemelerde ise, ürün tutarı, siparişin ALICI tarafından iptal edilmesinden sonra 10 gün içerisinde ilgili bankaya iade edilir. Bu tutarın bankaya iadesinden sonra ALICI hesaplarına yansıması tamamen banka işlem süreci ile ilgili olduğundan, ALICI, olası gecikmeler için SATICI'nın herhangi bir şekilde müdahalede bulunmasının mümkün olamayacağını ve SATICI tarafından kredi kartına iade edilen tutarın banka tarafından ALICI hesabına yansıtılmasının ortalama 2 ile 3 haftayı bulabileceğini şimdiden kabul etmektedir.

    MADDE 5- CAYMA HAKKI

    ALICI, sözleşme konusu ürünün kendisine veya gösterdiği adresteki kişi/kuruluşa tesliminden itibaren 7 gün içinde malı redederek cayma hakkına sahiptir. Tüketicinin cayma bildiriminin satıcıya ulaştığı tarihten itibaren 10 gün içinde ürün bedeli ALICI'ya iade edilir.(bkz Mesafeli Sözleşmeler Hakkında Yönetmelik madde 9/2) Cayma hakkı nedeni ile iade edilen ürünün kargo bedeli SATICI tarafından karşılanır.

    Tüketicinin hiçbir hukuki ve cezai sorumluluk üstlenmeksizin ve hiçbir gerekçe göstermeksizin malı teslim aldığı veya sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren yedi gün içerisinde malı veya hizmeti reddederek sözleşmeden cayma hakkının var olduğunu ve cayma bildiriminin satıcı veya sağlayıcıya ulaşması tarihinden itibaren malı geri almayı taahhüt ederiz.

    Kanunen cayma hakkı tüketiciye tanınmış bir hak olup tüzel kişiler, şirketler Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun'a göre tüketici vasfında olmayacağından bu haktan yararlanmaları mümkün değildir. Bu şirketlerde ürünlerin iadesi ancak İLGİLİ FİRMANIN İADE ONAYI VERMESİ SONRASINDA iade faturasının kesilerek teslimi ile mümkün olmaktadır.

    Cayma hakkının kullanılması için 7 günlük süre içinde SATICI'ya faks veya eposta ile bildirimde bulunulması ve ürünün 6. madde hükümleri çerçevesinde kullanılmamış olması şarttır. Bu hakkın kullanılması halinde,

    a) 3. kişiye veya ALICI'ya teslim edilen ürünün faturası, (İade edilmek istenen ürünün faturası kurumsal ise, iade ederken kurumun düzenlemiş olduğu iade faturası ile birlikte gönderilmesi gerekmektedir. Faturası kurumlar adına düzenlenen sipariş iadeleri İADE FATURASI kesilmediği takdirde tamamlanamayacaktır)

    b) 7 günlük süre içerisinde iade edilecek ürünlerin kutusu, ambalajı varsa standart aksesuarları ile birlikte eksiksiz ve hasarsız olarak teslim edilmesi gerekmektedir. Bu belgelerin SATICI'ya ulaşmasını takip eden 10 gün içinde ürün bedeli ALICI'ya iade edilir.

    Ürün SATICI'ya iade edilirken, ürünün teslimi sırasında ALICI'ya ibraz edilmiş olan orijinal faturanın da (muhasebe kayıtlarımızda tutarlılığı sağlamak amacıyla) iade edilmesi gerekmekte olup faturanın ürünle birlikte ya da en geç ürünün gönderilmesinden itibaren 5 gün içerisinde SATICI'ya gönderilmemesi durumunda iade işlemi gerçekleştirilmeyecek, ürün aynı şekilde karşı ödemeli olarak ALICI'ya geri gönderilecektir.

    MADDE 6- CAYMA HAKKI KULLANILAMAYACAK ÜRÜNLER

    a) Cayma hakkı süresi sona ermeden önce, tüketicinin onayı ile hizmetin ifasına başlanan hizmet sözleşmeleri.
    b) Fiyatı borsa veya teşkilatlanmış diğer piyasalarda belirlenen mallara ilişkin sözleşmeler.
    c) Tüketicinin istekleri veya açıkça onun kişisel ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanan, niteliği itibariyle geri gönderilmeye elverişli olmayan ve çabuk bozulma tehlikesi olan veya son kullanma tarihi geçme ihtimali olan malların teslimine ilişkin sözleşmeler.
    ç) Tüketici tarafından ambalajının açılmış olması şartıyla, ses veya görüntü kayıtlarına, yazılım programlarına ve bilgisayar sarf malzemelerine ilişkin sözleşmeler.
    d) Gazete, dergi gibi süreli yayınların teslimine ilişkin sözleşmeler.
    e) Bahis ve piyangoya ilişkin hizmetlerin ifasına ilişkin sözleşmeler.
    f) Elektronik ortamda anında ifa edilen hizmetler ve tüketiciye anında teslim edilen gayri maddi mallara ilişkin sözleşmeler.

    Niteliği itibariyle geri gönderilmeye elverişli olmayan ürünler; ürünün ( ayıplı olması halleri dışında) açıldıktan sonra sağlık açısından tehlike arzedebilen ürünler örn : kullanım esnasında vücut ile birebir temas gerektiren ürünler (kulak içi veya kulak üstü kulaklık, epilasyon cihazları, kişisel bakım ürünleri ve benzeri ürünlerle bu ürünlerin sarf malzemeleri, gıda, kişisel eşyalar ve benzeri maddelerle beraber kullanılan ya da bu tip maddelere temas eden ev aletleri gibi ürünlerde cayma hakkının kullanılması mümkün değildir

    MADDE 7 - BORÇLUNUN TEMERRÜDÜ

    ALICI'nın temerrüde düşmesi halinde, ALICI, borcun gecikmeli ifasından dolayı SATICI'nın oluşan zarar ve ziyanını ödemeyi kabul eder. ALICI'nın temerrüdünün SATICI'nın kusurundan kaynaklandığı hallerde ALICI herhangi bir zarar ve ziyan talebini karşılamak mecburiyetinde olmayacaktır.

    MADDE 8 - YETKİLİ MAHKEME

    İşbu sözleşmenin uygulanmasında, Sanayi ve Ticaret Bakanlığınca ilan edilen değere kadar Tüketici Hakem Heyetleri ile SATICI'nın yerleşim yerindeki Tüketici Mahkemeleri yetkilidir. Siparişin onaylanması durumunda ALICI işbu sözleşmenin tüm koşullarını kabul etmiş sayılır.Kanunen alıcının bulunduğu yer mahkemesi de yetkili mahkemedir.



    Sözleşmede böyle yazıyor sözleşme dışında ayrıca

    quote:

    ÖNEMLİ NOT:

    Kampanya fiyatlarımız birer (1 ) adet alımlar için geçerli olup çoklu sipariş verilemez.
    Kampanyada cep telefonları için; indirimli fiyat, aynı fatura adına ve aynı kategoriden satın alınan alınacak ilk ürün için geçerlidir. İkinci ve daha fazla aynı kategoriden verilmiş ürün siparişi iptal edilecektir.

    Kargo tutanağını imzalamadan önce ürününüzün kutusunun taşımadan dolayı hasarlı olup olmadığını lütfen kontrol ediniz. Kutuda herhangi bir nedenle hasar var ise teslimatla ilgili hiç bir belgeyi imzalamadan kargo yetkilisine tutanak tutulması için kutunuzu iade ediniz. Size tarafımızdan yeni ürünleriniz derhal gönderilecektir. Kutusu hasarlı olan ürünlerin teslim alınması durumunda içindeki ürünlerin hasarından veya eksikliğinden vatanbilgisayar.com sorumlu değildir.

    Bu durumu en kısa zamanda eshop@vatanbilgisayar.com adresimize yazılı olarak veya 444 56 56 nolu telefonumuza sözlü olarak bildiriniz.

    Vatan Bilgisayar İnternet sitesinde kampanya sayfasında belirtilmediği sürece mantığa aykırı rakamlarla ( 200 $ lık malın 2 $ a satılması gibi ) satış yapılmamaktadır. Teknik hatalar nedeniyle bu tür yanlış fiyatla girilen siparişler yapılacak bilgilendirme sonrasında, iptal edilecektir.

    Siparişin gerçekleşmesi durumunda ALICI işbu sözleşmenin tüm koşullarını kabul etmiş sayılır.


    Yazılmış ama sözleşme kuralları dışında olan bir not bu bakınız kendileride not olarak ekliyorlar sözleşme kurallarında böyle bir yaptırım yok malesef

    inşallah alırsın da biz yanılırız. ama sözleşmede imza attığın son satırı okusan bence bu olayın bukadar gereksiz uzamasını sağlamazdın.

    Siparişin gerçekleşmesi durumunda ALICI işbu sözleşmenin tüm koşullarını kabul etmiş sayılır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vaypcnet

    Eskiden çok yapardım hiç ihtiyacım yokken 20,30tl ucuz diye 300,400tl'lik ürün alma hatasını.İhtiyacı olanlar için çok güzel fırsatlar var ancak ihtiyacınız yoksa sakin olun arkadaşlar.

    Düşünüyorum pc her ihtiyacımı karşılıyor yeni ürün almamı gerektirecek bir durum yok ama indirim var diye şunu alsam bunu değiştirsem düşüncesi aklımdan çıkmıyor bir türlü , Allah yardımcımız olsun

    Günaydın usta, aynen son cümlendeyim bende şu anda, benim e.kartı+işlemciyi 100 e okutur 300 üzerine koyar revizyon yaparım diyordum şimdi 1000 küsur lirayı aştı hesap.Hiçte ihtiyacım yok hemde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OnrbK

    quote:

    Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

    quote:

    Orijinalden alıntı: OnrbK

    AMD işlemciler sitedeki kadar mı yoksa mağazalarda çeşit bulabilir miyiz ?

    Aradığım modeller, pIIx4 955 ve aşağısı


    Phenom II serini çoktandır vatanda yok artık bulmanızda zor

    Yapma be hocam, goldun sitesinde görünüyor 2 tane, stokta var mıdır acaba ?

    Şimdi fx serisine gireyim desen başta ana kart olmak üzere, rami var hdd si var çok pahalıya patlar.Sadece ekran kartı ve işlemcide revizyona gideyim diyorum.


    Malesef ki öyle

    İşin kötüsü vatanın sitesinde FM1 işlemci ve anakartları kaldırmışlar.Bu hafta sonu 400-500 tl'ye iyi sistem toplanır.Bugün mağazaya gidip bakıcam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

    quote:

    Orijinalden alıntı: OnrbK

    quote:

    Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

    quote:

    Orijinalden alıntı: OnrbK

    AMD işlemciler sitedeki kadar mı yoksa mağazalarda çeşit bulabilir miyiz ?

    Aradığım modeller, pIIx4 955 ve aşağısı


    Phenom II serini çoktandır vatanda yok artık bulmanızda zor

    Yapma be hocam, goldun sitesinde görünüyor 2 tane, stokta var mıdır acaba ?

    Şimdi fx serisine gireyim desen başta ana kart olmak üzere, rami var hdd si var çok pahalıya patlar.Sadece ekran kartı ve işlemcide revizyona gideyim diyorum.


    Malesef ki öyle

    İşin kötüsü vatanın sitesinde FM1 işlemci ve anakartları kaldırmışlar.Bu hafta sonu 400-500 tl'ye iyi sistem toplanır.Bugün mağazaya gidip bakıcam.

    500 e nasıl iyi sistem toplansın yahu

    Gerçi şu fx x6 x8 de falan içinde grafik yongası da vardı sanırım, uzun süre takip etmedim cahil kaldım tabi.Acaba şu FX-8350 Black Edition X8 ve buna uyumlu bir anakart alıp olayı kapatsam mı ? Bu işlemcinin grafik desteği nedir, bende 9800gt var şu anda.Benim karttan iyi ise o şekilde yapayım.İşlemcimde athlon 7850be
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OnrbK

    quote:

    Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

    quote:

    Orijinalden alıntı: OnrbK

    quote:

    Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

    quote:

    Orijinalden alıntı: OnrbK

    AMD işlemciler sitedeki kadar mı yoksa mağazalarda çeşit bulabilir miyiz ?

    Aradığım modeller, pIIx4 955 ve aşağısı


    Phenom II serini çoktandır vatanda yok artık bulmanızda zor

    Yapma be hocam, goldun sitesinde görünüyor 2 tane, stokta var mıdır acaba ?

    Şimdi fx serisine gireyim desen başta ana kart olmak üzere, rami var hdd si var çok pahalıya patlar.Sadece ekran kartı ve işlemcide revizyona gideyim diyorum.


    Malesef ki öyle

    İşin kötüsü vatanın sitesinde FM1 işlemci ve anakartları kaldırmışlar.Bu hafta sonu 400-500 tl'ye iyi sistem toplanır.Bugün mağazaya gidip bakıcam.

    500 e nasıl iyi sistem toplansın yahu

    Gerçi şu fx x6 x8 de falan içinde grafik yongası da vardı sanırım, uzun süre takip etmedim cahil kaldım tabi.Acaba şu FX-8350 Black Edition X8 ve buna uyumlu bir anakart alıp olayı kapatsam mı ? Bu işlemcinin grafik desteği nedir, bende 9800gt var şu anda.Benim karttan iyi ise o şekilde yapayım.İşlemcimde athlon 7850be


    İyi dediysem orta şeker yani.Aynen dediğin gibi FM1 ve FM2 işlemci serilerinin içinde dahili grafik yongası mevcut.Fakat vatan %30'luk indirime bu ürünleri katmamış sanırsam
  • geçen haftaki %25 in üzerinden bir miktar daha indirim var. Güzel fiyatlar alıcağı olan varsa kaçırmasın.
  • Bütün PS3 leri siteden kaldırmışlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

    quote:

    Orijinalden alıntı: OnrbK

    quote:

    Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

    quote:

    Orijinalden alıntı: OnrbK

    quote:

    Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

    quote:

    Orijinalden alıntı: OnrbK

    AMD işlemciler sitedeki kadar mı yoksa mağazalarda çeşit bulabilir miyiz ?

    Aradığım modeller, pIIx4 955 ve aşağısı


    Phenom II serini çoktandır vatanda yok artık bulmanızda zor

    Yapma be hocam, goldun sitesinde görünüyor 2 tane, stokta var mıdır acaba ?

    Şimdi fx serisine gireyim desen başta ana kart olmak üzere, rami var hdd si var çok pahalıya patlar.Sadece ekran kartı ve işlemcide revizyona gideyim diyorum.


    Malesef ki öyle

    İşin kötüsü vatanın sitesinde FM1 işlemci ve anakartları kaldırmışlar.Bu hafta sonu 400-500 tl'ye iyi sistem toplanır.Bugün mağazaya gidip bakıcam.

    500 e nasıl iyi sistem toplansın yahu

    Gerçi şu fx x6 x8 de falan içinde grafik yongası da vardı sanırım, uzun süre takip etmedim cahil kaldım tabi.Acaba şu FX-8350 Black Edition X8 ve buna uyumlu bir anakart alıp olayı kapatsam mı ? Bu işlemcinin grafik desteği nedir, bende 9800gt var şu anda.Benim karttan iyi ise o şekilde yapayım.İşlemcimde athlon 7850be


    İyi dediysem orta şeker yani.Aynen dediğin gibi FM1 ve FM2 işlemci serilerinin içinde dahili grafik yongası mevcut.Fakat vatan %30'luk indirime bu ürünleri katmamış sanırsam

    Yoo katmış %30'a ?http://www.vatanbilgisayar.com/CPU%20-%20%C4%B0%C5%9Flemci/amd-fd8320frhkbox-fx-x8-8320-soket-am3+-35ghz-16mb-cache-32nn-islemci/productdetails.aspx?I_ID=63159

    hocam sen bir pm e gelebilir misin 5 dk ?
  • O işlemcilerden bahsetmiyorum.A10 5800K,A8 3870K'dan bahsediyorum
  • Sözleşmede yada sözleşme dışında öyle bir maddenin olması birşeyi değiştirmez. Matbu sözleşmeler bunlar ve haksız şart sayılmakta. Yani tüketicinin içeriğine müdahale edemediği ve karşı tarafı koruyan bir şart. Bu mesafeli satış sözleşmesinde yazsa bile çok anlamı yok.
    Vatan hata yaptım diyip bu ürünleri gönderebilir.

    Göndermez ise ne olur??? Atıyorum 1.000 liralık bir ürün 300-400.TL gibi bir fiyata satılsa eyvallah ama 15-20 liraya satılması ve ortalama bir tüketicinin o ürünün o fiyata satılamayacağını bilecek olması sizi hüsnü niyetli yapmaz yani kötü niyetli yapar. Kanunlar da kötü niyetliyi korumaz.

    Bu sadece benim yorumum olayı mahkemeye kadar taşıyan olursa da açıkcası merak ediyorum sonucu.
  • arkadaşlar klavye ihtiyacım var da.ne önerirsiniz fiyat performans olarak uygun gözüken?diğer sitelerden de olabilir daha uygun varsa tabi
  • http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/apple-md231tua-macbookair-core-i5-3427u-18ghz-4gb-ddr3-128gb-ssd-133-intel-cam-bt-mcx-lion/productdetails.aspx?I_ID=61550
    Gidip bunu alıyorum,arkadaşım daha geçen hafta 2600 küsüre aldı ki egemen home technology de çalışan yakın arkadaşım o fiyatı bile verememişti. En ucuz internette 2800 civarı buluyorum bu gün 2440 gayet iyi fiyat gibi geliyor.
    Umarım asus 32vd 4013h almadığıma pişman olmam ki amacım osx lion da xcode çalıştırmak.
  • Yahu ocz vertex 4 256 gb ssd %25 indirimle 450 civarlarindaydi.Simdi ise %30 indirimle 530 civarlarinda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olympus Vg160 alıcam sanırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: three3up

    http://www.vatanbilgisayar.com/wd-wdbpck0010bbk-eesn-2,5-1tb-elements-se-usb30--usb20-tasinabilir-disk/productdetails.aspx?I_ID=56324

    arkadaşlar bu ürünü kaçırmayın derim adamlar %36 indirim yapmışlar bir daha bu fiyata asla bulamayız diyerekten ben stok yapmayı düşünüyorum kaç tane alsam diye kararsız kaldım

    edit: imla

    İyi ki imlayı düzeltmişsin ;)
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.