Şimdi Ara

Derbide Yekta vs Melo hangisi ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 442 oynayacağımız zaten belli boş yere üçlü ortasaha yazmayın. Bence Hamit yerine Yekta'yı koymalı Yekta o bölgede de 10 numara oynar süper de oynar. Yekta bence defansif ortasaha falan değil komple bir ortasaha oyuncusu hücum yönü de gayet zengin. Oynadığı zamanlarda ceza sahasına yaptığı koşuları hatırlayın. Bırakın Melo'yu , Selçuk bile ceza sahasına koşu yapmıyor son dönemlerde.
  • melo rakibe gol attırır. kendi sonrada takım için gol attırıp eşitliği sağlar. bence yekta oynasın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Güven*

    Melonun derbilerde yaptıkları ortada. Çok çabuk patlayabiliyor ve takımı zorda bırakabiliyor. bazılarında iyi oynadı tamam ama bu davranışlarını affettirmez.

    yekta ise kendine verilen şansı iyi kullandı. bir kez daha kaltiesini gösterdi.

    Fatih Terimin yektayı 11de çıkartması ve ona bu büyük şansı vermesi gerekmiyor mu?

    Haklı olabilirsin ama büyük maçlar büyük futbolcularla kazanılır F.T her zaman büyük maçlarda güvendiği oyunculara şans verdi. Melo fener maçına kadar ölmediği takdirde saha da olur.

    Haa genç adamları oynatsın tamam da bu maç forum grefiğine bakmadan en tecrübeli 11 ini sahaya sürsün. Gidişata göre yekta ve diğer yedekler nasıl olsa oyuna dahil olabilir diye düşünüyorum. Yektayla başlamasın.
  • Melo hangi derbide bizi yalnız bırakmış. Tamam deli dolu adam psikopat ama şu an takımda tansiyonlu maçlarda sinirini tutabilecek oyunculardan biri Melo. Geçen sene Kadıköy'deki maçları hatırlayın. Bir mevzu olduğunda Melo'nun başına anında 4-5 Fenerli beliriyordu. Adamı delirtip kart yedirmek için Melo hiçbirinde tuzağa atlamadı atlamaz.
  • Hamit şaşırttı ya la...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.