Şimdi Ara

Yönetim Dava Açmak İçin Daha Ne Bekliyor ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gençlerbirliği maçı için Ankara’ya giden siyah-beyazlı ekipte Almeida, Sivok ve Mc Gregor, paralarını alamadıkları gerekçesiyle antrenmana çıkmadı. Araya giren yöneticiler, çarşamba günü ödeyeceklerinin sözünü verince, problem şimdilik rafa kalktı



    kaynak: http://skorer.milliyet.com.tr/kartal-da-kriz/besiktas/detay/1642038/default.htm


    Bugün basında çıkan Gençlerbirliği maçı için Ankara'ya giden siyah-beyazlı ekipte Almeida, Sivok ve Mc Gregor, paralarını alamadıkları gerekçesiyle antrenmana çıkmadığı haberi gündeme bomba gibi düştü.

    Beşiktaş takımı ile kampta bulunan Beşiktaş Kulübü Yöneticisi Ahmet Kavalcı, çıkan bu haberler üzerine HABER1903'e açıklamada bulundu.

    Kavalcı yaptığı açıklamada;

    Basında çıkan haberin tamamen asılsız olduğunu dile getiren Kavalcı; " Basında çıkan haber tamamen asılsızdır. Bahsedilen 3 futbolcumuz da sorunsuz bir şekilde antrenmanda yerini aldı. Bu tür haberler nasıl çıkıyor, anlamıyorum. Hiç bir problem yaşanmıyor. Yazık. " diyerek basında çıkan habere tepki gösterdi.


    kaynak: HABER1903



    2 haberede bakarsanız beklendiği gibi milliyetin yine yalan haber yaptıgı anlaşılıyo ama yönetim hala bunlara dava açmıyo adamlar bildiğin karalama kampanyası yapıyo hergün yalan yanlış haberler yeter !



  • Ben de Yıldırım Demirören için açılacak davayı diyorsunuz sandım. Bilemiyorum benden başka bu durumu gören var mı ama Fikret Orman temmuzda da 10 gün sonra raporlar elimizde olucak açıklayacağız her şeyi diyordu daha geçen gün programa çıktı onda da bir 10 güne raporlar elimizde olucak dedi
  • YD'nin gazetesi. Borç harç mevzusu yüzünden karşılarına almak istemiyorlar pek. Adı batasıca YD.
  • Milliyet çıplak hatunlardan oluşan haber derlemesi yapsın, o konuda çok başarılı... Adamların habercilik zihniyetinde "tüm çıplaklığıyla haber anlayışı" bundan ileri geliyor demek ki. Uydurmasyon haberlerle para kazanmaya ve gündemde kalmaya çalışıyorlar. Bunların sesini kısma vakti geldi de geçiyor artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.