Şimdi Ara

400 liraya 400d alinir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bjr tanidikta bu makinadan var. Kendisi fotografci makinanin su anda sorunu yok uzerinde kendi orjinal lensi var. Acaba uzerine biraz ekleyip daha iyi bir model mi alinsa? Yada alip biraz kullanip satayimmi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • en azından 450D alın bence. biraz eklenerek bulunabilir.
  • uzun süre 350d kullandım, paralı işlerde yaptım, 400d onun bir üst modeli, güzel makinedir.ama Crosshair'in dediği gibi bu saatten sonra 450d almak daha mantıklı.o seri için konuşursak teknolojisi 2 modelde bir ileri gitmiştir diyebiliriz.yani:
    350d-450d-550d
  • 400 liraya yalnızca gövde almıyorsanız bence çok iyi fiyat. Yani kit lens ve hafıza kartı da mevcutsa demek istiyorum. Bu fiyata başka yerde bulmanız çok zor. İlk kez kullanıyorsanız biraz kit lens ile vakit geçirirsiniz sonra elden çıkarıp lense yatırım yaparsınız. Daha sonra da gövdeyi zarar etmeden elden çıkarıp model yükseltirsiniz. Tabi çekim sayısı ve makinenin durumu da çok önemli. Temiz ise güvenilir birinden alıyorsanız ben kaçırmayın bu fiyata diyorum.

    Ben 400D gövde, battery grip, hafıza kartı ile 500 liraya sattım henüz birkaç hafta önce. Lens yoktu. Makinem temizdi.

    450D gövde kit lens ile birlikte ise benim gördüğüm en uygun fiyat 600 lira. İkinci elde bir arkadaşın ilanı. 400D istemezseniz onu kaçırmayın derim. Biraz daha para koyabillirim derseniz benim dikkatimi çeken forumdan başka bir ilan 1100D gövde 18-135 lens ile 950 lira. Makinemi yeni sattığım için piyasayı biraz takip ettim bunlar dikkatimi çekenler.

    400D için sorularınız olursa beni haberdar ederseniz yardımcı olmaktan memnun olurum. Yaklaşık 5 sene kullandım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-18F1A75FA -- 16 Aralık 2012; 22:36:13 >




  • Bütçeniz sınırlıysa alınır tabi neden alınmasın. Ama perdesinin kaç çekimde olduğu da önemli, arkadaşınız frofesyonel fotoğrafcı ise baya bir çekim yapmıştır. 50bin çekim üzeri biraz risk olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.