Şimdi Ara

Oyun Satın Alıp Oynama(mak) Sorunsalı !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bende de var o yeni kitabım var 2-3 oyunum var oynanacak ama ben açıp açıp Bf3 oynuyorum diğerlerini yaparken kapatsamda kitap okusam diyorum kitap okurken gidip Batman oynayayım diyorum bi bakmışım Bf3 ü açmışım anlamadım gitti
  • bende de plus'dan gelen yaklaşık 15 oyunun sadece 4 tanesini bitirdim ( RDR, inFamous, Bulletstorm, LBP 2) onun dışında bu aralar Batman dışında oyun açmıyorum hatta onu da 1-2 gündür açmıyorum çünkü Joker boss'unda takıldım açasım gelmiyor, ama bu alıp da oynamama olayı 2013'de geçer bence gelen oyunlar malum The Last of Us, GTA V, Beyond, GoW Ascension, MGS : GZ
  • Bence Figt Club Daki gibi bir terapi grubu olusturalim ve once herkes itiraf etsin ben oyun satın alma hastasiyim diye:-). Benim durumum daha kötü D&R da çalışıyorm ve indirimli oyun gördüğüm an dayanamiyorum.

    Bitirdiklerim:
    Uncharted 3
    Little big planet

    Yatanlar:
    Fallout 3
    Borderlands
    Rage
    God of War 3
    Bayonetta
    Devil May Cry Hd Coll.
    Devil May Cry 4
    Fifa 13(bu oyun bitmez ama oynamiyrm genrlde)
    Gran Turismo 5
    Battlefiel Bad Company 2
    F1 2011
    demos's Souls
    Super Street Fighter 4



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John PHILIPS -- 16 Aralık 2012; 14:54:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dark souls 2 çıksın 400 saat oynarım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: facemaker

    dark souls 2 çıksın 400 saat oynarım

    vakit bulursan oynarsın
  • Güncel çıkan her oyunu edinmek istiyoruz, bende de bu namussuz PSN plustan dolayı çok oyun birikiyor, makinenin de 120 gb olmasından dolayı habire siliyorum bitirmeden, güzel oyun bile olsa. Yazık günah.
  • Sırf indirime girdi diye ihtiyacın olmayan oyunu almak tamamen bir pazarlama başarısı. Bunun önüne gecmek icin bitirmediginiz ya da satmadiginiz oyun varken yeni oyun almama kuralı koymak en iyisi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendede kutulu oyun hastalığı var. Psn plus aldık dayımla ortak hit oyun geliyor oynuyorum zevkini çıkartamıyorum ille kutusunu istiyorum. Para bulunca gidip kutulusunuda alıyorum içim rahat etmiyor ne bileyim.
  • aynısı 3DS te benım ıcın gecerlı zamanımda var ama oynamıyorum aldıgım oyunları
  • Kopya oyun oynayanlarda vardır bu sorun genelde. Alırlar, indirirler sonra oynamadan ya da çok az oynayıp bir kenara atarlar.

    Ama oyunların eski tadı yok bence de. Hep aynı şeyleri yapıyoruz. Bütün oyunlar birbirine benzemeye başladı. Artık biz oyunları oynamıyoruz. Oyunlar kendi kendilerini oynuyorlar, biz önceden hazırlanmış script sahneleri izleyip, arada tuşlara falan basıyoruz.
  • Oyunları sırayla oynuyorum ve yeni çıkan oyunların fiyatı düşünceye kadar elimdekileri oynayıp bitiriyorum.Bu aralar Sound Shapes ve Crysis2 oynayıp bitirdim , şimdi ise Sleeping Dogs ve Batman oynuyorum gayet de zevkli oluyor.

    Konu başlığına hitafen oyun alıp oynamayanların genel sorunu , yeni çıkan bir oyunu hemen alıp oynama dürtüsünden kaynaklanıyor diyebilirim. Bende yıllarca arşiv yaptım ve yapıyorum da halen , ama artık bir sınır olduğunu bildiğim için yeni oyunları 6 ay sonra da oynasam birşey kaybetmeyeceğim nede olsa.
  • Satim aldigim guncel kutulu oyunlari bitirmeye calisiyorum fakat plus ile gelenler yatiyor..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürekli yeni film, müzik, oyun satın almak(veya indirmek) ama bunları hiç kullanmamak bir çeşit hastalık. Özellikle Steam kullanıcıları, kütüphanesindeki kayıtlı oyunların sayısını arttırmak için gereksiz, yüzüne bile bakmayacağı onlarca oyuna boşuna para veriyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Armag3d0N

    Sürekli yeni film, müzik, oyun satın almak(veya indirmek) ama bunları hiç kullanmamak bir çeşit hastalık. Özellikle Steam kullanıcıları, kütüphanesindeki kayıtlı oyunların sayısını arttırmak için gereksiz, yüzüne bile bakmayacağı onlarca oyuna boşuna para veriyor.

    bende müzikte de aynı durum 2000'den fazla şarkı var toplasan 50 tanesini hep dinliyorum ama silmeye kıyamıyorum bir gün dinlerim diyorum
  • Red Dead Redemption'u oynarken fark ettim ki bir yerden sonra bitsin diye oynuyorum çünkü hikayeye giremiyorum muhabbeti anlamıyorum. Oysa o kadar güzel gözüküyor ki.. Lanet olsun dublajsız oyun çıkaran firmalara bizi yok sayanlara.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: orkun.t

    Satim aldigim guncel kutulu oyunlari bitirmeye calisiyorum fakat plus ile gelenler yatiyor..

    PSN + sureli bitecek diye ben de kutululari yatirdim simdilik bi kenara,
  • quote:

    Orijinalden alıntı: leo

    quote:

    Orijinalden alıntı: orkun.t

    Satim aldigim guncel kutulu oyunlari bitirmeye calisiyorum fakat plus ile gelenler yatiyor..

    PSN + sureli bitecek diye ben de kutululari yatirdim simdilik bi kenara,

    Yıllık plus'ta pek sorun olmaz..
  • Dahi anlamina gelen "de" eki hic bu kadar tekrar edilmemisti. Ayni durum bende DE vardi gencler ozellikle oyun arsivi yaptigim donemlerde, deli gibi fiyat arastiriyodum. Takinti haline gelmisti. Sonra istedigim oyunlari alip, alacagim oyun kalmayinca "ee ben simdi niye arsiv yaptim ki, kim goruyo" diye kendime sordum sonra arsivimi satmaya basladim, bi kac saglam oyun duruyor sadece. Simdi de apple takintisi basladi, orta halli bi masaustu kullanmama ragmen kenarda bir bulunsun pir bulunsun hesabi Macbook Air aldim dün :) ama gercekten degdi.. Sirada iMac var simdi, iPhone 4'ü de 5'le değiştirdim mi tamamdir. İnternet faturasi odeyecek param kalirsa psikolojik gelismelerimi aktaririm size

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Her sene sonbaharda FIFA+COD ikilisine 200 lira vererek sıfır alın ve bir sene boyunca başka oyun almayın. Hem bu günlük yoğun tempoda stres atmaya yarıyor hemde oyunun fiyatı düştü düşecek diye bir kaygı yok. Ayrıca o jelatini açıp oyunu sıfırdan kullanmak ayrı bir haz. Senelik oyuna 200 lira vermekte sıkıntı yaşayan varsa orası başka.
  • 150'den fazla oyunum var. 15 tanesi en fazla STEAM'den dir gerisi PS3 için. Ama kaçını bitirdin diye sorarsanız, 10'dur en fazla.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.