Şimdi Ara

SOK FİYATA ACİL SATILIK SAMSUNG QWERTY AKILLI KLAVYE VE KUMANDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • SELAMLAR ARKADAŞLAR ŞOK FİYATA ACİL SAMSUNG QWERTY RMC - QTD1 MODEL AKILLI KLAVYE VE KUMANDAM SATILIKTIR 2012 NIN KASIM AYINDA ÇOK BEĞENEREK VE ARAŞTIRARAK ALDIM AMA MALESEF TEKNOLOJİ FAKİRİ OLMAM SEBEBİYLE TAM PERFORMANSLI KULLANAMADIM GERCEKTEN HAKKINI VEREBILICEK BIR ARKADASIMIZIN ELINDE OLMASINDAN YANAYIM SADECE EVİMDE KULLANILMIŞ PIRIL PIRIL KOZMETİĞİ OLAN TERTEMİZ BİR ÜRÜNDÜR.MEMUR OLMAM SEBEBIYLE AKSAMDAN AKSAMA SON DERECE AZ KULLANILMIŞTIR.ORJİNAL KUTUSU TR / EN KULLANIM KILAVUZU VE FATURASIYLA ALICIYA TESLİM EDİLECEKTİR.CİHAZA O KADAR GÜVENİYORUM Kİ EN UFAK AYIP BULANA ÜCRETSİZ VERİRİM İNANIN ZARARINA SATIŞTIR.ARAŞTIRDIGINIZDA BU ÜRÜNÜ HİÇ BİR YERDE 188 YTL DEN AŞAĞI BULMANIZIN IMKANI YOKTUR.ALACAK ARKADAŞIN COK MEMNUN KALACAĞINDAN ŞÜPHEM OLMAYIP ŞİMDİDEN HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM AZ BİR PAYDA OLSA PAZARLIK SÜNNETTİR DİYORUM .DİLEYENLER GELİP ELDEN TESLİM ALABİLİCEKLERİ GİBİ TÜRKİYENİN HER YERİNE KARGO ALICIYA AİT OLMAK ÜZERE GÖNDERİMDE BULUNULUR.

    FİYAT : 99 YTL

    ÜRÜNÜN ÖZELLİKLERİ :

    QWERTY kumanda ve LCD ekran ile web gezintinizi zenginleştirin

    Samsung’un yeni RMC-QTD1 uzaktan kumandası gücü ellerinize taşır. Kullanımı kolay tam QWERTY klavye, Samsung Smart TV deneyiminden
    en iyi performansı elde etmek için ideal. SNS ya da mesaj programları aracılığıyla arkadaşlarla sohbet gibi uygulamaları ücretsiz görüşmelere dönüştürür.
    Ayrıca yazdığınızı görmenize imkan veren LCD bir ekrana da sahiptir. Bu sayede rahatsız edici yazım hatalarını ve yanlışları azaltmanıza yardımcı olur.
    Akıllı bir yaşam için mükemmel bir kumanda.
    Samsung, sensör teknolojisini kullanarak QWERTY uzaktan kumandanızın yeni bir yönünü gösterir. Uzaktan kumandayı kaydırarak standart sayısal tuş
    takımına geçiş yaparsınız. Teknoloji, hangi yüz çevriliyse işlevselliğin anında o tarafa geçmesini garantiler. QWERTY klavyede yazarken sayısal tuş
    takımında gezinmek için hafifçe dokunmak her anlamda daha akıllı. Smart TV deneyimini zenginleştireceğinden emin olun.

    Gezinin, arayın, göz atın ya da kanallara hafifçe dokunarak geçiş yapın, RMC-QTD1 QWERTY uzaktan kumanda konfor ve kolay kullanım için tasarlandı.
    Kompakt ve ergonomik tasarımı optimize ve zahmetsiz kontrol için eğimli tam bir QWERTY klavye içerir. RMC-QTD1’nin boyutları maksimum kavramayı
    sağlayacak hassasiyette işlendi. QWERTY klavyenizin ya da standart sayısal tuş takımının kontrolü olabildiğince kolay.

    QWERTY klavye, Samsung Smart TV deneyiminden en iyi performansı elde etmek için ideal. SNS ya da mesaj programları aracılığıyla arkadaşlarla sohbet gibi uygulamaları ücretsiz görüşmelere dönüştürür. Ayrıca yazdığınızı görmenize imkan veren LCD bir ekrana da sahiptir. Bu sayede rahatsız edici yazım hatalarını ve yanlışları azaltmanıza yardımcı olur. Akıllı bir yaşam için mükemmel bir kumanda.

    Samsung, sensör teknolojisini kullanarak QWERTY uzaktan kumandanızın yeni bir yönünü gösterir. Uzaktan kumandayı kaydırarak standart sayısal tuş takımına geçiş yaparsınız. Teknoloji, hangi yüz çevriliyse işlevselliğin anında o tarafa geçmesini garantiler. QWERTY klavyede yazarken sayısal tuş takımında gezinmek için hafifçe dokunmak her anlamda daha akıllı. Smart TV deneyimini zenginleştireceğinden emin olun.

    RMC-QTD1 QWERTY uzaktan kumanda konfor ve kolay kullanım için tasarlandı. Kompakt ve ergonomik tasarımı optimize ve zahmetsiz kontrol için eğimli tam bir QWERTY klavye içerir. RMC-QTD1’nin boyutları maksimum kavramayı sağlayacak hassasiyette işlendi. QWERTY klavyenizin ya da standart sayısal tuş takımının kontrolü olabildiğince kolay.

    Teknik Özellikler
    • Çok yönlü LCD ekran ile QWERTY klavye
    • Samsung Akıllı TV`ye bağlar ™
    • Hotkey: en popüler Samsung Akıllı TV ™ fonksiyonları için bir kısayol
    • Yön Tuşu ve Optik Sensör: Ekranda bir ok tuş takımı kullanımı yoluyla noktaları seçmek için sağlar
    • Metin giriş favori Samsung Apps
    • Kolay tutuş, küçük ve kompakt boyut
    • 4 adet AAA pil (dahil)
    Anahtar Özellikleri

    • D6 3 0 0 ve üzeri PDP: D6 4 5 0 ve üzeri LED ile uyumlu
    • Boyutlar: 6.0 "(W) x 2.4" (H) x 0.9 "(D)
    • Ağırlık: 0.4 lbs

    ÜRÜN İNCELEME LİNKLERİ : 1 -http://www.samsung.com/us/video/tvs-...RMC-QTD1AP2/ZA

    2 -http://www.kliksa.com/UrunDetay/_BIL...akakce&v=0.4.9
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.