Şimdi Ara

700-1000 TL arası telefon önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iyi günler donanım haber üyeleri.Eşime doğum günü hediyesi olarak telefon almak istiyorum.Yüzlerce model ve yüzlerce özellik var.İncelemeye çalıştım ama kafam karıştı.Telefonu bayan kullanacağı için oyun performansı çok önemli değil.Ortalama oyunları açsa yeterli. İnternet ve kamerası iyi olmalı.Sar değeri düşük, kasası sağlam önerebileceğiniz 700-1000 TL arası telefon arıyorum.pilleri çıkarılamayan telefonlar kullanım sırasında ilerde sorun yaratır mı?O tarz telefon hiç kullanmadım.Yazılım güncellemesi alacak olanlar önceliklidir.

    Benim belirlediğim bir kaç model var.Bu modeller ve başka modeller hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum.Teşekkür ederim...


    -Samsung i8190 Galaxy S III Mini

    -Sony Ericsson Xperia Arc S

    -Samsung i9070 Galaxy S Advance 8 GB

    -Samsung i8150 Galaxy W

    -Sony Xperia P 16 GB



  • Galaxy S 3 Mini zaten 4.1.x Jeally Bean ile geliyor, yani güncel bir sürüme sahip, bu yüzden güncelleme almasında hiç bir problem yok, diğer saydıklarınızı eleyin. Bunun yanında değerlendirmeniz gereken ürünler mesela Motorola Razr, Huawei Ascend P1, Samsung Galaxy Nexus, LG Optimus 3D Max P725 modelleri genellikle indirim ile 999 TL altını görüyorlar ve sizin söylediğiniz ürünlerden çok daha iyiler.

    Bütceyi 150TL civarı daha arttırabilirseniz LG Optimus 4X HD modeli de vatanbilgisayarda 1130 TL civarında olması lazım, donanım açısından üstte söylediğim telefonlardan bir segment daha üsttedir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xperia P 16 gb modelini kullanan var mı?Tasarım ve donanım olarak iyi bir telefon gibi duruyor.Yorumlarda tek sıkıntısının batarya olduğu söyleniyor.Kullanan varsa batarya çok sorun çıkarır mı?Bir de arka kapağı çıkaraılamıyor?Kullanım için bu ne derece önemli?
  • Xperia P saydıklarınız arasında hem donanım hem de kamera, arayüz, malzeme gibi konularda en iyisi. 16 GB hafıza yeterse kesinlikle Xperia P.
    Yetmez ise abisi Sony Xperia S veya LG Optimus 4X. İkisi de 1100'e kadar bulunabiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.