Şimdi Ara

Yeni Nesilden İki Yeni Teknoloji Demosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Agni's Philosophy'i hatırladınız mı? Square Enix'in Final Fantasy serisi üzerinde çalışan ekibi tarafından Luminious Engine ile yapılan yeni nesil teknoloji demosu Agni's Philosophy, geçtiğimiz E3 döneminde karşımıza çıkmıştı. Bu demodan iki yeni video bugün yayınlandı.
     
        Yayınlanan bu videolarda, daha önce gördüğümüz karakterler üzerinde duruluyor. Burada, ilk videoda gördüğümüz kabilenin lideri ile bayan büyücü üzerinde gerçek zamanlı olarak değişiklikler yapılıyor. Videoda özellikle saç ve sakal gibi öğelerin üzerindeki ayrıntılar dikkatlerimizi çekiyor.










  • Detaylar cidden harika. Yeni nesil konsollar ne zaman geliyor bir bilgi varmı?
  • Yeni nesilde grafikler sadece daha ayrıntılı olacak. Yani pek bi yenilik yok. PS2, Xbox döneminden ps3 ve xbox360 geçiş yaptığımızda grafikler resmen çağ atlamıştı. Şimdi ise sadece gerçekçi oluyor ve daha da gelişeceğini sanmıyorum. Çünkü gerçekçiliği daha gerçekçi yapamazsın. Bu yüzden artık oyunlar yapay zekayı, hikayeyi geliştirmesi lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iamburak

    Detaylar cidden harika. Yeni nesil konsollar ne zaman geliyor bir bilgi varmı?

    2013 sonu 2014 başı gibi
  • Karakter modellemesinden başka bişey yok mu? Odun gibi animasyonlarla 0 fizik kuralıyla, 0 nesne etkileşimleriyle oyun oynamaya devam. Karakterleri detaylandıralım ama eline düzgünce bir kağıt alıp yazı yazamasın, vay sen yeni nesile bak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Yeni nesilde grafikler sadece daha ayrıntılı olacak. Yani pek bi yenilik yok. PS2, Xbox döneminden ps3 ve xbox360 geçiş yaptığımızda grafikler resmen çağ atlamıştı. Şimdi ise sadece gerçekçi oluyor ve daha da gelişeceğini sanmıyorum. Çünkü gerçekçiliği daha gerçekçi yapamazsın. Bu yüzden artık oyunlar yapay zekayı, hikayeyi geliştirmesi lazım.


    Cevat 2 bu arkadas zaten ona kalsa Crysis 3 burda gosterilenlerden bile daha iyi :))) Ortada gercekler varken goz gore gore atip tutmanin anlami nedir hala anlamis degilim be.Adam Crysis 3 cikmadan 2 sene once yeni nesil konsollarin dev kit lerinden haberi ble yokken tahmin etmis en fazla olucagi Crysis3 olucakmis ve tahmininde de yanilmamis vay vay acaba su video yu bir izlemismi??Su yukardaki yorumu yazan arkadas sen ps3 ve xbox360 da bu kadar yuksek poligon sayilarina ve detaylarina rastladinmiki degisiklik yok sadece daha detayli olucak diyosun tovbe tovbe yaw.Gelenek bozulmayacak her yeni gelen konsol nesli gibi bu nesil konsollarda eskilerini tarihin tozlu sayfalarinda birakacaktir.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • kaç bin poligon acaba bu ? bu karakterleri detaylı bir şekilde oluşturmak çok fazla zaman harcar ve daha fazla iş gücü gerektirir. oyunlar ya daha geç çıkar ya detaysız çıkar yada sektör 2-3 kat büyür.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Fizik olmadan oyun olmaz.Sadece 2 adet makyajlı karakter göstermişler.Görelim fizikleri notumuzu verelim.Bu demolardan piyasada çokkk be gülüm.9600gt akar alem bakar.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Güzelmiş

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Görüntüler Hitman sinematiklerinden biraz daha detaylı full donanım hitman absolution dan 2 kat diyebiliriz buna yetersiz yeni nesil için. Crysis 3 nerdeyse bunun kadar iyi bir grafiğe sahip olacak ve daha yeni nesil 2014 2015 te gelecek yani Crysis 4 çıkmış olacak ki bu grafiği yakalar ve geçer.
  • gerçekten gerceğe yakyaşiliyo bu oyun grafığiyle oyundakı karekterleri oynatan ınsanlarında fılım şohretlerı olması lazım , tabı bu oyun ıcı grafıkse

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.