Şimdi Ara

Rivene karşı zaafım var (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yorumları okuyordum da Riven ile çok çok fazla oyun oynamış biri olarak Riven'a karşı lane tutmak konusunda birkaç yorumum olacak.

    Öncelikle Jayce'in Riven karşısında sıfır olduğunu bilmenizi isterim. 3 level olana kadar ranged olduğu için harrass yapmaya çalışabilir ama sonrasında zaten kısa rangei olduğundan, autoattack yapmaya yanaştığında E+Q ile dibine girip canını yarıya kadar indirebilirsiniz. Hammer çıkarıp vurana kadar Q ve W disableınız sayesinde yeterince canı gitmiş olacaktır zaten.

    Riven'ın işini en zorlaştıran karakterler, Riven girip combo'sunu yaptıktan sonra combata devam edebilecek kadar dayanıklı ve yüksek damage verebilecek karakterlerdir. Renekton, Olaf vb. buna en yakın örnekler.

    Vayne, Kayle vb. kite yapabilecek karakterleri bayağı iyi oynamanız gerekir Riven karşısında. Tek açığınızda EQ/AA/W/AA/Q/AA/Q/AA ile "Click here for death recap" yazısını okutabilecek potansiyeli var.

    Yorick iyi harrass yaptığı ve sustaine sahip olduğu için çoğu top karakterini zorluyor. Riven ile pasif oynarsanız lanei kazanır. Tavsiyem E ile başlayıp harrass yapınca direk çalıya girmeniz, 3 olduktan sonra hit trade'leri kazanabilirsiniz. 6'da ultilerin açılmasıyla birlikte bizim ultimiz Yorick'inkini döver, yardırın üstüne.
  • Yukarda da yazmıştım, yine yazıyorum, Olaf riveni hard counterlamıyor...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.