Şimdi Ara

YENİ CLİO 4 SİYAH RENK ALINDI / BOL BOL SS'LER MEVCUT / (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
3
Favori
18.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hayırlı olsun. güzel bir tercih yapmışsınız.
  • Hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin inşallah doya doya zevkini sürersin. İnceleme fırsatım olmuştu bu aracı. Çok beğenmiştim bende. Metalik siyah veya kırmızı benimde favori renklerimdendi. Siyah & kırmızı karışımı gerçekten hoş durmuş.
  • Hayırlı olsun güle güle kullanın, Allah kaza bela vermesin. Fakat ben nazar değecekbir durum göremiyorum; 43.500 TL ve Clio
  • Hayırlı olsun.İyi günlerde kullanın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullan
  • Bu arabaya bu para (43500 lira) verilirmi/verilmez diyenleri anlamıyorum. Şimdi bu araba POLO veya CORSA yada ne bileyim örnek verilen ASTRA olsaydı parasını hak eden bir araba mı olacaktı? Yani size göre kaç para olacaktı bu araba? 23500 liramı? Yoksa en fazla 33500 liramı olacaktı? Araba zaten 30 bin liradan başlıyor. İsteyen 30 bin liralık olanı alır, isteyen 35 bin liralık, isteyende böyle gidip 43500 liralık olanı alır. Yapmayın yahu, gidin inceleyin arabayı, test edin ondan sonra konuşun. Reno deyip nede olsa burun kıvırmanın bir anlamı yok. Bence Renault'un şu an ürettiği en başarılı modeli. FLUENCE'den bile şık, güzel. Adamlar baz donanımda bile ESP'yi standart yapmış. Forumda geçmiş yıllarda ESP'siz araba almam dyenler, kapaklı jant olsun ama ESP'siz olmasın diyenler ne hikmetse takmış kafayı arka cam otomatiğine. Gözünüz aydın arka camlar otomatik arkadaşın arabasında yani artık arka camlar donanıma göre otomatik olarak alınabiliyor. Yok efendim stepne yokmuş, tamir kiti varmış. Ne çok laf edildi, şu donanımları VW yada Ford yapsa gıkı çıkmaz kimsenin. 2011 Temmuz ayında 51 bin liraya satılan YENİ KASA FORD FOCUS SEDAN TDCI'ARABANIN ARKA CAMIDA OTOMATİK DEĞİLDİ. Jantları kapaklıydı yani baz versiyondu ve ben FORD FOCUS hayranıyımdır. C segment arabalarda bile olmayan donanımlar var bu arabada. C olunca ne oluyor? Biraz daha geniş oluyor. Zevkler ve renkler tartışılmaz. Sen gidip o paraya ASTRA alırsın, öbürü gidip o paraya CLIO IV alır, diğeri gidip o paraya CIVIC alır. Bitti, uzatmanın anlamı yok. Hepsinin ortak özelliği içine binip, marşa basıp seni bir yerden bir yere götürüyormu? GÖTÜRÜYOR!!! Diğer ayrıntılar teferruat ve zevk meselesidir.
    Birde TÜRKİYE ÜRETİMİ olunca kafada soru işareti bırakıyor denmiş. Yahu siz değilmisiniz YERLİ ÜRETİM ARABAMIZ YOK ALLAH KAHRETSİN, KEŞKE OLSA diyen? Bu mantıkla iyi ki yokmuş ve inşallah da olmaz. El insaf yahu, bu lafı diyen arkadaşlar sizler nesiniz? TÜRKSÜNÜZ. Türkiyede doğmuş, nüfus cüzdanınızda uyruğu T.C. olan TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞISINIZ. Anneniz de babanız da Türk değilmi? E daha ne o zaman TÜRKİYE ÜRETİMİNDEN BU ÇEKİNGENLİK? Yapmayın etmeyin, ülkemiz o kadar da kötü değil.

    Tekrar güle güle kullan arabanı ve gönül rahatlığı ile bin. Ama Jantlara bir el at.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAD34 -- 16 Aralık 2012; 10:04:58 >




  • Güle güle kullunın.
    Bende o parayı bu araca vermezdim.Clio alcak olsam en baz 30 alır 1bin tl ye lpg taktırır kalan 10bin lira ilede 5 sene gezerdim.
    LPG li 1.2 motor ile dizel kuruş hesabıyla aynı yakar bence.
  • Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın aracınızı..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aracınız hayırlı olsun. allah kaza bela vermesin

    2009 model polo ve clio nun boş model dizel fiyatlarına bakın. arada 4-5 bin tl fark var. marka algısı dediğiniz şeyi gözlerinizle görün. bu ülkede sıfır araba alırken çok yönlü düşünmek lazım. mantık evliliği yapmak lazım


    http://www.sahibinden.com/renault-clio-1.5-dci-authentique?a5_min=2009&a5_max=2009

    http://www.sahibinden.com/volkswagen-polo-1.4-tdi-trendline?a5_min=2009&a5_max=2009



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cLk -- 16 Aralık 2012; 10:46:40 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mtnkrsln

    quote:

    Orijinalden alıntı: Atl@s

    hayırlı olsun aracınız güzel araba artık alınmış araç ancak 46 ya astra j dizel edition alınabiliyor şuan.

     YENİ CLİO 4 SİYAH RENK ALINDI / BOL BOL SS'LER MEVCUT /


    abi şunu yapmayın
    alınmış olmuş bitmiş daha bize hayırlı olsun demek düşer
    şunu al yok o para verilir mi
    bunu için arç tavsiyesi konu başlıklarına bakın

    ARAÇ SAHİBİ ARKADAŞ
    Allah kazasız belasız cezasız binmenizi nasip eder inşallah
    keyifli ve mutlu sürüşler dilerimmm



    hocam burası forum herkes saygı sınırları dahilinde istediği yorumu yapabilir.

    zaten arkadaş böyle bir konu açıyorsa bekliyordur bu tür mesajları... ayrıca bunu bilmeyen biri için de bilgilendirme olur astra'nın fiyatı...




  • Çok güzel araç siyahla kırmızıda tam uymuş Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
  • Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Atl@s

    hayırlı olsun aracınız güzel araba artık alınmış araç ancak 46 ya astra j dizel edition alınabiliyor şuan.

     YENİ CLİO 4 SİYAH RENK ALINDI / BOL BOL SS'LER MEVCUT /


  • hayırlı olsun güle güle kullan çok beğendim.
  • Güzel araba, kazasız belasız kullanın inşallah. Yakın çevremden de aracı alanlar oldu, güzel araç. Siyah yakışmış (kırmızıyı tercih ederdim o ayrı )
  • Hayırlı olsun araç 43 bin iyi para ama piyasa böyle yapacak bir şey yok.Devletimiz zengin olsun.

    Bir önceki clio'yu kullan varsa yenisiyle arasında sürüş olarak farkını anlatabilir mi? Az çok bu araba hakkında fikir edinmek için.
  • Araç gerçekten çok tatlı olmuş, ön taraftaki logo dışında:) öncelikle hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın. 2009 Symbol kullandım 1 sene füme rengi 1.5 dci nedendir bilmem çok severdim:) Bir de, herşeyi değiştirmişler ama vites topuzu aynı yine:))

    43.500 TL gerçekten çok para, ancak araç fiyatları iyice uçmuş Türkiye'de, çok yazık. Fena el yakıyor hem akaryakıt hem araç fiyatları. Sıfır araç almak bayağı bayağı lüks hale geldi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istannbullu34 -- 16 Aralık 2012; 12:09:40 >
  • Valla arkadaşlar sağolun tek tek yorumları okuyorum. yalnız şöyle birşey var artık devir tasarruf devri. İstesem 1.2 benzinli alır lpg taktırır neredeyse diesel ile ayın kıvama gelirdi ama lpg işini sevmıyorum.

    Benim için az yakan, güvenli, donanımı iyi, bu parayı hakedecek araba idi bende aracımı buldum. İnanın tekrar söyledim aracı aldıgım gibi depoyu fulledim. Bayide ki konustugum adam bile ilk başta biraz motor yakar dedi benzini sonra göriceksiniz farkı dedi. Ona rağmen fullledim benzincide 120 km gittim araç banamısın demedi kokluyor resmen.

    Ve bir o kadarda seri. Zaten ışıklarda veya herhangi durdugumuzda start stop sistemi sayesinde tasarruf ediyor benzinden o daha güzel. Benim 2006 diesel **** vardı inanın bu okadar az yakmıyordu. aradaki farkı anlıyorum. Onunla 20 tl koyup 1 günde anca gezerdim. Daha bu araçta 120km gitmeme ragmen ibre en tepeden aşşağıya bile inmedi. Alan çevremdeki insanlarda megerse dogru söylüyormuş hiç yakmıyor diye.

    Kısacası ben memnunum aracımdan o kadar özelliği beni diğer araçlarla karşılaştırmak istemiyorum. Konforlu, rahat, seri , güvenli, az yakıyor yeter artar bana ne gerek var fazlasına bu paraya aynı özelliklere diger araçlar daha pahalı.

    Kaldı ki ben renoyu hiç sevmezdim. hep basit gelirdi ama bu modeliyle kendini aşmış.




  • hayırlısı olsun, bana kalırsa tek ihtiyaç

     YENİ CLİO 4 SİYAH RENK ALINDI / BOL BOL SS'LER MEVCUT /

    böyle sade 1 jant
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.