Şimdi Ara

Park hakkında acemiyim yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler park konusunda yardımınıza ihtiyacım var. Hiç böyle bi yere park etmedim. Fazla araç kullanan birisi değilim o yüzden bazı şeyleri bilmiyorum. 20 yaşındayım ehliyet alalı 4-5 ay falan oldu. Bugün arkadaşlarla dışarı çıkıcaz. Hava soğuk diye arabayı almayı düşünüyorum. Gidiceğim yer böyle. Tek yönlü yol ve yolun sol tarafına park etmiş araçlar. Boş yer bulmak zor ve araçlar çok sıkışık. Yolda devamlı park yeri arayan arabalar var. En az 5 araç peş peşe gidiyor. Park yeri yolun yarısını kapatmış. Yolda arabanın yanından motor zor geçer. Ben böyle bi yere vurmadan etmeden nasıl park ederim. Teşekkürler

     Park hakkında acemiyim yardım



  • biri bişey derse ters ters bak dahada el hareketi yaparsa elfrenini çek aşağı in...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yambol

    arkadan peşpeşe gelen arabaları takma. illa ki korna basan olur burası Türkiye. ama bu sana panik yaptırmasın. yak dörtlüleri dal ilk gördüğün boşluğa. ama geniş dön.

    Arkadan bi ara gelip kornaya bastı mı çok telaş yapıyorum ama sorun o değil. Dönerken nasıl bi manevra yapmam lazım. Korktuğum şey, arabanın sağ ön far tarafı ve aracın sol tarafında iki kapı ortası ( park eden aracın sağ arka stop lambasına denk gelen kısım) buraları çarpma riskim var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yambol

    Uzman TV - Acemiler için park etmenin incelikleri buraya tıkla burdan izle. umarım işine yarar.

    Hocam çok sağol ya. 30 dk sonra çıkıcam yola inş bi sıkıntı çıkmaz
  • Geniş al.Gerekirse biraz girdikten sonra geriye al bir parça iyice düzelt sıkıntı olmaz.
  • Bende cok takardım :D zamanla kendılıgınden oldu:) buyutme okadar gözünde .

    Edit:İmla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pasha37 -- 15 Aralık 2012; 20:45:29 >
  • aynen ne yaptın park edebildinmi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yambol

    quote:

    Orijinalden alıntı: Masdera

    quote:

    Orijinalden alıntı: Yambol

    Uzman TV - Acemiler için park etmenin incelikleri buraya tıkla burdan izle. umarım işine yarar.

    Hocam çok sağol ya. 30 dk sonra çıkıcam yola inş bi sıkıntı çıkmaz

    naptin kardes parkedebildin mi . ya da park yeri bulabildin mi. malum bulmak zor.

    Hocam düşündüğümden daha kötü çıktı. Resimde gösterdiğim şekilde ki yola girdim, o kadar kısa değil ama yol o şekilde devam ediyor. Gittim sonuna kadar ama park yeri bulamadım. Aklımda benim, park yeri bulamazsam resimde ki yerde u dönüşü yapıp tekrar dolanmak vardı ama biraz fazla gitmişim sahil yoluna bağlanan yere gelmişim. Baktım arkada araçlar var ne yapsam falan derken sağda bi boş alan gördüm. 2 tane araç vardı ortasıda boştu arkadaşlarım sayesinde oraya park ettim. Arabadan indikten sonra başladım düşünmeye ben burdan nasıl çıkıcam falan diye. Çünkü mecburen sahil yoluna bağlanmam gerekiyor, geriye gidemiyorum. Genelde caddede araç kullanan birisi olduğum için, sahil e-5 gibi yerlerde pek kullanamam. Daha tecrübem yok onun için düşündüm. 2 saat sonra arabaya bindik, baktım arka taraftan araba gelmiyor arabanın burnunu terse döndürdüm gittim tekrar o resimde ki yere. Oradada kaza falan oluyordu trafik oldu baya. Vale geldi camı aç dedi, panik oldum nedense camı açamadım o sırada. Abi basıyorum basıyorum açamılyor, arka camı falan açtım yanlışlıkla. Trafik benim yüzünden sıkışmış, heyecan yaptım. Sonra zaten caddeye çıkıp arkadaşları bıraktım eve geldim. Ehliyeti ve arabayı aynı gün aldık. 3. gün arabayı park eden ducato tarzı bi araca çarpmıştım. O günden sonra korku var çarptım çarpıcam diye. Araba kapının önünde 7/24 ama bi türlü cesaret edip binemiyorum. Dün annemin zoruyla aldım arabayıda
  • ben 14 yaşında broadwayi daracak yerlere sokuyordum bee
  • fazla dert etme kardeşim. kimse şöför doğmuyor. kaldı ki yetenek gerektiren bir iş değil zaten . zamanla bütün manevralar basitleşiyor. çoğu refleks haline geliyor. Acele etme trafik kurallarına uy , yeni arabanla gez eğlen :)
  • Araç nedir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.